Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב משפחתי , מנוע בנזין מרווחת בשביל לשים ציוד שיצליח לדלג מעל אבנים

ולעבור בשבילים וכמובן גם חסכוני ואמין , אם יש לכם רכב שאתם מטיילים איתו ספרו לי איך

תודה מרית

כמעת שכחתי , התקציב שלי הוא בערך 23000 ש"ח

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן בעיה , אני לא מכונאית אז קשה לי לתחזק סמוראי , וחוץ מזה זה ספארטני למשפחה

אני גם לא חיית שטח, רוצה רכב לשבילי עפר מתונים , ושגם נוח בכביש ולא מסובך מידי

ואמין

תודה על ההתיחסות , מרית

פורסם

תודה על התשובה , רעיון טוב, יכול להספיק גם 2X4 , חשוב לי לדעת על עוד רכבים גבוהים ,

אם התנסתם לצאת לשבילים עם הרכבים שלכם ויצאתם עם חיוך תוך התפעלות

"אחלה אוטו , כמה משפחתית ככה שטח , איך שיחקנו אותה ועברנו את המהמורה הזו"

פורסם

לשבילים מתונים אין צורך ברכב שטח מוגבה או 4X4 - בנסיעה איטית, זהירה ומחושבת ניתן לנסוע בהרבה מאוד שבילים בארץ עם רכב פרטי (אפילו לא ליסינג:wink:) ללא גרימת נזק.

מבחינת הדרישות שלך, קסנטיה יכולה להתאים (בעיקר בגלל שניתן להגביה אותה), פרט לרמת האמינות, שאותה אינני מכיר.

פורסם
כבר קצת נדירים ,- סובארו DL 1800 סטיישן 4X4

בתוספת הגבהה מאחור - רכב לא רע בכלל לשבילים,דרכי עפר ועוד.

בתוספת אמינות ועלויות אחזקה מינימאליות = נכנס לתקציב יופי.

הבעייה שקשה מאוד למצא אותם בארצינו,למעשה זה בלתי אפשרי בכלל למצא אחת כזאת.

פורסם

הההמממ.. נראה מסובך , הרכבים שהוצעו עד עכשיו או נדירים או עתיקים, מה אם מיצובישי או סוזוקי , יש צ'אנס לעבירות או שהם מגרדים את הרצפה ?, או רכב אירופאי אמין , משהו שאפשר להשיג בקלות..

פורסם

קסנטיה יכולה להיות רעיון מצויין לדרישות ולתקציב.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תצפית רלוונטית - די-אל סטיישן 4X4, אצל סוחר בשד' הר-ציון פינת לווינסקי בת"א, מול תחנת הדלק.

מצועצעת למדי, אבל יותר טוב מכלום.

ברינג און דה סבבה

פורסם

תודה על התגובות :-D :-D :-D ,אבדוק אצל הסוחר את הסובארו ,סליחה על הבורות האם הקסנטיה היא של חברת סיטרואן? האם זה רכב אמין וחסכוני, האם יש רעיונות נוספים ?

פורסם

לגבי האמינות של סיטרואן כמו כל דבר עניין של מזל. תריצי חיפוש בפורום.

לי זכורות מיצובישי לנסר עם הנעה כפולה. ראיתי כמה ספצמנטים כאלה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לנסר הנעה כפולה?

אתה בטח מדבר על הכתובית האדומה על הגריל הקידמי שרשום עליה 4WD.

היה על זה דיון בעבר, אני חושב שהוחלט שם שאין דגם כזה וזה סתם סימון על הגריל.(אולי גריל חליפי).

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם נלך עוד אחורה מהקסנטיה - גם לסיטרואן BX אפשרות הגבהה. היתה לי BX לפני כ-15 שנה, ואני זוכר שבדרך למחנה ג'וליס בדרך קבע הייתי מגביה, יורד איתה לשביל כורכר זרוע מהמורות, עליות וירידות, ועוקף ככה את הפקק בפניה לכביש אשדוד-אשקלון.

כשמכרתי את הרכב כשנה מאוחר יותר, היו לו בעיות חשמל קלות, אבל ההידראוליקה סבלה את כל ההתעללות. הרכב נקנה מהחברה של אבא שלי, שם היה קצין רכב אוהב שטיפל בה כמו שצריך בשנתיים שהיתה שם והמשיך להשגיח גם בשנתיים שהיתה אצלי. התרשמותי היא עדיין ש-BX (כמו כל סיטרואן אחרת שאני מכיר) הראתה אמינות טובה בהחלט אם לא הוזנחה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...