Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הבעיה היא ספידומטר שלא עובד בטראנו 2000. (דיזל ארוך, למרות שלא קריטי)

שתי שאלות:

1. האם מישהו מכיר בעכו בחור המתעסק בתחום זה? שמעתי עליו רבות איך אינני זוכר את שמו כרגע. (חסן אולי?)

2. האם נכון הדבר שלמרות הספידומטר התקול, מחשב הרכב ממשיך לספור את הקילומטרים, ובתיקון ניתן להחזיר לקילומטראז' שהאוטו צבר מאז שהתקלקל?

תודה.

Passt scho...

פורסם

אפ!

תיקון טעות קטנה - מדובר רק במונה המרחק הדיגיטלי, הספידומטר עצמו עובד.

(מדובר באוטו חדש שרכשנו, ואני בגרמניה - אז הבעיה לא הובנה לי במלואה)

תודה.

Passt scho...

פורסם

היי,

קודם כל, אם כבר הזכרת שזה ספידו דיגיטלי אז ישנם שני אפשרויות:

1. שיש בעיה מינורית בשעון עצמו ואפשרי להחזיר את צג ה LCD לעבוד בצורה תקינה (למרות שזו פעולה מסורבלת ולא זולה)

2. השעון גוסס והוא מראה זאת בצורת LCD תקול - ואז יש להחליפו לאחד תואם (חייב להיות בדיוק אותו המודל!) ובחלק מהמקרים

יש צורך בהחלפת כל לוח השעונים רק בגלל שעון מסוים שלא עובד (לפעמים ה EEPROM או המיקרו מקושרים על לוח מודפס אחד לכל השעונים)

אם אתה מאיזור הצפון אז יש מקום אחד שאני יכול להמליץ לך עליו שהוא המקום הכי מקצועי בצפון לתחום הספידומטרים הממוחשבים (וגם אם יש הרבה בצפון ש"אומרים" שהם עושים את העבודות האלה, הם לא ממש "עושים" אלה לוקחים על הלקוח רווח מסוים ושולחים את הלוח לאותו מקום שאני אמליץ עליו- האמת לאמיתה וחבל לשלם "דמי תיווך")

אם אתה מאיזור המרכז אני מציע לך לקפוץ ל"מחוון" בחולון. המחירים שהם לוקחים לא זולים בכלל אבל הם עובדים בצורה מאוד מקצועית ויוציאו אותך מרוצה.

בברכה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי ניסאן אלמרה 1999

מד הקילומטרים הדיגיטלי מגמגם- פעם מופיע ופעם לא (לפעמים מכות קלות עליו מחזירות אותו לחיים)

האם צריך לתקן את המד קילומטרים הנ"ל, לצורך הטסט אולי, או שניתן להשאירו כך?

אינני מתכוון למכור את הרכב בשנים הקרובות.

מה העלות של תיקון כזה, בקירוב?

תודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
יש לי ניסאן אלמרה 1999

מד הקילומטרים הדיגיטלי מגמגם- פעם מופיע ופעם לא (לפעמים מכות קלות עליו מחזירות אותו לחיים)

האם צריך לתקן את המד קילומטרים הנ"ל, לצורך הטסט אולי, או שניתן להשאירו כך?

אינני מתכוון למכור את הרכב בשנים הקרובות.

מה העלות של תיקון כזה, בקירוב?

תודה

עדכון:

כפי שציינתי, חששתי בגלל הטסט, שיבקשו לראות את מספר הקילומטרים בעין.

אולם בשבוע שעבר נגשתי לטסט, הבודק שאל כמה קילומטרים עבר הרכב, והקראתי לו מדף שרשמתי לעצמי (בו היה רשום המספר האמיתי שהצלחתי לראות כמה דקות לפני).

נקווה שבשנה הבאה הוא לא יבקש לראות את המד בעצמו.

• תוכן חדש...