Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב בן 7.5 שנים מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256MB זיכרון שמריץ Windows XP:

ברשותי כונן אחד של LG שאמור לנגן סרטי DVD משולב צורב.

שאני שם בכונן דיסק רגיל (700 מגה) הסרט מתנגן, אך שאני שם סרט DVD הוא לא מתנגן, לפעמים הוא לא מזהה שיש קבצים בכלל בדיסק, ולפעמים אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מסוגל לקרוא את פורמט הקובץ.

יש לי כמה דיסקים של DVD 4.7 GB את כולם הוא לא קורא, כולל דיסק מקורי אחד, אני משתמש בנגן BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי גם חבילת קודאקים של K-Lite Codec Pack. (תמיד הוא מזהה את הקובץ כקובץ rar).

כשאני נותן הוראה שהסרט יופעל אוטומטית במדיה פלייר, אלו הודעות השגיאה שאני מקבל.

בנוסף, כשאני מדליק את המחשב לאחר כ- 19 שעות שהוא היה כבוי, הוא משמיע רעשי טרקטור חזקים במשך כ- 10 הדקות הראשונים. החלפתי ספק כח בספטמבר 2005. כל המאווררים עובדים, קירור תקין (טמפ' רכיבים בין 22 מעלות ל- 26 מעלות).

האם יש ממה לחשוש?

תודה מראש.

פורסם

המחשב שלך עושה רעשים של טרקטור כי המאוורר של המעבד הלך, גם אם הוא מסתובב, נתק אותו לגמרי ותראה איזה שקט.

פורסם

רק קח בחשבון שקיימת תופעת לוואי לשקט עליו מדבר ארזארז: מסך שחור, ריח שרוף ועשן לבן המיתמר מן המחשב :roll:

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

איזה דגם של צורב DVD יש לך?

אם יש לך את הדגם הנ"ל:

LG DVD GSA-H22N

אזי יש לך 2 אפשרויות.

להוריד גרסת עדכון (1.02) דרך האתרים השונים (עדיף האתר של LG, וזה בחינם) ולקוות שזה יפתור את הבעיה.

או שפשוט יש לך בעיה פנימית בצורב שתדרוש החלפתו.

לפני שבועיים בדיוק.. צורב של LG מהדגם הרשום לעלי, קורא הכל וצורב נהדר רק דיסקים רגילים.

לא קורא שום דיסק DVD.

הוחלף בחינם (בחברה ממנה נקנה המחשב/צורב) בצורב של NEC מעולה.

פורסם
רק קח בחשבון שקיימת תופעת לוואי לשקט עליו מדבר ארזארז: מסך שחור, ריח שרוף ועשן לבן המיתמר מן המחשב :roll:

עידו

בכלל לא, בפנטיום 450 אין סכנה בעבודה ללא מאוורר, הוא פשוט יהיה איטי יותר.

פורסם

רעשים מוזרים זה לפעמים פשוט בורג שלא סגור עד הסוף ואז יש ויברציות של הדפנות של המארז או ברזלים אחרים.

אם הרעשים נוסעים מהכונן עצמו והוא לא רוצה לזהות דיסקים - אז הגיע הזמן להחליף אותו.

צורב DVD דנדש (שיוסיף לך גם יכולת צריבת DVD בנוסף ליכולות שיש לכונן הישן הזה) עולה היום 200 שקל. תתחדש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רעשים מוזרים זה לפעמים פשוט בורג שלא סגור עד הסוף ואז יש ויברציות של הדפנות של המארז או ברזלים אחרים.

אם הרעשים נוסעים מהכונן עצמו והוא לא רוצה לזהות דיסקים - אז הגיע הזמן להחליף אותו.

צורב DVD דנדש (שיוסיף לך גם יכולת צריבת DVD בנוסף ליכולות שיש לכונן הישן הזה) עולה היום 200 שקל. תתחדש.

149...

• תוכן חדש...