Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הP2 עם תיבה לא עולה 1000 שקל,יש ב709 שקל עם תיבה.

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=185

בכל מקרה הנה חסכת 291 שקל (:

ושאלה קצרה :

מה עדיף לP2?

ה 75.4 GTO?

או הZ4200?

כי הGTO הוא 520W עם 4X104 RMS

והZ4200 הוא 1500W ו4X110

על "הדף" איך שאומרים נראה כי הZ4200 יותר טוב,והוא גם יותר זול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

arikc, כתוב שם אינו כולל תיבה... דור, אני גר באבן יהודה שזה לא כל כך רחוק מחדרה. אם בא לך, בוא אלי ושמע את הP2 ברכב שלי וככה תוכל לשמוע ולהחליט אם הוא מספיק טוב בשבילך או לא. אני גם יוכל להראות לך מקום טוב להתקין הכל. אם אתה רוצה לתאם שלח לי בפרטי

פורסם

ArikC, התקשרתי אליהם וזה ללא תיבה, עם תיבה הם רוצים 950 שקל.

אבל השגתי דרך בן אדם מהאתר הזה את ההצעה הבאה:

רוקפורד P2 עם תיבה- 750 שקל.

קומפוננט קדמי מורל טמפו 5.25 - 500 שקל.

מגבר JBL 75.4 - 1200 שקל.

כל זה ביחד יוצא 2450 שקל.

הוא הציע לי גם את הפנסוניק 5301 ב700 שקל, אבל אמרו לי ללכת על ה5401 ואין לו אותו,

אז אותו אני כבר יקנה יותר מאוחר ב1000 שקל מאיזה חנות אחרת כי הוא יותר מומלץ.

הוא הציע לי גם קיט חוטים ב150 שקל... אבל את זה אני כבר יקנה מהמתקין במחיר של ההתקנה.

מה אתם אומרים? מחיר טוב? לחכות וירדו המחירים או שאני יכול ללכת לקנות בראש שקט?

והמגבר הזה חזק באמת כמו הZ4200? כי באמת שהZ הוא 1500 וואט.. והJBL הוא 520 וואט..

idandavid , בדוק את הפרטי שלך אחי.

פורסם

וואה וואה איזה בלאגן עשית פה. רוצה זה, רוצה זה, לא את זה, לא את ההוא! תקשיב למה שאומרים לך בחורצ'יק!

שאומרים לך תיקח את הזמן זה לא אומר תישן על זה בלילה ולמחרת תקנה. לא! פשוט לא! תיקח את הזמן = סבלנות והרבה זמן. חברי הפורום (כולל אנוכי :-D ) לא באים נגדך, להיפך אנחנו באים לטובתך ומנסים למנוע ממך את הטעויות שאנחנו עשינו בהתחלה!

תקשיב, אתה רוצה המלצה תקבל המלצה אבל ההמלצה העיקרית שלי היא בפסקה האחרונה!

טוב אז ככה: רדיו דיסק ההמלצה שתקבל היא הפנסוניק 5401. קומפוננט המורל פולס\טמפו. סאב אני אישית ממליץ על הפיניקס גולד ZR. יותר חזק מכל הסאבים שרשמת פה, יותר איכותי מהם, ועולה כמה? 750 בלי תיבה או 700. תוסיף תיבה נניח 1000 גג. ואתה תהיה מבסוט ממנו אוי כמה שתהיה מבסוט ממנו. לגבי אחוריים תזרוק שם איזה JBL או מורל ב-300 שקל וסגרת עניין. מגבר? ה-JBL נותן תמורה מעולה למחיר שלו בדיוטי פרי בלבד, ולא למחיר בחנויות בארץ (1200 הכי זול יש כאלה מוכרים ב-1500). תחפש מגבר יד שניה אתה כבר תמצא את מה שאתה צריך. אבל אם אתה כבר הולך על ה-JBL אז תדע שהוא ירים לך היטב את הקומפוננט והסאב. רק תחפש מגברים שיכולים להפעיל את הסאב שתקנה בצורה ראויה, או שלהיפך אם קודם תקנה מגבר אז תחפש סאב שיתאים למגבר (מבחינת כמות ספיגת הוואטים של הסאב וכמות ההספק של המגבר). בקיצור, תתאים בין הרכיבים, אין אפס.

דבר אחרון, אני לא מבין אותך איך ישר קפצת לפה כמו מטורף והתחלת לשאול שאלות על ימין ועל שמאל. תחכה קצת, תקרא, תפנים, תחכים, אפילו תחסוך עוד טיפה כסף, ואז תבנה מערכת ראויה לכסף. אחרת... אתה יכול לזרוק אליי את הכסף ואני כבר ימצא בו שימושים טובים יותר :lol::twisted: .

בברכה ובהצלחה, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא מילים כדורבנות

כל הכבוד :)

אני כבר כמה חודשים על סטאפ שכל יומיים משתנה והוא ממש לא נגמר ב3000 שקל

אתה מבין למה אני מתכוון .

ככה זה בחיים - כל הדברים הטובים לוקח להם ים זמן . גאד דאמט !

קיצר ההמלצה של גיא היא במקום , על תקפוץ למים ישר , תרגיש אותם אולי הם קרים :p

פורסם

דור, שקלת רכיבים יד שניה מהפורום? כדאי לך... יחסוך לך המון כסף.לדוגמה: קניתי את הP2 שלי ב650 שקל ממשהו בפורום, את המגבר שלי(לייטנינג אודיו 300.4) קניתי מהמתקין שלי אחרי שהמגבר היה בתצוגה ב800 עם 3 שנים אחריות!!! תאמין לי שגם אני לא יכולתי לחכות למערכת באוטו ואני מבין מה עובר עליך. אם תחכה גם אתה תוכל למצוא פה דברים יד שניה שבהחלט תהיה מבסוט אחר כך שקנית בזול ולא בחנויות. שלחתי לך בפרטי!

• תוכן חדש...