Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפני וגרמני נפגשו בסיבוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימפרזה נכנסה בפאסאט ליד סוכנות מרצדס ברחוב המסגר בת"א, האימפרזה פשוט התקפלה והפאסאט בקושי הפנס נשבר לה.

נראה לי מוזר קצת כזה דבר, יש הסבר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נו באמת....

זה תלוי בהרבה גורמים שונים ומשונים

להזכירך רכב "מתקפל" איננו בהכרח פחות בטיחותי... כנראה שמדובר באזורי קריסה סופגי אנרגיה ...

כמו שרכב שלמראית עין לא קרה לו כלום, יכול להיות שחטף מכת שלדה...

כמובן שזה תלוי במהירות היחסית בין כלי הרכב, זווית הפגיעה וכו' וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זוית הפגיעה? תלוי איפה כל אחת מהמכוניות נפגעה...

תאמין לי הפח של הגרמניות לא יותר עבה... סתם מזל לפאסאט

למה? ככה!

פורסם

האימפרזה קיבלה את המכה במרכז המכסה מנוע שכמובן התקפל פנימה, והפסאט קיבלה בפנס הקדמי של הנהג.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תאמין לי, הוא כן !!!!!!!!!!

ניסוי פשוט:

קח פולו דור ראשון 1.4 נגד 205 1.4 נגד טויוטה סטארלט 1.3

סגור את הדלת של כל אחת מהן ותחזור לפה עם התשובות ...

ואני אתן לך דוגמא נוספת, באומגה הדלת שקלה כמו כל הקורולע, האומגה שידרה בטיחות ונתנה הרגשה שאתה יושב על הכביש טוב או שכשאתה סוגר דלת באומגה זה כמו לסגור כספת. בקורולע אני נשען על התא מטען והפח מתקפל, הדלת שוקלת כמו נייר ובכלל אחרי שעברתי מהאומגה לקורולע מרגישים בהבדל העצום בין השניים ...

נ.ב.

אני מזכיר לכם שהניסוי וכל מה שדברתי עליו לא מראה איזה רכב יותר בטוח, אלא איזה פח יותר עבה ואיזה רכב נותן הרגשה של בטוח יותר !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
האימפרזה קיבלה את המכה במרכז המכסה מנוע שכמובן התקפל פנימה, והפסאט קיבלה בפנס הקדמי של הנהג.

בפנס הקידמי לא אמור לקרות משהו רציני כי זה בדיוק על הקורות של המנוע אין שם הרבה מקום להתקפל עיקר ההתקפלות אמורה לקנות הקריסה של המנוע כמו שאתה אומר שקרה לאימפרזה כדי המנוע לא יכנס דרך הקיר אש לתא נוסעים

למה? ככה!

פורסם

למה מזל לפאסאט?

הפאסאט קיבלה 4 כוכבי בטיחות, אז איפה כאן בדיוק המזל?

פורסם

למה מזל לפאסאט?

כי הוא פגע בקורה.... נראה לך שבגלל שיש לה 4 כוכבים הוא לא מתקפלת בכל פגיעה? אז אתה טועה! אין שום קשר....

המבחנים נעשים במהירות של 63 קמ"ש ותראה איך המכוניות מתפרקות לתוך הקיר

למה? ככה!

פורסם

למה מזל לפאסאט?

כי הוא פגע בקורה.... נראה לך שבגלל שיש לה 4 כוכבים הוא לא מתקפלת בכל פגיעה? אז אתה טועה! אין שום קשר....

לא אמרתי שבגלל שיש לה 4 כוכבים היא לא תתקפל אמרתי שאין כאן שום מזל לפאסאט והיא בטוחה כמו האימפרזה אם לא יותר (לא מצאתי תוצאות של אימפרזה אבל מצאתי של לגאסי אאוטבאק).

פורסם

למה מזל לפאסאט?

לא אמרתי שבגלל שיש לה 4 כוכבים היא לא תתקפל אמרתי שאין כאן שום מזל לפאסאט והיא בטוחה כמו האימפרזה אם לא יותר (לא מצאתי תוצאות של אימפרזה אבל מצאתי של לגאסי אאוטבאק).

תגיד אתה קורא בכלל את ההודעות? אני התייחסתי שיש לפאסאט מזל שהיא לא התקפלה ואין קשר בכלל ל4 כוכבים אם 500 כוכבים זה היה מזל שהאימפרזה פגעה בנקודה מסויימת של הפאסאט ששם היא לא מתקפלת... מה שכותב ההודעה המקורית לא הבין למה האימפרזה התקפלה והפאסאט לא... אז זה מזל נקודה סוף.

למה? ככה!

פורסם

מתחת לבית שלי (ירושלים פינת ויצמן - כפר סבא)

אותה תאונה בדיוק

לא ראיתי את התאונה אלא את התוצאות

ולפי חריקות הצמיגים המכוניות לא נסעו לאט

פורד פוקוס וסובארו פשע (DL)

האשה בסוברו בהלם , קיבעו לה את הצאוור והיא באמבולנס עכשיו

האשה עם הפוקוס מדברת בפלאפון

נשבר לה הפנס

לסוברו נשבר כל הפרונט...

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

כוכבי NCAP לא מעידים על נזק או חוסר נזק לרכב בתאונה.

הם מעידים רק על שרידות הנוסעים בתאונה.

ואני חושב שעדיף רכב שנראה כמו אקורדיון, אם אתה יוצא ממנו על שתי רגליך.

פורסם

אם האימפרזה התקפלה, היא כנראה נסעה מהר יותר באופן משמעותי מהפאסאט. כמו כן - מיקום הפגיעה גם חשוב, כמו שנאמר כאן. כמו שכשיש תאונת אחור-חזית, המכונית שפגעה ברכב לפניה מתעקמת כולה בחלק הקדמי, ולמכונית מלפנים, הבגאז' בקושי נפגע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם האימפרזה התקפלה, היא כנראה נסעה מהר יותר באופן משמעותי מהפאסאט.

לדעתי זה לא קשור. אם אני עדיין זוכר את הפיזיקה הזאת - המתקף של התאונה הוא תוצאה של שילוב התנע של שתי המכוניות.

מבחינה פיזיקלית אין הבדל בין התנגשות חזיתית בין שני עצמים הנעים ב-100 קמ"ש זה כלפי זה לבין התנגשות של עצם הנע ב-200 קמ"ש בעצם סטטי.

פורסם
אם האימפרזה התקפלה, היא כנראה נסעה מהר יותר באופן משמעותי מהפאסאט.

לדעתי זה לא קשור. אם אני עדיין זוכר את הפיזיקה הזאת - המתקף של התאונה הוא תוצאה של שילוב התנע של שתי המכוניות.

מבחינה פיזיקלית אין הבדל בין התנגשות חזיתית בין שני עצמים הנעים ב-100 קמ"ש זה כלפי זה לבין התנגשות של עצם הנע ב-200 קמ"ש בעצם סטטי.

אני לא מתמצא עד כדי כך בפיזיקה שבעניין, אבל בכל התאונות שראיתי שבהן רכב אחד היה מהיר יותר משמעותית מהשני - המהיר גם ניזוק יותר באופן משמעותי.

כמובן שזה תלוי גם בעוד מיליון משתנים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...