Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמעתי סאב של חבר באוטו שלו (JBL) והוא נשמע סבבה.

אחרי זה פשוט קרבנו את האוטו שלי לשלו והעברנו את הסאב אלי לבגאג' ואז הסאב נשמע ממש ממש חזק אבל יותר מרעיש ולא נעים לאוזן.

האוטו שלו זה מיצובישי כריזמה ואצלי סיטרואן ZX.

מעניין אותי פשוט למה השוני העצום הזה בצליל?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נפח רכב משפיע על התבשלות גל הבאס.

וגם התכונות האקוסטיות של הרכב תופסות פה תפקיד.

כנראה גם השתמשתם במגבר אחר בשני הרכבים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כנראה לא הסברתי טוב.

נצמדתי עם הבגאז' של האוטו שלי ובגאז' שלו ופשוט העברנו את הסאב אלי כשהוא עדיין מחובר אצלו.

יכול להיות שזה קרה בגלל שהסאב עצמו פנה לכיוון המושבים ולא החוצה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הבג'ג של הZX יותר כטן מאשר של הכריזה ובנוסף הכריזמה הי 4 דלתות ובג'ג והZX5 דלתות כך שהמדף הדש אחורי של הכריזמה עשויי מפח ובנוסף קרטון ואילו הZX רק מדף קרטון .

ובנוסף מיקום הסב פניים החוצה פניים לכיוון המשענת יניבו תוצאות שונות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...