Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באדיבות האתר diy mobile audio (שהתוודעתי אליו דרך אוגי ) ראיתי היום ביקורת על הקומפוננט של הרץ מילה מילה

המבחן נמצא כאן

ותרגום חופשי של המסקנות שלו הוא :

אז לבסוף איך הוא נשמע ? אני אהבתי את המיד מאוד פתוח מאוד מאוזן ונשלט ומגיע לשיא של 10KHZ בצורה טובה

הבהירות שם היא כמו המידים העשויים מקרטון הטובים ביותר , כמו הפירלס אקסלוסיב הסקאןספיק רבלייטור, סיז נקסטל

למרות שיש לו דינמיקה מוגבלת בהשוואה למידים הנ"ל . הבאס הוא מעולה אבל קצת חלש בתדרים נמוכים מאוד ,

במכונית הוא אמור להיות הרבה יותר טוב (כנראה בגלל קבין גיין) , אבל צפה למידבאס חד ומהיר יותר מאשר באס מלא

כמו הפיוניר PRS (דרייבר חדש של פיוניר שיש לו מיד מעולה ע"פ המבחנים)

הטוויטר נשמע די מדהים עם גוף מלא יחסית לדום קומפקטי , מעט ליכלוך ושקיפות מעולה , בלי שריקות וצפצופים , התלונה היחידה

היא שאין לו את האוויר או את הניצוץ (הכי קרוב שיכולתי לתרגם) שאתה שומע מLPG או HIQUPHONS (טוויטרים אמריקאיים טובים )

ועוד הרבה פחות מריבונים . אולם אני חושב שהוא טוב טיפה יותר מהסקאןספיק D2904/6000 (טוויטר מסדרת הנחותה מהרבלייטור אבל אחד הטובים שיש )

במילים אחרות זה טוויטר מנומס אבל לא משעממם או מופנם מידי

בתור חבילה אני חושב שזה סט מעולה שנשמע מעולה ומוציא מדידות מעולות , האם יש טוב יותר במחיר שלו ? כנראה

במיוחד בהתחשב במחיר ומהם העדיפויות שלך , אבל זה שווה להזכיר שברגע זה אני לא יכול לחשוב אעל איזשהו

קומפוננט שיכול לעשות מה שהדרייברים האלו עושים אם הייתי מחפש תחליף יותר תחרותי במחיר

בקיצור הוא מאוד מרוצה ממנו והוא חושב שהוא קומפוננט מעולה מאוד למחירו ועולה על השמות הכי גדולים בעולם (לפחות מבחינתי )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

נחמד :)

לא בדקו את הסט הזה ברכב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא חושב שניתן להתרשם בצורה מקצועית מהבדיקה הזו מהסיבה הפשוטה שהיא נעשתה בסביבה אקוסטית שונה לחלוטין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מההשמעה הקצרה שהייתה לי לוופר, די התאכזבתי. בתחום התדרים הנמוך הוא פשוט היה אנמי.

אולי זה בגלל שהוא היה בדלת גדולה, אבל עדיין, מוופר ברמה הזאת הייתי מצפה לקבל קצת יותר "אש" ושלא ישמע כמו ההייבריד על "פלאט".

אגב, את מי זה מעניין שהוא מגיע ל 10 KHZ?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מההשמעה הקצרה שהייתה לי לוופר, די התאכזבתי. בתחום התדרים הנמוך הוא פשוט היה אנמי.

אולי זה בגלל שהוא היה בדלת גדולה, אבל עדיין, מוופר ברמה הזאת הייתי מצפה לקבל קצת יותר "אש" ושלא ישמע כמו ההייבריד על "פלאט".

אגב, את מי זה מעניין שהוא מגיע ל 10 KHZ? ברגע שיש לך מידבאס שאתה יכול לתפור אותו לכול דרייבר אחר זה טוב כי יש מספיק דרייברים שיש להם בעיה עם טווח תדרים אופטימלי , ובטווח הם מצויינים כשיוצאים מהטווח הם פשוט זוועה . למשל הסיז יכול להיות מצויין אם תשמור עליו מעל 200HZ ומתחת ל2000HZ , והטוויטר שלו לא עובד טוב אם הוא מתחיל ב2000 (בעיה מאוד נפוצה עם המון טוויטרים טובים , שאם תתחיל אותם בסביבות 2500-4000 ישמעו הרבה יותר טוב מאשר אם תתחיל אותם ב2000 , גם אם הגרף מראה שהם טובים ב2000 )

דבר שני אם אתה משאיר את הדרייבר שינגן את כול טווח התדרים עד 5000 HZ אתה מקבל למעשה מקור אחד לכול התדרים החשובים באמת ולכול ההרמוניות הראשונות , כך שעד 10K זה אובר קיל אבל עד 5000 זה מעולה

איתמר.

אתם מחמיצים את הנקודה של המבחן , המבחן נעשה בלי בפל לדרייברים והוא נעשה כך ע"מ להשוות אותו לתנאי מעבדה , יש דרייברים שפורחים בזה ובמציאות ברכב הם לא טובים כ"כ ויש אחרים שנראים במעבדה ח*א ובמציאות הם נפלאים .

אבל זה נותן את היכולת התיאורטית של הדרייבר . אם היית שם אותו בנפח מתאים ולא בדלת גדולה ועם בפל מMDF , סביר להניח שהיית שומע אותו יותר טוב . פשוט המבחן אומר שהדרייבר עצמו מסוגל להוציא תוצאות מעולות במחירו , איך לוודא את זה ברכב זה כבר קשור להתקנה נכונה וכיוונים , ויתכן שיש מכוניות שלהם הוא לא מתאים

לגבי המחיר לא מצאתי את מחירו שם שאוכל לדעת כלפי מה הוא משווה אותו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זו הבעיה במבחני מעבדה לדעתי .

בנתוני מעבדה הם יכולים להיות הטובים בעולם

אבל בתנאי רכב\רעשי חוץ\מקור חשמל הם יכולים להשמע כמו רד סאונד .

זוהי דעתי , נקודה תחתונה , לא מאמין כל כך לנתוני מעבדה .

פורסם
זו הבעיה במבחני מעבדה לדעתי .

בנתוני מעבדה הם יכולים להיות הטובים בעולם

אבל בתנאי רכב\רעשי חוץ\מקור חשמל הם יכולים להשמע כמו רד סאונד .לא מסכים אתך . הנתוני מעבדה נותנים את מה שהדרייבר מוציא , דהיינו שמים מקרופון במרחק מסויים מהדרייבר ובודקים את הענות שלו . ושם בודקים גם איך הוא נשמע (באתר ההוא ) . עכשיו אם אתה רואה בנתונים של הדרייבר שהVAS שלו הוא X והדלת היא גדולה יותר אז ברור שהבאס לא יהיה "אש " , אז או שתשים אותו בדלת יותר קטנה :lol: או שתבנה תיבה או שתוותר עליו כי למכונית שלך אולי הוא לא יתאים .

זה כמו שתגיד אני רוצה סאב SQ אבל בתיבה אטומה גדולה פי 2 ממה שהסאב צריך , ברור שאז הוא ישמע עמום במקרה הטוב .

זוהי דעתי , נקודה תחתונה , לא מאמין כל כך לנתוני מעבדה .

נתוני מעבדה נותנים לך אפשרות לצמצם את הבדיקות שלך , ובמקרה של ארצנו הקטנטונת שלא כול הדרייברים נמצאים ביבוא חופשי וניתן לשמוע אותם , לעיתים אתה צריך לקבל הימור אם אתה רוצה משהו באמת טוב . ומבחנים אם אתה מכיר את הבוחן ובדקת עבודות שלו בעבר יכולים לתת לך אינדיקציה די טובה אם ללכת על זה או לא

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...