Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לבעלי הפיאסטות כאן בפורום יש נסיון עם רכב שנתקע כשהסמפטומים הם השתנקות,חנק של המנוע?

אני אתאר כאן סנריו -

כשאני נוסע איתה בפקקים או עומסים בכביש ועליי להשאר במהירויות נמוכות על הילוך ראשון או שני לאחר נסיעה איטית כזאת

במשך נניח 20 דקות הפיאסטה פשוט נחנקת ולהתניע אותה זה סיוט,ואז עליי לעצור בצד ולהמתין מס' דקות לפני נסיון חוזר להתניע,

לפעמים עוזר לנסות להתניע כשהמצערת לחוצה עד הרצפה,אבל לצערי לא תמיד

מה גם,צריכת הדלק משום מה גבוהה מאוד.

נאמר לי שניקוי קרבורטור והתקנה של דיסטריביוטר אלקטרוני עלולים לעזור

אשמח לקבל אישור על כך.

תודה מראש למגיבים ולמייעצים.

חג שמח

יונתן

פורסם

יונתן

לעזור- עשויים, להזיק- עלולים. מאחר והטעות השתרשה האקדמיה אישרה להגיד עלול גם לגבי משהו חיובי.

במקרה שאתה מתאר נשמע שהקרבורטור הוא הגורם האחראי. רצוי לבצע שיפוץ אצל מומחה אמין לקרבורטורים, ואין הרבה כאלו. פנה אל חבר הפורום צביקה שהוא מומחה לקרבורטורים, אמין, מקצועי וכן לוקח מחירים טובים לחברי הפורום.

פורסם
לעזור- עשויים, להזיק- עלולים. מאחר והטעות השתרשה האקדמיה אישרה להגיד עלול גם לגבי משהו חיובי.

לקחתי לתשומת ליבי,להבא יתוקן :wink:

האם נסיונות ההתנעה מלוות בריח של דלק וענן עשן משתחרר כשהרכב לבסוף נדלק?

לא יוצא עשן,אבל ההנעה מלווה בריח חזק של משהו שרוף.

אני אפנה לצביקה בתקווה לפתרון

תודה רבה לכם על ההשקעה והזמן !

פורסם

כשאני נוסע איתה בפקקים או עומסים בכביש ועליי להשאר במהירויות נמוכות על הילוך ראשון או שני לאחר נסיעה איטית כזאת

במשך נניח 20 דקות הפיאסטה פשוט נחנקת ולהתניע אותה זה סיוט,ואז עליי לעצור בצד ולהמתין מס' דקות לפני נסיון חוזר להתניע,

לפעמים עוזר לנסות להתניע כשהמצערת לחוצה עד הרצפה,אבל לצערי לא תמיד

מה גם,צריכת הדלק משום מה גבוהה מאוד.

אשמח לקבל אישור על כך.

תודה מראש למגיבים ולמייעצים.

חג שמח

יונתן

יונתן שלום רב חג שמח וברוך בואך לפורום!

קראתי את הודעתך הזאת בעיון , וקראתי גם את התגובות של יאשה והפצפונים, בשרשור אחר שפתחת בקטגוריית שיפורים.

וזאת דעתי המלומדת:

השיפור הטוב ביותר שתוכל לעשות לרכב בשלב זה, הוא הספקת חמצן למנוע, שיפור ביצועי המנוע, האצה טובה במהירות נמוכה וגבוהה גם יחד, ובונוס .... גם חיסכון ניכר בתצרוכת הדלק!

כל הסימפטומים שהודגשו באדום, בתגובתך מצביעים בברור על הלב של המנוע, שזקוק לשיפוץ מידי, מה שיפתור

בביטחה את בעיות החנק, במהירות נמוכות, ואת בעיות ההתנעה הקשה לאחר שהרכב מוצף וכבה.

בשלב זה אין חובה להחליף למפלג עם הצתה אלקטרונית. מפלג הבוש עם הפלטינות הנמצא ברכבך אמין מאד, ולא

עושה בעיות, עם מחליפים לו קבל ופלטינה בזמן, מחליפים למכסה מפלג רוטור וחוטי הצתה חדשים ואיכותים, כולל מצתים.

ומערכת ההצתה יכולה לשרוד עוד שנים רבות.

את תוצאות שיפוץ הקרבורטור, תוכל להרגיש מיד עם נסיעתך חזרה לביתך, בשיפור הסחיבה ובצועי הרכב.

ובתדלוק טנק הדלק הבא אחרי השיפוץ.

בדבר פרטים נוספים, ללא שום התחייבות פנה אלי בהודעה פרטית, או לטלפון הרשום אם תלחץ על חתימתי בכחול.

חג שמח

ונסיעה טובה זהירה וחסכונית.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

[עדכון]

לאחר קריאה מקיפה והתייעצות עם חברי הפורום החלטתי לעבור ישור קו.

התיקונים כללו:

החלפת צמיגים

כיוון פרונט

נקוי קרבורטור

לאחר החלפת הצמיגים וכיוון הפרונט האוטו החל להתנהג טיפ'לה יותר טוב,

אבל ההבדל המורגש ביותר החל לאחר ניקוי הקרבורטור,האוטו פשוט חדש !

אני מרגיש כאילו נוספו לפחות עוד 20 סוסים לפיאסטה הבאה בימים שלי.

צביקה פשוט החזיר את החיים לאוטו שלי ועבודתו הורגשה ישר לאחר ההתנעה הראשונה,

עבודה מקצועית ולשם שינוי אחראית ויסודית !

אין מרוצה ממני,כמובן שיש עוד דברים לתקן אבל לפחות אני על הסוס

מודה לכם !

חג שמח

פורסם
יונתן שלום רב חג שמח וברוך בואך לפורום!

השיפור הטוב ביותר שתוכל לעשות לרכב בשלב זה, הוא הספקת חמצן למנוע, שיפור ביצועי המנוע, האצה טובה במהירות נמוכה וגבוהה גם יחד, ובונוס .... גם חיסכון ניכר בתצרוכת הדלק!

כל הסימפטומים שהודגשו באדום, בתגובתך מצביעים בברור על הלב של המנוע, שזקוק לשיפוץ מידי, מה שיפתור

בביטחה את בעיות החנק, במהירות נמוכות, ואת בעיות ההתנעה הקשה לאחר שהרכב מוצף וכבה.

בשלב זה אין חובה להחליף למפלג עם הצתה אלקטרונית. מפלג הבוש עם הפלטינות הנמצא ברכבך אמין מאד, ולא

עושה בעיות, עם מחליפים לו קבל ופלטינה בזמן, מחליפים למכסה מפלג רוטור וחוטי הצתה חדשים ואיכותים, כולל מצתים.

ומערכת ההצתה יכולה לשרוד עוד שנים רבות.

את תוצאות שיפוץ הקרבורטור, תוכל להרגיש מיד עם נסיעתך חזרה לביתך, בשיפור הסחיבה ובצועי הרכב.

ובתדלוק טנק הדלק הבא אחרי השיפוץ.

צביקה

הבטחות צריך לממש ולקיים!

בברכת חג שמנח ומועדים לשמחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...