Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיצא להתעסק עם הרכב(סיטרואן קסרה 99|) או שיש בבעלותו כזאת, יודע כמובן שיש קונקטור בדלת שדרכו עובר כל חיווט החשמל לדלת

אני התקנתי אצלי מגבר ואני רוצה לחבר את הרמקולים הקדמיים למגבר,העברתי כבר חוטים אבל אני לא רוצה לחבר אותם דרך הקונקטור, אלא ישירות מהחוטים שהעברתי מהמגבר

הבעיה היא שאין מעבר אחר, הדלת פשוט אטומה מכל צד אפשרי,אין בכלל חורים

2 הברירות שלי הן:

1) להעביר בכל מקרה דרך החוטים של הקונקטור, אך זה מהווה בעיה מאחר וגילית שיש בעיה בחוט(של הקונקטור) והוא לא מעביר זרם לרמקול מה שהופך את מציאת נקודת התקלה לעבודה קשה ומעצבנת

2)לקדוח חור בדלת ודרכו להעביר את החוט,מה שיגרום לזה להראות פחות אסטטי וגם פוגע במבנה

וחוץ מזה יוצר בעיה כי קשה לגשת לאזור הקידוח

רציתי לדעת האם למישהו יש פתרון אחר לבעיה הזו ואם לא מה אתם ממליצים לי לעשות בין 2 ה"רעיונות" שלי...??

נ.ב

מקדימה יש קומפוננט של סרוין ווגה,אומנם יחסית ישן(2003) אבל עובד מעולה

והטטויטרים כבר מחוברים מאחר ולא היה בעיה להגיע אליהם

תודה רבה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...