Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד קטן:

סטטיסטית - שדרות פחות מסוכנת מכבישי הארץ בימינו. פי כמה - אך הנה זה תופס את כל הכותרות.

אני לא מבין - מה זה משנה אם זה ערבי עם טיל או יהודי עם משאית?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כולם פה מדברים על מופז כאילו הוא מי יודע מה .

נכון הוא היה רמטכל , ושר כזה ואחר .

אך נא לא לשכוח כי כל תקופתו בכנסת הוא עשה גורנישט אחד גדול.

מצידי שיהיה נשיא ארצות הברית לשעבר , במילוי תפקידו הנוכחי וגם תפקידיו הקודמים הוא לא עשה דבר וחצי דבר.

וזה לפני שהתחלנו לדון בחלק שלו במלחמה האחרונה , ובתוצאותייה , שלצערי , יותר מידי אנשים מכירים מקרוב...

(כן , וזה גם הוזכר בדו"ח ).

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
כולכם השתגעתם לגמרי או מה?

יושב בן אדם שאחראי על משרד התחבורה, אני לא צריך להזכיר לכם את מספר האנשים שלא יוכלו לנבל את הפה לעולם בגלל הצורה המעוותת בה מתנהל המשרד הזה, וכבוד שר התחבורה ירום הודו שאול מופז יוודא לחיים ארוכים טפו טפו טפו אני אפר לרגליו, יושב בראיון טלוויזיוני ולא זורק ולו מילה אחת על הדברים שנמצאים באחריותו מתוקף תפקידו כשר התחבורה של מדינת ישראל. כבוד? שקול מילים?! על מה אתם מדברים בכלל?

העיתונאים בחרו את השאלות והוא ענה קח שאם יש תלונות תגיש אותם לעיתונאים שבחרו בשאלות הלא נכונות

הבעיה היא שהבנאדם הזה רק מדבר. לא משנה על מה. רק דיבורים.

הוא חבר בקבינט המדיני-בטחוני, ורא"ל במילואים- לכן מזמנים אותו לדון בנושאים כאלה.

חוץ מזה, שבתור אוהד הפועל כפ"ס, זה מזכיר לי את אלי אוחנה שמאמן אותנו, אבל כל הזמן בתקשורת מדבר על בית"ר ירושלים. :-D

בית"ר אימפריה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
הבעיה היא שהבנאדם הזה רק מדבר. לא משנה על מה. רק דיבורים.

הוא חבר בקבינט המדיני-בטחוני, ורא"ל במילואים- לכן מזמנים אותו לדון בנושאים כאלה.

חוץ מזה, שבתור אוהד הפועל כפ"ס, זה מזכיר לי את אלי אוחנה שמאמן אותנו, אבל כל הזמן בתקשורת מדבר על בית"ר ירושלים. :-D

תגיד תומי, מה עושים עם כל הילדודס האלה באיצטדיון?

צריך להקים גרעין אמיתי. ולא ילדים בני 12, שחצי מהם נכנסים חינם כי אבא של הדודה שלהם מוכר קסטות בלויטה...

פורסם

בוא אני יסביר לך איך מקימים יציע אוהדים אמתי כמו של בית"ר...

בעצם אי אפשר כי את הקהל של בית"ר אי אפשר למצא בשום מקום אחר. יאללה היום פותחים את מכבי

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אתה יודע, לא שמישהו גרר אותו בכוח לתפקיד הזה, ואף אחד לא מחזיק אותו בממשלה קשור לכיסא שהוא מחמם.

אתה יודע מה מחזיק אותו שם? כסף. כל עוד הוא מקבל את ה-X שקלים\דולרים שלו, הוא ימשיך לדבר ולחרטט בעיתונים\טלויזיה\רדיו\ איפה שלא בא לכם.

נ.ב

ה-X הזה הוא X עבה מאוד.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

להזכירכם שאול מופז הוא רא"ל במילואים, ראש המטה הכללי לשעבר ושר הביטחון לשעבר, אני חושב שהוא יכול להביע דעה בקשר לקסאמים בשדרות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הוא באמת יכול, הבעיה היא שהוא לא מביע דעה בשום תחום אחר, תחום התחבורה נשכח ממשרדו, ורק הצעות הזויות מכל מיני חברי כנסת שאין להם מושג על מה הם מדברים עולות לפרק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל אחד פה ברברן ומקשקש שטויות.

תעשו לי טובה, תסתכלו על איך אתם מדברים מהצד ותראו כמה זיבולים ותסלחו לי על המילה אתם מדברים.

מהצד באמת זה נראה כאילו כל אחד תופס פה מעצמו פוליטיקאי או פרשן דגול.

כל מה שאתם יודעים ומברברים פה זה מהתקשורת - ותאמינו לי שהתקשורת זה דבר רע.

עכשיו תפסיקו עם השטויות, זה לא רוטרנט וזה לא פורום פוליטיקה, אז אנא שכל אחד ישאיר את הדעות הפוליטיות שלו בצד, ואת הטענות ישמור לבחירות הבאות אלא אם כן הוא רוצה לרוץ לממשלה.

אגב, אחלה בית"ר שבעולם.

• תוכן חדש...