Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו קונים סיביק חדשה ורוצים להוסיף ג'אנטים במחיר סביר באיזור כפר סבא.

בסוכנות דורשים כ3,500 ש"ח עבור ג'אנטים די פשוטים של 7 חישורים.

רציתי לשאול פחות או יותר מחירים של ג'אנטים (לא BBS או משהו...) סולידיים, עם 5-7 חישורים פשוטים, קווים נקיים, רצוי שלא יראו את הקאליפר יותר מדי.

יש הצעות?

פורסם

לגבי ג'אנטים באזור כפר סבא אין לך יותר מידי היצע.

אולי אתה יכול לבדוק אצל כחלון שצמוד למשרד הרישוי.

בכל אופן יש לך בת"א את פורטל ואת פיט סטופ.שניהם יושבים ברחוב ריבל.

ועוד אופציה זה שאולי אני יצליח לארגן לך הנחה בסוף על הג'אנטים המקוריים אצלנו.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אם אתה מאוהבי המקורי, אף ג'אנט לא ייתן לך את אותו הסיפוק.

ג'אנט יעלה לך בסביבות ה-2,000 ש"ח, לפחות, למשהו לא מיוחד. מתחת לזה זה בד"כ משומש או מידות קטנות.

תנסה אולי קצת להתמקח על המחיר, אולי לנסות בסוכנות אחרת להזמין את הרכב (במידה ועדיין לא הזמנתם).

פורסם

אבא שלי אהב יותר את ה7 חישורים, אני דווקא מאוד אוהב את ה5 חישורים, ג'אנט פשוט נקי ויפה. עם קווים חלקים ולא עגולים.

אבל צריך לראות את ה7 בעיניים כדי לראות איך הוא יהיה... ה5 משתלב מדהים עם הסיביק.

אני אישית השתגעתי בכלל על הג'אנטים שהיו על האקורד טייפS, אבל זה לא קשור למציאות...

• תוכן חדש...