Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רייסים בחדר של השיננית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לעז#)זל ראיתי בחדר של הרופאת שיניים שלי Nitrous

(או איך שלא רושמים את זה...)

:shock::shock:

כי נייטרו זה בעצם גז צחוק המשמש כמעיין הרדמה או להשכחת הכאב.

אצל ילדים.

פורסם

אם זאת אותה רופאת שיניים שאני מכיר אז שמעתי שיש לה טויוטה סופרה טווין טורבו עם 700 כוח סוס!!! היא כנראה העלתה את הבקבוק..שלא יגנבו לה את זה או משהו כזה!

:roll::screwy:

עכשיו ברצינות..זה באמת ניטרו..משתמשים בזה לאיזה משהו..הרדמה או משהו כזה.

פורסם
אם זאת אותה רופאת שיניים שאני מכיר אז שמעתי שיש לה טויוטה סופרה טווין טורבו עם 700 כוח סוס!!! היא כנראה העלתה את הבקבוק..שלא יגנבו לה את זה או משהו כזה!

:rofl:

אצל ילדים.

אני כבר מדמיין את התמונה איך הילד מפרפר ביציאה מהמרפאה...

פורסם

חחחחחחח....בדר"כ מקבלים סוכרייה אחרי הטיפול (אצל ילדים לא "אמיצים")

אני רואה את סהר יוצא עם בקבקוק של נוס,שם בראלי. לוחץ על כפתור. וטס משם!! :roll:

ואם כבר מדברים על רופאת שיניים..נזכרתי עכשיו באיזה פרק מסדרת אסקימו לימון שמומו נכנס לרופאת שיניים :lol: (שן שלך ארוךךךךךך) :lol::D

פורסם

אצל ילדים.

:roflmao::roflmao::roflmao: הרגת אותי......

רק שלא יפגוש אותו בדרך איזה ערס עם חולצה של "אין פחד" (פרנציפ לא כותב NO FEAR)

שגם יצא מאיזה טיפול שורש ויעשה עליו פוזות......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצל ילדים.

:roflmao::roflmao::roflmao: הרגת אותי......

רק שלא יפגוש אותו בדרך איזה ערס עם חולצה של "אין פחד" (פרנציפ לא כותב NO FEAR)

שגם יצא מאיזה טיפול שורש ויעשה עליו פוזות......

הערס מפגין פוזות עם הונדה טייפ ערס וטורבו שהרופאה נתנה לו וממתין לרייס!

עכשיו השאלה היא...מי לוקח?

סהר עם סתם זבל כחול 97' עם נוס או הונדה טייפ ערס עם מדבקה של "אין פחד" (בעברית). מי יקח ברייס!?

המשך בהודעה הבאה!

:screwy:

פורסם

נראה לי דווקא שמישהו יכתוב משהו בסגנון של "די תפסיקו להיות ילדים קטנים ולנסות להשוות מי יותר מהיר ככה!,במקום לזבל את השכל תדאגו שטיפול השיניים הבא שלכם יהיה ביום שישי ב-16:00,ככה תבואו למפגש כשאתם עדיין תחת השפעת נייטרו,ותשוו במפגש!".... :wink::wink::wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נראה לי דווקא שמישהו יכתוב משהו בסגנון של "די תפסיקו להיות ילדים קטנים ולנסות להשוות מי יותר מהיר ככה!,במקום לזבל את השכל תדאגו שטיפול השיניים הבא שלכם יהיה ביום שישי ב-16:00,ככה תבואו למפגש כשאתם עדיין תחת השפעת נייטרו,ותשוו במפגש!".... :wink::wink::wink:

את סהר אני יכול להביא! אבל יש לכם איך להשיג את הערס עם הטורבו שקיבל מהרופאה?!

פורסם

ת'אמת...שאני בספק אם הזבל הכחול שלך יגיע עד שם! :roll:

וזה גם לא עוזר שאתה תגיע לבד..צריף גם את הערס עם ההונדה!!

(אני חושב שזה השרשור הכי מטומטם בתולדות קארספורום!)

פורסם

תגידו אני לא מבין מה כל כך מסקרן ומעניין בנושא הזה....

אני אפילו לא יודע מה לכתוב פ ה...!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

....

אז ככה...NOS מצוי בכל מיני תחומים והכל תלוי במינון היחסי של הנייטרו המורכב מ- N2O שזה אומר שכמות הנייטרוגן היא כפולה מכמות החמצן. ניתן לשנות את המינון בין החמצן לניטרוגן כך שיתאים לענף רפואת השיניים אשר שם הוא משמש לטשטוש וערפול חושים מסויימים ובכך משמש כמעין הרדמה (בכך שלא מרגישים כאב) אך מינון זה שונה מאלו המוזרקים לסעפות הפליטה.

אני דווקא מכיר את הנייטרו מתחום הצלילה. גם שם אנחנו משתמשים בנייטרוגן לנשימה כשהוא מעורבב במינון יחסי שונה עם חמצן.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...