Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי באוטו 10 דקות בעיר ופתאום בכניסה לכיכר הרכב נכבה.

בהתחלה חשבתי שאולי הורדתי הילוך ל4 במקום ל 2 אז כבה בגלל מהירות נמוכה.. אבל מסבר שטעיתי.

האוטו כבר פתאום בנסיעה בלי לגמגם ובלי לקרטע.

הוזמן שגריר למקום

שניסה להניע והוא טוען שהמערכות לא מקבלות חשמל מהמחשב של הרכב

מעבר לזה הוא טוען שיש לי מחשב מיושן כתוב עליו משהו 98

אגב הרכב הוא פיג'ו 106 שנת 99 מדגם XR ידנית.

האם זה הגיוני שהרכב הוא שנת 99 והמחשב 98? או שאולי מישהו עשה תאונה והחליף לענתיקה?

אני חושב לקחת הפעם את האוטו למוסך מורשה של פיג'ו

אני רק פוחד על הכיס כי אני ממש ממש בבעיה עם זה

אחרי בעית התחממות לפני כמה ימים שעלתה לי 1500 שקל..

מוסכים מומלצים באמת וזולים באזור רחובות-ראשון

יתקבלו בברכה

תודה על הזמן שלכם :)

פורסם

שמע, זה יכול להיות מחשב שרוף וסתם חיישן מנותק, קשה לאבחן דרך הרשת תקלה כזו, גש לאיש דיאגנוסטיקה לבדיקה כמו שצריך ואם אין לך כסף להחזיק את הרכב אז תמכור, הפורום הוא לא לשכת הסעד ואוטו עולה כסף אין מה לעשות נגד חוקי הטבע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור, לא צריך לקטול את הבן אדם הוא בסך הכל מבקש עזרה בייעוץ

הוא לא ביקש ממך נדבה!!!

אני אישית מהצפון ולא מכיר מוסכים מהמרכז אבל לקבל אבחון זו בהחלט הצעה טובה

לפחות תדע מול מה אתה עומד.

בהצלחה!!

חיים רק פעם אחת...

פורסם

השאלה אם דיאגנוסטיקה תעזור?

כי יש לי רק גרירה אחת

אני צריך ללכת למקום שגם יוכל לטפל בבעיה

האם הכתובת ששלחתם אותי אליה גם תפתור את הבעיה?

תודה

פורסם

בודאי שהם גם מתקנים ומטפלים בבעיות המחשבים, חיישנים, מע' הזרקת דלק והצתה אלקטרונית ומתקנים מחשבי רכב.

צריך רק לברר אם הם פועלים ביום א'.

נא עדכננו בתוצאות.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

יניב, אם לא שמת לב למה שאמרתי: זה יכול להיות חיישן, זה יכול להיות מחשב.

ממקרה בעבר עם 106 של חבר, האוטו כבה לנו באמצע כביש מהיר, לא מגיע דלק (היה מיכל מלא כמעט), שגרירן אמר שהלכה משאבה, שגרירן אחר גילה חיישן מנותק, אתה מבין למה אני אומר שאי אפשר לדעת מה קרה לרכב דרך הפורום, או להסביר יותר לעומק ?

פורסם

תודה רבה,

באותה הזדמנות אני שואל

מה אתם אומרים על מוסך הילוך שישי ביישוב אזור?

מוסך מורשה פיג'ו..

טוב\לא טוב

אמין\לא אמין

יקר\זול

?

תודה!

פורסם

אני אומר שאל תיכנס לשם הם מחליפים לאנשים חלקים בלי לשאול וחבל, לגבי המחירים זה כמו כל מורשה שעתון עבודה רצח, השירות בסדר אם יודעים למי לגשת שם.

מעבר לזה: שמעתי כמה תלונות מאנשים לאחרונה שהרכב שלהם ניזוק במקום להסתדר, אבל אני לא מתבסס על רב סרן שמועתי אז לא אמרתי כלום.

לא חסר בפורום מומחים לפיג'ו (לא שיש מה להיות מומחה עם הרכב הזה שכבר 20 שנה עושה שימוש באותו מנוע עם מערכות דלק אחרות).

הכי טוב ? תיגש לדיאגנוסטיקה, כדי לטפל בבעיה שיש לך, מכונאי יודע לטפל בבעיה מכאנית, דיאגנוסטיקאי יודע לטפל בבעיות מהסוג של מחשב דלק ובלה בלה בלה, בקיצר כל אחד והמקצוע שלו, מקווה בשבילך שלא הלך מחשב והנזק הוא רק חיישן.

פורסם

שלום,

גם לי היה מקרה דומה ובסוף גילינו שאמובילייזר ללא סיבה ניתק את משאבת הדלק

לאחר החלפתו הכל הסתדר

אם יש לך אמובילייזר כדאי לבדוק את העניין

• תוכן חדש...