Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש רכב מסוג פונטו HGT - אתמול ראיתי רכב כזה והבעלים שלו אמר לי שהוא בדיוק עשה לו שיפוץ ראש מנוע. הוא אמר שרצועת הטיימינג נקרעה ופגעה בראש מנוע, הם החליפו את הרצועה ושיפצו את ראש המנוע.

מה שאני שואל, אם תוכלו לענות, זה האם שיפוץ ראש מנוע (בניגוד להחלפה למשל) לא עלול לגרום לחזרה של הבעיה, והאם מה שקרה למוכר באמת מקרי כמו שהוא טוען או שזה קשור לטיפול לא נכון ברכב?

תודה רבה,

אלעד.

פורסם

הראש נפגע מהרצועה ולא להיפך.

מה שקורה זה שאם הרצועה נקרעת אז הבוכנות פוגעות בשסתומים וחייבים להוריד ראש כדי להחליפם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה, אבל לא ממש ענית לי על השאלה.

אני שואל אם שיפוץ ראש מנוע, כשיפוץ, לא עלול לגרום לכך שהבעיה תחזור, כלומר שבלי קשר לרצועת הטיימינג, הראש יתקלקל בגלל שרק שיפצו ולא החליפו.

תודה,

אלעד.

פורסם

אין סכנה כזו אם השיפוץ בוצע כמו שצריך.

בשיפוץ מורידים את הראש, משחיזים אותו לקבלת שטח ישר, מחליפים שסתומים פגומים ומרכיבים הכל חזרה עם אטמים חדשים.

אם ביצעו את העבודה כמו שצריך אין איתו בעיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם ביצעו את העבודה כמו שצריך אין איתו בעיה.

שי - עקרונית אתה צודק ואני מסכים איתך.

אבל מה קורה אם העבודה לא נעשתה כמו שצריך ? מי יכול לבוא ולהבטיח שלא חסכו מאומה בשיפוץ ?

בקיצור לטעמי האישי יש להסתכל על הרכב בחשדנות רבה. אם יתברר שהכל תקין - יופי. אבל אם יתברר שהתיקון "לא משהו" אז כדאי להתרחק מהרכב.

• תוכן חדש...