Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בימים האחרונים יש לי רעש מוזר מהרכב מעין זמזום,בעיקר לאחר שילוב להילוך 3, אשר מתגבר כאשר לוחצים על דוושת הגאז,חשוב לציין שזה בא והולך ולא קבוע.בנסיעה אחת הרכב יכול להיות שקט ובאחרת רועש.זה קורה מהילוך 3 וצפונה.

הלכתי למוסך שלי היום והבחור עשה איתי סיבוב על האוטו וקבע שמדובר כנראה באיזה מיסב בגיר.

שאלתי היא,כמה אמור לעלות שיפוץ גיר ידני ברכב כזה ? האם עדיף להחליף כבר את כל הגיר כמו שהוא המליץ לי (הוא אמר שזה לא מיידי אבל זה התחלה של הסוף..)

והאם החלפת שמן גיר לסינטטי יכולה לפתור את העניין ? לפעמים גם ישנו רעש של חריקה לא בריאה כאשר אני משלב הילוך (גם כאשר המצמד לחוץ עד הסוף,כאילו ההילוך נכנס קצת בכוח).

הרכב עשה בסך הכל 116K,יכול להיות שכבר יש צרות בגיר ?

פתרון למישהו ?

אסף

פורסם

בגלל שמחיר שיפוץ תיבת הילוכים אינו זול אז המוסכים ובעלי הרכב מעדיפים לקנות תיבתה ילוכים משומשת מפרוקי רכב במחיר זול יותר. הבעיה היא שאינך יודע אם המכלל תקין ואם כן כמה זמן נותר לו להמשיך ולפעול היטב.

לכן כתבתי שרצוי מאוד לקבל עוד חוות דעת ממוסך נוסף לפני הוצאת סכומי כסף גדולים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היום הרכב נכנס לטיפול ומצאו שאיזו גומיה בגיר נקרעה ובגלל זה היה חסר שמן,אז סידרו את זה ושמו שמן סינטטי ועכשיו מרגישים שההילוכים "נכנסים" יותר בקלות אבל עדיין יש קצת רעש מפעם לפעם בהילוך 3 בעיקר.. כנראה שהנסיעה בלי שמן טחנה איזה מיסב שם בפנים.. בכל אופן נאמר לי שלא משתלם כרגע לשפץ או להחליף את הגיר כי תכלס האוטו נוסע טוב.

ושוב תודה.

• תוכן חדש...