Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למחשב יש חיבור Wi-Fi, בדרך לעבודה (בפקקים) אני מוריד שירים מהמחשב הנייד (Laptop) אל המחשב ברכב. שירים שהורדתי בבית בר"כ מדיסקים מקוריים או מהאינטרנט. אפשר גם לחבר DiskOnKey, SD , CF הרד-דיסק או DVD נייד.

המחשב מחובר בשני קונקטורים וניתן לשליפה מהירה ותחזוקה בבית. בדרך כלל אני שולף אותו פעם בחודשיים שלושה, מתקין עדכונים לתוכנות וכו'.

עלויות:

מחשב בסיסי (עם כרטיס קול של VIA) עולה 430$ לא כולל משלוח ומע"מ. (www.cartft.com)

כרטיס קול של קריאייטיב - כ-550 ש"ח

מסך תקרה אפשר להשיג היום ב-700 ש"ח +-

תוכנות (כן כן, שילמתי על התוכנות) - 80$.

כמובן, שלזה צריך להוסיף עלויות של מחשב כף-יד,עריסה, GPS, דיבורית, מתאם לחיבור המחשב בבית...

שכחתי משהו?

תמונות בקרוב, אני צריך לקחת מאחי את המצלמה :)

ד.א.

הפרוייקט הוצג בכנס Tech-Ed האחרון של מיקרוסופט באילת לפני כחצי שנה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
שאלה חשובה: האם חייבו אותך במכס?

עד כמה שאני זוכר רק מע"מ.

(תזמין בדואר רגיל)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי בזבוז להזמין,אפשר להרכיב בובה של מחשב ב 1000- 1200 שקל שיתאים לשימושים האלה בדיוק.

והמעבד עוד של VIA..קטסטרופה,כל Semperon יעשה עבודה טובה ממנו.

המחשב לא מתחמם שם למטה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לדעתי בזבוז להזמין,אפשר להרכיב בובה של מחשב ב 1000- 1200 שקל שיתאים לשימושים האלה בדיוק.

והמעבד עוד של VIA..קטסטרופה,כל Semperon יעשה עבודה טובה ממנו.

המחשב לא מתחמם שם למטה?

אולי מחשב שולחני רגיל, אפילו לא. זה מחשב קטנטן , שצריך רכיבים מאוד מסויימים בשבילו. ומעבדים של VIA הם ממש לא קטסטרופה. בדיוק ההפך, לגבי המודל הזה. הדגם הנ"ל הוא של לוח אם (שבא עם העבד OB), והוא מתאים אחד לאחד עם המטרות של המחשב.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

ידוע,הציפסטים שלה על הפנים,המחשבים שלה מתאימים לשימושים משרדיים ,לא מולטימדיה.

האיכות של הלוחות שלהם לעומת חברות אחרות,היא לא משהו בכלל.

ד"א לא שמתי לב שהמחשב בא קומפלט עם מארז והספק כוח,אז בשביל זה המחיר סביר +.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה מוצר מאוד ייחודי, ואחד המובילים בתחום. אני עדיין חושב שאתה לא מבין במה מדובר.

epia-m-10000-1.jpgepia-m-10000-1.jpg

זה נראה יותר גדול ממה שזה, הגודל הוא 17 על 17 ס"מ.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בתחום המחשבים הנייחים הם נחשבים כחברה לא משהו בכלל,אולי בתחום המחשבים לרכב הם יותר טובים,אני רק אומר שמנסיון שלי,ושל אחרים החברה לא טובה כ"כ,אולי אני טועה במקרה זה.

17X17 זה גודל של לוח אם micro atx סטנדרטי.

ד"א - לפותח הט'רד ,יש לך בולם זעזועים \בידוד כלשהוא להארד דיסק במארז?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

VIA מובילה היום בכמה רמות את כל התחום הזה של מחשבים קטנים עם תקן ITX ו-Nano-ITX.

לגבי מחשבים נייחים אני מסכים איתך שהם לא בשיא הטכנולוגיה היום, אבל בתור מי שמגיע מהתחום הם בהחלט היו בשיא הטכולוגיה בלוחות אם עד לפני כמה שנים.

הייחודיות של הלוח הזה הוא בצריכת חשמל נמוכה וטמפרטורות סבירות, מה שאי אפשר להגיד על אינטל ו-AMD.

הביצועים בהחלט מספיקים למולטימדיה, אין ספק שלא כדי לנגן HD, אבל לכל השאר זה בהחלט מספיק.

לגבי בולם, ההרד דיסק יושב על גומיות מיוחדות שמגיעות עם המארז, מכיוון שמדובר בהרד דיסק 2.5 הוא מיועד לתנודות.

שנתיים לא היתה לי כל בעיה של קפיצות או תקלות בהרד דיסק, כולל נסיעות בדרכים לא סלולות.

לגבי החום, ממש ממש לא, המחשב ממש קר, חוץ מזה שיש יציאה של המזגן מתחת לכסא ובימי הקיץ החמים המחשב מקבל מזגן ישיר!

התמונות למעלה:

אפשר לראות בתמונות הקודמות למעלה את המחשב מבפנים ומבחוץ. הכפתור האדום משמש לכיבוי מהיר במקרה ולא רוצים שמהחשב יפעל.

עכבר של לוג'יטק עם כפתורי מולטימדיה משמש כשלט.

ועוד תמונות:

מסך תקרה לצפיה בסרטים.

אפשר לראות את הרמקול סנטר של מורל שהותקן במקום הקונסולה המרכזית ברכב.

רדיו טייפ ישן משמש להטעות גנבים ולשמוע דיווחי תנועה כשממש רוצים.

P2230450.JPG

P2230451.JPG

P2230452.JPG

P2230453.JPG

• תוכן חדש...