Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לותח השירשור - אחרי שתסיים את בניית המערכת ותשמע מוזיקה, אני מקווה לראות אותך באחד ממפגשי הפורום אודיו שלנו :-) . יהיה מעניין.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

** איזה כיף לחזור אחרי יום וליראות 15 תגובות נידהמות..

אוקיי דבר ראשון תודה למי שאהב/לא אהב/עזר

עכשיו כמה דברים

- יש לי פתח מלמטה שאני פותח באמצע נסיעה זה פתח שבעיקרון מי שמכיר את הטייפון משמש להחלפת הפלאג שבראש מנוע ויש שם המון המון מרחב והמקום גם מוגן מכל הכיוונים כלפי חוץ אך גם פתוח מאד בשביל לישמוע מוזיקה כך שאני מגיע למצב שגם ב 80 קמ"ש אנשים מיסתכלים עלי ברחוב בצורה לא נורמאלית! שומעים חזק מאד אך כמו שאתם יודעים אין איכות והבאסים מגעילים.

-לגבי שני סוגי הרמקולים הם לא תואמים משום שלא קניתי אותם אלה דוד שלי שהוא סוחר מכוניות הביא לי אותם משני סוגי מכוניות שלא ממש מענינות אותו ככה שאם אני לא יקח הם יזרקו =]

אחרי שעניתי על כמה ספקות אני אשמח אם תעזרו לי לגבי מגבר קטן וטוב..=]

פורסם
** איזה כיף לחזור אחרי יום וליראות 15 תגובות נידהמות..

אוקיי דבר ראשון תודה למי שאהב/לא אהב/עזר

עכשיו כמה דברים

- יש לי פתח מלמטה שאני פותח באמצע נסיעה זה פתח שבעיקרון מי שמכיר את הטייפון משמש להחלפת הפלאג שבראש מנוע ויש שם המון המון מרחב והמקום גם מוגן מכל הכיוונים כלפי חוץ אך גם פתוח מאד בשביל לישמוע מוזיקה כך שאני מגיע למצב שגם ב 80 קמ"ש אנשים מיסתכלים עלי ברחוב בצורה לא נורמאלית! שומעים חזק מאד אך כמו שאתם יודעים אין איכות והבאסים מגעילים.

-לגבי שני סוגי הרמקולים הם לא תואמים משום שלא קניתי אותם אלה דוד שלי שהוא סוחר מכוניות הביא לי אותם משני סוגי מכוניות שלא ממש מענינות אותו ככה שאם אני לא יקח הם יזרקו =]

אחרי שעניתי על כמה ספקות אני אשמח אם תעזרו לי לגבי מגבר קטן וטוב..=]

הצעתי לך מגבר תראה בדף הראשון את התגובות למטה...

או 2 או 4 ערוצים 18 וואט RMS

פורסם

אהה נכון

תיראה במיקרה שלי אני צריך 2 ערוצים השאלה מאיפה אני מביא דבר כזה?

אולי אפילו אני יכל להשיג אותו בחנויות מקומיות?

פורסם
אהה נכון

תיראה במיקרה שלי אני צריך 2 ערוצים השאלה מאיפה אני מביא דבר כזה?

אולי אפילו אני יכל להשיג אותו בחנויות מקומיות?

בארץ אני בספק רב שתמצא את המגברים הנ"ל.

אולי ביד שניה אנשים מוכרים מגברים "דומים" תשאל ותתעניין.

ד"א תבדוק טוב טוב שהמגבר שאתה שם בטוסטוס לא ישרוף לך את הרמקולים.

בברכה וחג שמח, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...