Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנני עומד לקראת סיום הבניה שלי, עד כדי כמה מריחות של הפולייסטר, כרבע כוס פלסטיק, 60 מ"ל (?) בקירוב, והופ, נגמר לי הפולייסטר..

פונה אני ללב שלכם, בבקצ'ה מכם, אם מישהו יכול לתרום לי כרבע כוס, אודה לו מאוד, כי לא ממש בא לארנק שלי להיפתח ל 80-70 שקל בשביל ליטר פולייסטר שאחר כך יזרק לפח...

ואגב, אם למישהו יש גם צבע שחור ומעט חומר פחחים, אשמח גם לשלם לו על זה (אחרת אלך לפחח השכונתי שיעשה לי את צביעה)

אני מאיזור ת"א עד נתניה

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

אני לא מבין למה אתם משלמים מחיר כזה

המחיר לגלון של 5 ליטר הוא 150 שקל כולל מקשה

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

:idea:

סתם טיפ שעלה לי בראש ..

לגבי פוליאסטר , ראיתי שאתה רוצה צבע שחור וכנראה אתה הולך לצבוע איתו את הבניה . כמו שכולם יודעים הצבע הסופי של הפיבר הוא בהיר - לבן\צהוב\ורוד , ובמידה ואחרי הצבע הבניה תקבל איזה שהיא מכה קטנה שתקלף את הצבע זה יהיה מאוד בולט. לכן הרבה פעמים מומלץ לגרום לבניה - לפיבר להיות בצבע שחור ..

איך עושים את זה - מאוד פשוט , יש פיגמנטים מיוחדים שמערבבים בפוליאסטר ביחד עם המקשה שמערבבים - ומי שלא רוצה להתחיל לחפש פיגמנטים יעודייים - גם דיו מעט רגיל עושה את העבודה , כמה טיפות יעזרו ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...