Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שלא.

בוא נגיד את זה כך. ממיר 24 ביט סטנדרטי לא ייתן תוצאה טובה יותר משל ממיר 1 ביט איכותי, אפילו ייתכן ההפך.

אך ורק ממיר 24 ביט Delta segment מה שנקרא "ממיר 24 ביט מלא" ייתן תוצאות הרבה יותר טובות מכל ממיר 1 ביט.

בכל מקרה כל הממירים שאנשים רגילים מרדיו דיסקים של פיוניר JVC וכד'.

לא ייתן סאונד טוב יותר מהממירים של אלפיין. נקודה.

קח Eclipse 7000 או Clarion הכי משכולל. רק הם ייתנו הבדל.

הבעיה האחרת באלפיין זה איכות ה preout שלהם במכשירים האחרונים.

בכל מקרה על מנת לקלב סאונד טוב יותר צריך לזכור שיש עוד המון דברים ברדיו דיסק שחשובים מאוד - כגון איכות היציאות למגבר, איכות ה Codec במידה ושומעים MP3, איכות ה Volume controller, איכות ה DSP, איכות העיין במקרה של Audio CD, ספק הכח של המכשיר, ודברים נוספים..

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אתם מדברים פה על דברים שלא קשורים.

אני לא משווה למערכות אחרות ולא לכלום.

אני שואל בסה"כ אם זה שיש 24 ביט ברדיו דיסק של פיונר יתן סאונד יותר טוב מפיונר זהה ללא הממיר.

פורסם

יחסית לרדיו דיסק המוגבל מבחינת סאונד שהיה לך ברור שהפיוניר הזה ישמע טוב יותר.

לדעתי סתם החלפת לעוד פיוניר עם כמה דולפינים ושליטה על סאב(שכולם נישמעים זהים ואני לא מדבר על הPRS זה מכשיר):| .

פורסם

מבחינה טכנית על הנייר יש הבדל..

במבחן עיוור, בעולם האמיתי אין הבדל בין DAC שונים וזאת עובדה...

ועם קצת היגיון פשוט... איך אתם רוצים לשמוע שיפור בשמיעה עם DAC 24 ביט כשכל הדיסקים שלנו הם בעצם 16 ביט.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
מבחינה טכנית על הנייר יש הבדל..

במבחן עיוור, בעולם האמיתי אין הבדל בין DAC שונים וזאת עובדה...

ועם קצת היגיון פשוט... איך אתם רוצים לשמוע שיפור בשמיעה עם DAC 24 ביט כשכל הדיסקים שלנו הם בעצם 16 ביט. אם היית בסצנה של הCD כשהם יצאו לראשונה לשוק היית מבין שאתה מדבר שטויות , תסלח לי , הדיסקים הראשונים היו גרועים יותר מכול פטיפון ברמה בינונית עים ראש MM אפילו לא מובינג קויל טוב , אני עצמי שמעתי פינק פלוייד במכשיר הייאנד של אותם ימים וההפרדת סטריאו שלהם הייתה גרועה

לפותח השירשור אין דבר כזה להוציא משהו שנחתך ולכן אין דבר כזה לשים מעבד 24 ביט על MP3 . מעבד 24 BIT טוב עובד על שעון טוב (זה ההבדל בין מכשירי היי אנד ומכשירים פשוטים יותר ) שמתזמן את הדגימה ואת ההבאה שלה למילה באורך של פעמיים 16 שממנה מוציאים 24 ביט , אבל אם הקובץ היה 1411 ביט וירד ל320 (MP3 מעולה) או ל192 מה זה משנה מה אורך הדגימה ?

אלא אם כן הפיוניר שלך יכול לקרוא מכרטיס הUSB קבצי WAV , אין שום משמעות לז'רגון השיווקי שלהם

בברכה יהודה

פורסם

יש הרבה מאוד פרמטרים מעבר ל "24BIT" שצריך לדעת על ה-DAC בכדי לקבוע את רמתו.

אחת הנתונים החשובים הינה מהירות הדגימה הנמדדת ב-Hz, שעליה משום מה לא מדברים כאן.

DAC של 1BIT יכול לעשות דגימה איכותית יותר כאשר מהירות הדגימה שלו גבוהה פי עשרות ממהירות הדגימה של DAC 24 BIT. זה הכל יחס של גודל יד מול גודל שד.

ללא קשר, לידיעתכם, רוב המכשירים מנגנים היום MP3 וגם WMA, ה-WMA מגיע גם בפורמט של LOSSLESS, דהיינו "זהה למקור"... המסקנות תסיקו לבד.

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

• תוכן חדש...