Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לא זכיתי בהונדה ג'אז..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן יקיריי, הרגשתי שאני חייב לשטף אתכם בחוויה המרתקת שעברתי...

החלטתי שהיום אני נכנס לסוכנות ומנסה להניע את הג'אז.. לא בגלל שחשבתי שאני אזכה.. אלא בגלל שהבנתי שהמחשבה שלא ניסיתי תרדוף אותי עד סוף ימיי, וכיוון שהקוד כבר אי שם בתא הכפפות והקבלה בארנק - צריך לנסות..

השעה הייתה כבר 5 וחצי אחה"צ, אחרי 10 וחצי שעות של עבודה, הרגשתי קצת עייף ומרומה שנשארתי לסבול בשעות נוספות דווקא כשלא ישנתי מספיק בלילה, אבל לפחות סוף סוף השתחררתי.. הנעתי את אהובתי, ה-205, ונסעתי בדיוק שתי דקות עד לסוכנות של הונדה.. הפעם לא חלפתי, כי הייתי נחוש בדעתי להיכנס.. רק מה? התברר שאין חניה.. כלומר יש.. בתשלום! חרקתי שיניים ועליתי על המדרכה... המדרכה במקום רחבה מאוד, יש ביניין יפה וגבוה, ובין העמודים חונות מכוניות, נמצא מקום גם לשלי... הרגשתי נוח יחסית שלפחות הרכב לא מפריע להולכי רגל ורצתי לסוכנות כדי לא להשאיר את לארה להרבה בזמן (הפג'ו)... הצצתי דרך חלון הראווה של וולוו בדרך להונדה והזלתי קצת ריר (ד"ש לינון :wink: ).

נכנס לסוכנות הונדה.. מעוצבת בצורה די מרשימה, הכל חדיש ונחמד... כבר בכניסה עומדת לה S200 פתוחה, דנדשה ומהממת.... ממולה בצד ימין עמדה ולידה עומדת קבוצה די גדולה של אנשים... אני מבין שאני שייך לפה ומצטרף... כעבור שניה אני שם לב שבידיים שלהם "מפתחות" של פז, ואני מגניב חיוך זדוני..

הטור לא ארוך, אבל עדיין מאלץ לחכות זמן מה... מאחורי העמדה שבא הבחורה הנחמדה רושמת את פרטי המשתתפים ישנו שטיח אדום שמוביל להונדה ג'אז ורודה... ליד ההונדה יש בחורה נחמדה נוספת...

מגיעות שתי גברות ומצטרפות לטור... אחת אומרת לשניה "חבשתי שרק אנחנו ניהיה פה!!!" צחקתי ואמרתי לה - "בטח את גם חושבת שתיזכי" וכולם צחקו.. אני הייתי מאלה שלא האמינו בגרוש ובגלל זה היה לי קשה להסתיר את החיוך כל הזמן, זה היה פשוט מצחיק!!! מכיוון הרכב יצאו בזה אחר זה אנשים שלא הצליחו לזכות... אחת מהלוזריות צעקה - שש כרטיסים ולא זכיתי בשום דבר... אבל חישבתי לכם, זה רכב אחד למיליון וחצי.. ואז היא התחילה להוכיח שוב את התאוריה שלה... מישהי קשישה צעקה לה - איפה את חיה?! והתחילה לקלל... הכל המשיך כרגיל...

כולם בסוכנות בחנו אותי בצורה מצחיקה מאוד, בגלל שהשרבולים מהחולצה שלי היו גזורים, החולצה עצמה של חברת החשמל, המכנסיים הבהירות שלי היו מלוכלכות, הייתי קצת מיוזע ונראה היה כי קרעתי את התחת, אבל זאת לא סיבה להגיע ככה לסוכנות של הונדה.. בנוסף לכך - אני נראה כמו ילדון בן 16, עם מפתחות ביד של הרכב הפרטי שלי - וכל התמונה הזאת נראית להם מוזרה במיוחד כי מסביבי ים של קשישים.. חלק אפילו לא מסוגלים להגיע עד לרכב ומישהו "מקיש" את הקוד עבורם...

הגיע טורי והתישבתי אל מול לבחורה הראשונה והיא אמרה בחיוך מזויף - שלום. -חייכתי בחזרה חיוך רחב וחם ואמרתי - ש-לום...

-מה שימך?

-אלכסנדר... ומה שמך?

-*צוחקת* שם משפחה?

-אני איית לך... *מאיית*

-*היא מנסה לבטא את זה ולא מצליחה*

-כמעט... *ומתקן אותה*

-מה הכתובת שלך?

-*מכתיב לה*

-וטלפון בבית?

-*מכתיב*

-פלאפון?

-*שוב מכתיב* ושלך?

-*צוחקת שוב* איזה אוטו יש לך עכשיו?

-*בגאווה ובקולניות מוזרה* פג'ו!!!!! 205!

-איזה שנה?

-93.

-תראה, זאת הנחה של 4,000 ש"ח לקניית רכב אצלינו... *מוסרת לי כרטיס*

-תגידי, זה מצטבר?

-*מתפוצצת מצחוק* לצערי הרב לא :lol: בהצלחה!

-תודה רבה... *ניגש לרכב, הבחורה מתעניית בשעה אבל לאף אחד אין שעון ואני נחלץ לעזרתה.. הכל טוב ויפה, ולפני שאני מתיישב אני אומר לה...*

-תשמעי, הכל סבבה.. .אבל הצבע לא מוצא חן בעיניי... *גם הבחורה הזאת נופלת מצחוק ומבטיחה לסדר את זה...*

-את תסדרי לי? תודה רבה.. ו... אל תחשבי שאני מתיישב לך על הראש, אבל לא יזיקו ג'אנטים מסגסוגת, תודה מראש... אני אפצה אותך באיזה ארוחת ערב, הולך? *היא מסתכלת עליי בפליאה ואני נכנס... מקיש ו...*

SURPRISE, DING DING DING - לא קורה כלום!!!

-אני יוצא ומחחיך אליה אם קריצה, היא מחייכת חיוך כזה של - כן, אף אחד לא הולך לזכות... ואני יוצא משם כולי מחוייך... בדרך חזרה לפג'ו שלי אני שוב מציץ בוולוו החתיכות, מתיישב, יורד לכביש, מתחיל לנסוע ואז אומר לעצמי - פחחח, אני לא הולך יותר לפז!!! רק כדי לא לחזור לפה.. חוץ מזה מי צריך את הג'אז המסריחה הזאת.. רק אותך, מתוקה שלי, אני אוהב...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חחחחחחחחחחחח

סיפור קורעעע....

זה היה ברור שאף אחד לא הולך לזכות במכוניות...

סתם איזה תרגיל שיווקי כדי להביא עוד לקוחות לפז ועוד אנשים לסוכנות של הונדה...

שיתפתו לקנות שם אוטו

פורסם

הפרוצדורה כזאת.. אתה נוסע ברכב עד שהנורה המעצבנת מבסרת לך באורות צבעוניים "יא קמצן, תדלק אותי כבר!"... אז אתה מגיע על הטיפות האחרונות לתחנת הדלק של פז, ומתדלק שם ב-100 ש"ח לפחות... בתום התדלוק תקבל קרטון קטן בצורת הונדה ג'אז כאשר החלק הפנימי של ההונדה בצורת מפתח וניתן לתלוש אותו... אל תנסה את זה בבית!!!! על המפתח הזה ישנו הקוד, ואז אתה נוסע לסוכנות של הונדה (זה הטמטום), ואז הסיפור שלי חוזר חלילה..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
-*בגאווה ובקולניות מוזרה* פג'ו!!!!! 205!

-איזה שנה?

-93.

-תראה, זאת הנחה של 4,000 ש"ח לקניית רכב אצלינו... *מוסרת לי כרטיס*

-תגידי, זה מצטבר?

-*מתפוצצת מצחוק* לצערי הרב לא :lol: בהצלחה!

-תשמעי, הכל סבבה.. .אבל הצבע לא מוצא חן בעיניי... *גם הבחורה הזאת נופלת מצחוק ומבטיחה לסדר את זה...*

-את תסדרי לי? תודה רבה.. ו... אל תחשבי שאני מתיישב לך על הראש, אבל לא יזיקו ג'אנטים מסגסוגת, תודה מראש... אני אפצה אותך באיזה ארוחת ערב, הולך? *היא מסתכלת עליי בפליאה ואני נכנס... מקיש ו...*

:lol::lol::lol: היה מצחיק מאוד לקרוא את עלילות אלכסנדר בסוכנות הונדה.

פורסם
הפרוצדורה כזאת.. אתה נוסע ברכב עד שהנורה המעצבנת מבסרת לך באורות צבעוניים "יא קמצן, תדלק אותי כבר!"... אז אתה מגיע על הטיפות האחרונות לתחנת הדלק של פז, ומתדלק שם ב-100 ש"ח לפחות... בתום התדלוק תקבל קרטון קטן בצורת הונדה ג'אז כאשר החלק הפנימי של ההונדה בצורת מפתח וניתן לתלוש אותו... אל תנסה את זה בבית!!!! על המפתח הזה ישנו הקוד, ואז אתה נוסע לסוכנות של הונדה (זה הטמטום), ואז הסיפור שלי חוזר חלילה..

אני לא מתדלק בפז גם אם יחלקו מכונית עם כל תידלוק :mm_tongu:

Finger's gonna kill me.

פורסם

אני לא מנסה להתחכם ... אבל לי נדמה שהסיכוי שתהלך ברחוב ופתאם

out of the blue תיפול לך כספת או פסנתר על הראש הוא גדול יותר...

חבל על הכסף בתדלוק ב"פז" (דעה אישית, לא צריך לפתח שרשור בנושא הזה...),

עדיף סונול :wink:

פורסם

:lol:

נ,ב : הג'ז כיף של רכב , אנחנו במשפחה נהנים ממנו חבל"ז ,

אבל אני מסכים שזה תרגיל פרסומי , אבל לדעתי הוא עובד יפה מאד.

פורסם

:wink:

לגבי הכספת עוד לא שמעתי שקרה אבל הפסנתר כן....

יש לי על המחשב וידאו אמיתי של זה והבנאדם שזה נפל לו על הראש נהרג.

ככה שאולי בכל זאת יש סיכוי שמישהו יזכה.

אההה וslow sprinter

איפה הסוכנות שהיית בה נמצאת?

תן לי את הכתובת בבקשה... אני רוצה לראות את הS2000, כנראה יצא לי בקרוב להיות במרכז.

תודה, דניאל :D

אני שונא את הקיץ!

פורסם

:wink:

לגבי הכספת עוד לא שמעתי שקרה אבל הפסנתר כן....

יש לי על המחשב וידאו אמיתי של זה והבנאדם שזה נפל לו על הראש נהרג.

ככה שאולי בכל זאת יש סיכוי שמישהו יזכה.

אההה וslow sprinter

איפה הסוכנות שהיית בה נמצאת?

תן לי את הכתובת בבקשה... אני רוצה לראות את הS2000, כנראה יצא לי בקרוב להיות במרכז.

תודה, דניאל :D

יצחק שדה פינת המסגר ,

אם אתה בא עם ההורים תזמין נסיעת מבחן על ה TYPE-R , אלא אם אתה יותר גדול מ -21 .

• תוכן חדש...