Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הורידו לי מהרלינגו את הפאנלים שמתחת לפנסים הקדמיים בשני הפנסים הצדדיים.

עברתי בפירוקיות בדרך השבעה באזור\חולון, תיארתי לעצמי שזו לא תהייה בעיה-סה"כ הרכב מאוד נפוץ, ומסתבר שטעיתי- באף אחת מהפירוקיות שעברתי (4-5) לא היה.

האם יש פירוקיות באיזור המרכז שמתמחות בברלינגו - פיז'ו - סיטרואן?

תודה

פורסם

תאמת שאני עמדתי במצב דומה ולא מצאתי בפרוקיות חלק כמעט זהה למה שאתה מדבר לאוטו שלי..

בסוף אמרתי נו שיהיה אני אקפוץ למוסך שלי בת"א עברתי שם במחלקת צבע פחחות שאלתי תאחראי מה הסיכויים שיש לו חלק כזה זרוק

הוא שלח אותי למאחורי המוסך לחדר פחים שם חיכה לי החלק שחיפשתי מלוכלך מאוד בצבא ירוק מרקר מזעזע..

חייכתי אמרתי תודה וחזרתי הביתה להמשך עבודת צביעה לצבע האוטו שלי התקנתי וסבבה.

:)

אפשרות שניה בשבילך זה לחפש מגרשי גרוטאות שחברות הביטוח משכירות בשביל לאכסן את הטוטלוסים שהם מבטחים לפני מכירתם לפירוקיות .

שם אתה יכול לנסות לבקש מהשומר מגרש שיתן לך לקחת תחלק המסכני הזה, עשיתי את זה בשביל פאנל של מראה שבורה .(בני ברק א"תעש)

קומבינה? .. אני חושב שכן.

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם

תודה על התגובה,

אני חשבתי עכשיו - זה חלק שאמור לעלות גרושים, פחות מ100 ש"ח, ולא שאני מזלזל ב100 ש"ח אבל הזמן של החיפושים עולה לי יותר.

אז אם מישהו מכיר מקומות שמוכרים חלקים תחליפיים\מקוריים כאלה לפיז'ו-סיטרואן, אני אשמח.

(אני חדש בעסקי הצרפתיות - עד עכשיו היו לי כמה יפניות)

תודה וחג שמח

פורסם
אז אם מישהו מכיר מקומות שמוכרים חלקים תחליפיים\מקוריים כאלה לפיז'ו-סיטרואן, אני אשמח.

ג'אן ברח' המסגר , תל אביב

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

"ג'אן" שברח' המסגר 10 ת"א, טל' 03-6393393 עוסקים בחלפים חדשים לפז'ו וסיטרואן.

פרוקית רכב המתמחה בפז' וסיטרואן הנה "איתני זאב" שברח' המסגר 33 ת"א, טל' 03-6876372 או 057-7763750.

בהצלחה ובברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...