Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה למגבר מונובלוק אשר יתחבר לזוג סאבים בגישור

הסאבים הם Kicker CVR12 כידוע 400RMS כל אחד מהם

מחיר שיהיה בסביבות ה1000 שקל

תודה

פורסם
צריך המלצה למגבר מונובלוק אשר יתחבר לזוג סאבים בגישור

הסאבים הם Kicker CVR12 כידוע 400RMS כל אחד מהם אני מבין שאתה מצפהללפחות 800 WRMS בשנ אום ? נכון ?

מחיר שיהיה בסביבות ה1000 שקל

תודה

תבדוק את המגבר החדש שהביאו הסאנדאון אין במחיר שלו מגבר יותר טוב לדעתי (ולא לא שמעתי ועדיין זו דעתי אז נה לא להתפרץ:lol: ואם כן אז אנה ממכם לקחת מספר :lol: שלא תריבו על מי ראשון )

או אם אין אותו כבר אזי לך על הפייל PLA3000D חדש או שתמצא משהו משומש

בברכה יהודה

פורסם

ירדתי מיזה זה עסק יקר ואני לא רוצה מגברים זבל

אני רוצה מגבר לסאב אחד כזה של קיקר עד 1000 שקל

והאם לבנות לסאב זה תייבה אטומה או פתוחה? כי אני גם רוצה איכות

פורסם
ירדתי מיזה זה עסק יקר ואני לא רוצה מגברים זבל

אני רוצה מגבר לסאב אחד כזה של קיקר עד 1000 שקל

והאם לבנות לסאב זה תייבה אטומה או פתוחה? כי אני גם רוצה איכות

תשמע. משהוא מוכר כרגע מגבר של פייל . 3000D חדש.

המגבר הוא המקביל ללאנזר 1200D. שהיה מגבר מצויין! ואמין. ונותן את הנתונים האמיתיים. שזה.

400W RMS ב 4 אום.

800W RMS ב 2 אום

ומעל ל1200W RMS ב 1 אום!

אז לא להעליב אותך הסאב קיקר הוא לא בדיוק מציאה. והמגבר הזה רחוק מלהיות זבל. וב900 שקל זה מחיר מצויין. למגבר מצויין. שאין אחר בתקציב הזה שיתן לך את תוצאה הזו.

ושני סאבים כאלו. (קיקר) על מגבר כזה שיתן כ 800W RMS. (עם יש לך את החשמל בשבילו) יפרקו לך את הרכב!

וזה שילוב מצויין!

תתחדש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...