Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלכה משאבת הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי למוסך לתקן את הגומיה של הציריה ו כמה מטרים לפני המוסך האוטו התחיל לרעוד לתת בומים כאלה סטיתי לצד הכביש והאוטו נכבה ויותר לא התניע

המשאבת דלק הלכה הוא החליף לי אותה במוסך משאבה לא מקורית של הסובארו DL82

עלה לי 374 כולל עבודה!

מה אתם אומרים איך המחיר

פורסם

המחיר סביר בהחלט, אם כי מוזר מאד שמשאבת דלק ברכב הכי אמין בארץ, הולכת מהיום למחר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כשאתה מגיע לקו ה0 של הדלק, משאבת הדלק עובדת על ריק כיהיא שואבת אוויר, ולכן היא מתחממת וחייה מתקצרים.

בנוסף לכך מסנן הדלק נסתם, וכן גם הקרבורטור, אבל זה בסדר כך אתה מספק פרנסה למכוני הקרבורטורים, המשך כך, ודרך צלחה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בעניין משאבת הדלק ומחירה:

המשאבה התחליפית לסובארו היא על הפנים,זוועה,הספיקה שלה נמוכה משמעותית מהמקורית,ואורך חיים שלה קצר משמעותית והיא נוטה לשבוק ללא התרעה מוקדמת=בדיוק מה שהיה לך,בטח הייתה לך תחליפית ,אחת שכבר החליפו.

המקורית יקרה מאוד = 700 שקלים בערך לא כולל עבודה.

הכי טוב זה לקנות משאבה מרכב אחר ולשים במקום, אבל, לא כולם אוהבים לעשות את זה,כי זה שינוי מהמקורי.

בכל אופן,במקרה שלך,היית צריך לשאול לפני ולא אחרי.

במקרה שלך,אני הייתי הולך על מקורי בלבד.

אצלי ברכב יש משאבה גרמנית שהבאתי מחו"ל.

• תוכן חדש...