Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

כיצד ייתכן שלפיאט מדור ראשון יש מספר סוגים של מחשבי כרית אוויר ומחשב רכב (גם באותו נפח ודגם) ?

האם קיימת רשימה של מספרים קטלוגים שכאלה ?

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

קטלוג חלקי חילוף פיאט מקורי

תלחץ על spare parts כדי להתחיל.

העמוד המתייחס למחשב כרית האוויר (בהנחה שיש לך מודל 93-97)

הטור comp מתייחס לגירסאות שיוצרו לאותו רכב, ה HSD הוא V7

הטור modif מתייחס לשינויים שנעשו בדגם במשך השנים

ממה שראיתי נעשו 2 שינויים בכרית האוויר - 1090 מ2/94 ו 1451 מ 2/95 אז כנראה לפי זה צריך לקבוע מה מתאים לך. לפעמים עדיף לקחת את המודל המאוחר של החל אבל במקרה שלך אני רואה שלכל מחשב יש את הצמה המיוחדת שלו.

כדי לראות את רשימת הגירסאות, השינויים, והאופציות לוחצים על search בתפריט העליון, ואז בתפריט הצדדי אפשר לבחור:

שינויים- odifications

תוספות - optionals

גירסאות - validities

וללחוץ על הכפתור שמופיע.

פורסם

קטלוג החלפים הממוחשב של פיאט, שבו נרשם מס' השילדה של המכונית, אמור לתת במדויק מק"ט של החלק המבוקש.

גם בקטלוג זה מתגלות טעויות ויש אי דיוקים או מתן כמה מק"ט שונים ולכן השיטה המדויקת היא לפי המק"ט שרשום על המחשב הישן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה, זה יעזור לי מאוד.

אני בודק עוד אפשרות של מחיקת תקלה מהמחשב כרית אוויר, לאחר שהניסיון במוסך איטליאנו לא עלה יפה.

לא ברור לי איך באיטליאנו הגיעו למסקנה תוך 5 דקות, ללא הסתכלות על המחשב עצמו, אולי המחשב שונה אצלי ?! - ממש התאכזבתי מהיחס שם.

התקשרתי היום למוסך וויקטור לא היה, רציתי להגיד לו שזה לא בסדר שהעובד שלו לא הסתכלו בכלל על המחשב, הרגשתי מרומה ששילמתי על הבדיקה.

כשקניתי את הרכב לפני שנתיים וחצי (כמעט), בעל הרכב הקודם אמר לי ששטפו את המנוע, וכתוצאה מכך, נוצר קצר במחשב הרכב, מה שהוביל להחלפתו בעלות של 5000 ש"ח (נראה לי שהחלפת המחשב בוצעה במוסך "כחול לבן" בפ"ת).

אני חושב שהחליפו למחשב מדגם אחר, ולכן המחשב של איטליאנו לא הצליח לתקשר עם המחשב והתקבלה הודעה "יחידת בקרה לכרית אוויר תקולה", ומי יודע אולי החליפו בעבר גם מחשב כרית אוויר.

אגב, דני זומרשטיין אמר שבדיקה אצלו תארך בסביבות שעה שעתיים, מה שמנחם אותי, אולי הוא יעלה על משהו אחר שאיטליאנו לא עלה עליו.

אני אעלה תמונה של המחשב שיש לי באוטו מחר בע"ה.

תודה, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ערב טוב.

ברכב המדובר יש מספר מקטים אך כולם ככולם מתייחסים לאותו מחשב!!

המקטים מתחלפים כתוצאה מעידכונים של יצרן המחשב במהלך השנים של היצור-נכון לגבי כל כלי הרכב שיצרן מחשבים זה מספק מוצרים.

בהצלחה איל

פורסם

ברחיצת המנוע נפגע מחשב נהול המנוע הנמצא בתא המנוע בחלקו הימני.

מחשב כרית האויר נמצא בתוך תא הנוסעים מתחת לקונסולה המרכזית (היכן שמותקן הרדיו) ואין כל קשר בינו לבין מחשב נהול המנוע.

לבדיקת מע' כרית האויר מתחברים עם מחשב/סורק אבחון אל מחשב כרית האויר ואם התקבלה קריאה של חוסר תקשורת עם מחשב כרית האויר אז זה בגלל שהוא לא תקין או שמחבר החשמל אליו מנותק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ערב טוב.

ברכב המדובר יש מספר מקטים אך כולם ככולם מתייחסים לאותו מחשב!!

המקטים מתחלפים כתוצאה מעידכונים של יצרן המחשב במהלך השנים של היצור-נכון לגבי כל כלי הרכב שיצרן מחשבים זה מספק מוצרים.

בהצלחה איל

תשים לב בקישור שהבאתי למודיפיקציות שונות - מחשבים שונים - מתאימות צמות (cable harness)שונות כך שאם המחשב לא מתאים לצמה ולא מחליפים אותה עלולה להיות בעיה.
  • תוכן חדש...