Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרתי קשר לקניית ברלינגו שנת 99 , הקילומטראז' עומד על 180K

הבחור שמוכר לי את הרכב מספר כי קנה את הרכב בעבר מסוחר במכרז ממדינת ישראל, אין לו ספר רכב.

ביקשתי לראות את רשיון הרכב ועלו בי כמה תהיות

א. מחיר הטסט עמד עד כ 40 ש"ח

ב. לא נרשמו שם הבעלים הקודמים , מקום הרישום היה ריק

ג. הרישיון תקף עד ה 13.1.2007 , המוכר מספר כי הרכב עבר טסט וכי יציג לי רשיון מעודכן

אך עדיין לא ראיתי כזה

ד.האיש אינו בעל הרכב ולבקשתי אמר כי האדם שהרכב רשום על שמו יתיצב בזמן העברת הבעלות ויזדהה עם תעודת זהות

האם יש למישהו מושג מה משמעות הדבר?

האם בדיקה במכון תתן לי תמונה מלאה על מצבו, וניתן להסתמך עליה לקניית הרכב.

האם מחיר של 21.5K עבורו הוא מחיר הוגן.

סה"כ הרכב מרגיש טוב ונסע טוב , אבל אני חסר נסיון בנושא , וזקוק לעצתכם

תודה

אבי

פורסם

נשמע ומריח כמו סוחר (ולא מהסוג הטוב). הכל נשמע חשוד למדי.

האם ברישיון הופיע משהו תחת הסעיף של תנאים והגבלות? משהו בסגנון של הפקדת סוחר?

גם הק"מ נמוך מידי (יחסית לממוצע של הרכבים האלה).

אני לא מתיימר להיות נביא אבל הבדיקה לא תראה ממצאים אשר יגרמו לך לא לקנות את הרכב מכיוון שהוא יקח אותך למכון שהוא בוחר ומקושר בו. לאחר מכן כשתרצו להעביר בעלות הבעלים לא יוכל להגיע באפון פתאומי והסוחר יגיד שבמקרה יש לו תעודת זהות ויפוי כח של המוכר. אתה תנסה להתעקש שהבעלים יגיע והסוחר ילחיץ אותך ויגיד שיש עוד קונים וחבל שסתם תזרוק את הכסף של הבדיקה. אתה תלחץ שאתה הולך לאבד את הרכב ותסכים גם להעברת בעלות ללא הבעלים. שבוע אחר כך אתה תכתוב את הסיפור בשירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=12137

עד שאתה לא רואה את הרישיון המקורי של הרכב שבו מופיע מספר הידיים ומכיר גם את הבעלים האמיתיים של הרכב לא שווה אפילו לקחת לבדיקה. במיוחד שמדובר על רכב נפוץ כמו ברלינגו. אם כתוב ברישיון הפקדת סוחר אז מדובר בסוחר והייתי בורח ממנו.

אסף

פורסם

המחיר שאמרת נשמע כמו רישיון שהוצא במשרד הרישוי (כאשר נאבד וכו', זה עולה 32 שקל לרכב פרטי, אולי משהו אחר לדיזל ..).

כל עוד הרכב נראה לך , פשוט תאמר לבנאדם - ברצוני לראות את הבעלים + רישיון מעודכן, ואז נמשיך.

פורסם

תודה על התגובות.-

אני אשמע לעצתכם ואראה את הבעלים ואקבל רשיון רכב עדכני.

המוכר סיפר לי כי הרכב נקנה במכרז ממדינת ישראל ע"י סוחר שהוא מכיר וששמכר לו אותו

מהו הקושי בקניה מסוחר או רכב שעבר בידים של סוחר? ,אם אני אקח את הרכב למכון בו אני בוחר,

והאם בדיקה במכון יכולה להוות תחליף להעדר ספר רכב?

פורסם
הבחור שמוכר לי את הרכב מספר כי קנה את הרכב בעבר מסוחר במכרז ממדינת ישראל, אין לו ספר רכב.

האיש אינו בעל הרכב ולבקשתי אמר כי האדם שהרכב רשום על שמו יתיצב בזמן העברת הבעלות ויזדהה עם תעודת זהות

אם אני מחבר את שני המשפטים שרשמת אז יוצא ש- הבחור שמוכר לך את הרכב אינו בעל הרכב.

בנוסף ,הרישיון שהוא מציג לך אינו משקף את העבר של הרכב. אולי מדובר על רכב ממשלתי? השכרה? מספר הבעלים הקודמים גם כן אינו מופיע.

למה להכניס את הראש למיטה חולה? לא הייתי קונה רכב ממישהו שמסתיר ממני פרטים ומספר סיפורים.

איזה יד הוא טוען שהרכב? אם הוא טיפל במוסך מורשה אז ההיסטוריית טיפולים מופיעה במחשב.

אסף

פורסם

יש פה משהו מסריח, עזוב - יש הרבה מאוד ברלינגואים אחרים.

גם המחיר לא כזו אטרקציה, ברלינגו במצב ממוצע נמכר במחיר הזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

התגובה של elibaba הוציאה לי את המילים מהפה.

בנאדם, אנחנו לא מדברים פה על איזו מכונית נדירה. עבור הלאה, ברוך השם יש הרבה ברלינגואים (או פרטנרים, זה ממילא אותו רכב) בשוק עם היסטוריה פחות לוטה בערפל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הרכב היה ממדינת ישראל (לדעתי ברלינגו=רכב משטרתי),זה חייב להופיע ברשיון הרכב.כמו כן הרכב צריך לעבור החלפת מספר והקודם צריך להופיע ברשיון.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מספר קודם לא מופיע ברישיון הרכב- במקרה של בוגרי מדינה

בסעיך המקוריות יהייה רשום מדינת ישראל

בעלים קודמים 00 במקרה שהרכב היה שיך למדינה והמוכר בוא בעצם היד הראשונה, זה שהוציא את הרכב מהמכרז.

כנראה שיש לו ביד העתק רישיון ובגלל זה הסכום המצחיק אבל אם הרכב עבר טסט יהייה מצוין "עבר מבחן רישוי בתאריך XXXX

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
מספר קודם לא מופיע ברישיון הרכב- במקרה של בוגרי מדינה

בסעיך המקוריות יהייה רשום מדינת ישראל

בעלים קודמים 00 במקרה שהרכב היה שיך למדינה והמוכר בוא בעצם היד הראשונה, זה שהוציא את הרכב מהמכרז.

כנראה שיש לו ביד העתק רישיון ובגלל זה הסכום המצחיק אבל אם הרכב עבר טסט יהייה מצוין "עבר מבחן רישוי בתאריך XXXX

אני לא בטוח שזה נכון כי ראיתי רשיון רכב שבו מופיע מספר קודם של הרכב (היה שייך למשרד ממשלתי).כמו כן,מי שזוכה במכרז חייב להעביר בעלות לפני קבלת האישור להוציא את הרכב.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
אני לא בטוח שזה נכון כי ראיתי רשיון רכב שבו מופיע מספר קודם של הרכב (היה שייך למשרד ממשלתי).כמו כן,מי שזוכה במכרז חייב להעביר בעלות לפני קבלת האישור להוציא את הרכב.

קצת קשה להעביר בעלות אם אין לרכב לוחית צהובה- רישוי אזרחי

לגבני מספר קודם אין לי מושג איך זה ברכבים שנסעו בשירות המדינה עם לוחית צהובה קבועה ולא אירעית, מה שכתבתי מתיחס ללוחית שחורה או אדומה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...