Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני מתכנן לקנות בעוד כחודשיים, אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה שתעשה נזק אם אתם מבינים אותי :lol:

אפרופו אני חדש ..נראה אחלה פורום

תודה לעוזרים

פורסם
למרות שאני מתכנן לקנות בעוד כחודשיים, אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה שתעשה נזק אם אתם מבינים אותי :lol:

אפרופו אני חדש ..נראה אחלה פורום

תודה לעוזרים

באיזה רכב מדובר?

ןמה זה כולל? רדיו דיסק מגבר סאב קומפוננט 6X9

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

כנראה סובארו DL =\

וכולל סאב מגבר ורדיו דיסק..למרות שרדיו דיסק לא כזה חובה אפשר להסתדר

ותוכל יותר לפרט אחי...?

פורסם

חבר'ה החבר רוצה מערכת תנו לו מה שהוא רוצה זה עניין שלו מה הוא רוצה לעשות בכסף והוא בחר להתייעץ כי הוא לא מבין במערכות אז תנו לו עצה במערכות ואל תנסו להיות יועצי השקעות

אני הייתי ממליץ לך בתקציב הזה :

הד יוניט של קלריון 646 יש לי אחד כזה מנגן מעולה ונראה לא משהו לא מושך עיניים 1600 שקל

מגבר JBL דיוטי תמורה מעולה למחיר מגוחך 1000

קומפוננט קדמי מורל פולס, JBL מה שהאוזן שלך תאהב 500-700

סאב זה בעיה גדולה. יש המון טובים זה תלוי מה אתה אוהב המלצה אישית שלי תשמע המון לפני שאתה קונה

ואל תתפתה לוואטים גבוהים כי אתה מגביר אותו עם שני ערוצים שנותנים לך בלחץ 290 וואט

אני מאמין שעם עוד כמה שקלים תגרד גם התקנה עם חיווט טוב ויש לך אחלה מערכת

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

את הקלריון הזה תמצא ב1100 שקל גם ממש לא 1600 שקל, לפי דעתי לא יוציא את המיטב מהמערכת שלך( אני מניח שאין בתיכנון מערכת היי אנד).

תשקול סוני 7810/7815 או פנסוניק סידרה 5.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

200 דולר זה לא 1000 שקל. זה בלחץ 850.

וכמו שאמיר אמר זה ממש לא ב1600, 1100 נשמע כבר יותר סביר ואני מאמין שניתן להשיג בפחות.

תן יותר מידע, איזה מוסיקה אתה שומע ? האם אנשים ישבו גם מאחורה ? רוצה/לא רוצה אחוריים ? מעוניין בסאב או לא ?

תפרט, תחשוב על הנושא ותכתוב הודעה מסודרת ומפורטת ואני אשמח לעזור לך.

מושיק.

פורסם
200 דולר זה לא 1000 שקל. זה בלחץ 850.

וכמו שאמיר אמר זה ממש לא ב1600, 1100 נשמע כבר יותר סביר ואני מאמין שניתן להשיג בפחות.

תן יותר מידע, איזה מוסיקה אתה שומע ? האם אנשים ישבו גם מאחורה ? רוצה/לא רוצה אחוריים ? מעוניין בסאב או לא ?

תפרט, תחשוב על הנושא ותכתוב הודעה מסודרת ומפורטת ואני אשמח לעזור לך.

מושיק.

[*] שומע ראפ היפ הופ רגאיי טראנסים.....

[*] אנשים ישבו גם מאחורה, רוצה אחוריים.

[*] סאב חובה

אם יש עוד נקודות שאני צריך לציין רק תגיד, תודה מראש :)

פורסם

טוב בגדול אני חושב שהקלריון היא בחירה מצויינת- אם אתה עקשן ונעול על פיוניר כמו הרבה אנשים לך על הסדרות הישנות למשל ה 750 פריימיר ובכלל לא הייתי שולל לקנות רכיבים יד שניה ולחסוך כמה מאיות...

בגדול אני חושב שבקומפוננט עדיף את הג'יי בי אל מאד מוכר ונותן תמורה מלאה לכסף אמור להספיק לך מבחינת עוצמה.

אחוריים הייתי מחפש יד שניה משהו בסגנון הג'יי בי אל ומטה (יעבדו ללא מגבר).

מגבר 4 ערוצים כמו שכבר הומלץ לך הג'יי בי אל- סוס עבודה.

וסאב אממ צריך להיות מאד נציל- אני חושב שהייתי שוקל את הסאב של לאנזאר הכסוף אני חושב שחדש נע בין 500-600

בגדול ב 4K תוכל אפילו לעשות עבודה טובה נקיה ואולי אפילו ישארו לך כמה שקלים בצד.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

בקשר לסאב- כמו שאני תמיד ממליץ - או ה-P2 של רוקפורד (אמרתי את החברה כי אולי הוא לא יודע של מי ושל מה זה) או הפיניקס גולד אוקטן ZR, שהוא סאב דיי נציל. הראשון 200RMS השני 350RMS. כמובן שהפיניקס גולד יותר איכותי וחזק, אבל האקס שלי אחד הסאבים היותר טובים שיצאו מבחינת תמורה לעלות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

4000 זה סכום נאה.

למעשה את צריך חמישה רכיבים, אם נכלול את ההתקנה והחיווט.

1. התקנה + חיווט מכסימום 900 שקל. אלא אם כן המתקין עם שם של תותח על ...

2. מגבר, כמה אפשרויות.

א.אם אתה רוצה רק קומפוננט וסאב, אז אפשר לקחת או

I - מגבר 2 ערוצים לקומפוננט ומונובלוק לסאב.

II- מגבר 4 ערוצים שיגביר את הקומפוננט ובגישור את הסאב.

ב. אם אתה מעוניין או בזוג קומפ' ( 4 דלתות בסה"כ ) או בקומפוננט (קדמיים-2 דלתות) ו6X9 מאחורה וסאב אז אתה צריך בעצם להגביר מינימום 5 רמקולים ( כולל 2 קומפ' 2 אחוריים וסאב ), מגבר חמישה או שישה ערוצים יכול לבוא בחשבון, אבל קח בחשבון שהמגברים הללו יקרים ולפי דעתי לא ייכנסו לך בתקציב.

ג. אפשרי להגביר קואקסיאליים 6X9, 5X7 או כל גודל אחר ע"י הרדיו דיסק, ואז אתה מתחבר לסעיף 2א.

3.רמקולים.

תלוי בך. אתה סגור על 2 רמקולים בדלתות מקדימה ? או 4 בדלתות? או 2 בדלתות מקדימה ו2 אחוריים על המגש ?

תתייחס לזה ונוכל להתקדם.

בכל מקרה, אני אמליץ לך לשמוע מערכות שונות במפגשים של הפורום או במקום שאתה הולך לבצע בו את ההתקנה.

אם החלטת על קומפ' קדמי וסאב בלבד (הכי מומלץ בתקציב הזה) אז הייתי אומר שתבחר קומפ' באיזור ה1000 שקלים, יכול לבוא בחשבון פוקאל,JBL,מורל,MB QUART (יד שניה ), הרץ וכו'. אל תקנה בלי לשמוע את הרמקולים כי יש מצב מסויים שהאוזן שלך לא תסבול בלשון המעטה טוויטר כזה צורח או אחר והנה הלכו להם 4K שעבדת בשבילם קשה אני מניח.

4. סאבוופר.

יש לך באיזור האלפייה לסאב כולל תיבה, לך תשמע. אי אפשר להגיד יותר מזה. אתה רוצה שאני אזרוק שמות באוויר ? אני לא אעשה את זה כי סתם תיתפס לשם מסויים שיראה לך מגניב ולא תשמע את הסאבים.

לך תשמע מה דופק יפה אצלך באוטו, איזה סאב לא עושה "גררררר" בטראקים שאתה(!!!) שומע ואיזה סאב הכי הכי בשבילך.

5. רדיו דיסק.

פה המגוון ממש אין סופי. יש המון חברות טובות החל מאלפיין לקנווד וJVC ופיוניר וקלריון ואקליפס (לא בשבילך :p) וכו' וכו'.

בסה"כ אתה מחפש בטח שיקרא MP3, איכות טובה +, יציאה חזקה למגבר (4V), אקולייזרים, וכו' , אני ממליץ לך בפעם המאה בת'רד הזה, תתרשם מרדיו דיסקים באופן עצמאי, תלך לאנשים הבייתה, תהיה עלוקה, תלך לחנויות סאונד לרכב, תשקיע, תתאמץ, ואז כשתשב באוטו עם מערכת הכי טובה שיכולת להביא ב4000 שקלים תגיד לעצמך שזה היה שווה את זה. סמוך עליי.

אל תשכח שתמונה בלבד לא יכולה לספק לך מידע על איך התפעול היומיומי של הרדיו דיסק ! אם לדוגמא בשביל להעביר תחנה ברדיו צריך לעבור על כמה כפתורים שונים או כל פעולה יומיומית אינטנסיבית זאת או אחרת יוצאת מסובכת אני לא הייתי מתקרב לרדיו דיסק הזה.

לסיכום, התקציב לא גדול מאוד, אבל אפשר להנות ממנו ללא ספק. מגבר של 800 שקלים משומש או חדש (דיוטי פרי), רדיו דיסק עד 800 שקלים (פאנאסוניק,JVC), קומפ' מורל טמפו או דוטק יד שניה או פוקאל 165A או JBL לא זוכר דגם וסאב של פיניקס גולד או הרץ או כל חברה אחרת מוכרת יעשו את העבודה יפה מאוד. תחשוב על מה שכתבתי, תנוח על זה קצת, ותן תשובה אם אתה מסכים/ לא מסכים עם דבריי.

בברכה.

מושיק

פורסם
את הקלריון הזה תמצא ב1100 שקל גם ממש לא 1600 שקל, לפי דעתי לא יוציא את המיטב מהמערכת שלך( אני מניח שאין בתיכנון מערכת היי אנד).

תשקול סוני 7810/7815 או פנסוניק סידרה 5.

אמיר

אשמח אם תגיד לי מאיפה ניתן להשיג אותו ב 1100 ... ( אפילו בה"פ )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

וואו...

אני מצטער שהטעתי אותך, עד לפני ממש לא מעט זמן היו כמה חנויות שמכרו את הדגם הזה ב1100-1200 שקל ורכגע אני רואה שכנראה המלאי נגמר!

פומפה מכרה אותו וכרגע אין אותו יש רק את החדש יותר, והיו עוד חנויות.

בכל אופן מה שרציתי להגיד זה, אם אתה מתעקש על הקלריון 646 מושו פה מהפורום מוכר אחד בן מעט מאוד זמן ב-900 שקל...

שווה לפי דעתי, ויש עוד אחד בפורום יד שנייה שמוכר אותו.

לא הייתי דואג לקנות את המכשירים האלה מיד שנייה, מכיוון שהם אמינים מאוד ומגיעים גם עם אחריות של 3 שנים.

בהצלחה, סליחה,

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...