Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: אופל אומגה 3 ליטר

שנת דגם: 2000 (הדגם החדש)

תקלה: מראת צד ימנית שלא נתפסת במקום .

-----------------------------------------------------------------

כנראה שלפני כמה ימים מישהו פגע לנו במראה הימנית כשהיא חנתה או משהו כזה ולא התייחס (כמו ישראלי ממוצע) ובדרך נגרם נזק למראה .

המראה חשמלית שעדיין מתפקת ,

הבעיה היא עם הקפיץ שמחזיק אותה במקום .

המראות מתקפלות חשמלית (וכנראה שהייתי צריך להשתמש בפונקצית הקיפול יותר), וכשהן חוזרות המראה נתפסת במקום המיועד לה .

כיום המראה השמאלית מתקפלת עדיין חשמלית , הימנית לא נתקפלת חשמלית (לא ממש מעניין) אב בימנית במקום להיתפס במקום שהיא אמור להישאר במקום אז היא נתפסת כשהיא "מקופלת" באופן ידני .

אז כנראה שמי שפגע ברכב סובב את המנגנון הפנימי של המראה וכיום המראה מתחילה להסתובב לבד עם כל קפיצה בכביש או בנסיעה במהירות גבוהה וזה דיי מסוכן .

הלכתי לסוכנות UMI הקרובה כדי לברר איך אפשר לתקן .

התשובה שקיבלתי שאי אפשר לתקן כי למראה הזו אין חלקים בארץ והיא מגיעה רק כגוף אחד בשתי אפשרויות :

1. עם מראה וכיסוי חיצוני כאילו קומפלט

2. בלי כיסוי חיצוני ומראה אבל כל הגוף הפנימי כולל המנועים וכולה .

מחיר החלק השני (בלי המראה והכיסוי ) עולה :

1852 ש"ח למראה ידנית

2972 ש"ח למראה חשמלית כמו שקיימת היום ברכב .

לא כולל מע"מ לא כולל עבודה .

המחיר נראה לי מוגזם עד מאוד .

מראה תחליפית לא קיימת ואין חלקים שנמכרים בלבד (שלא לדבר על מישהו שיודע לבצע את העבודה .

הפיתרון הקל ובעלות כמעט אפסית הוא לחזיק את המראה בבורג !! לא קיבלתי את ההצעה :|

השאלה האם יש מישהו שיודע איך לתקן מראה כזו שרק המנגנון או ליתר דיוק הקפיץ שמחזיק את המראה יצא ממקומו (כנראה) או אפשרות לתיקון כלשהי בדרך קצת יותר רצינית חוץ מלחליף מראה שתעלה לי בסוף איזה 4 אלפים שקל ?

אני פתוח לכל הצעה אחרת שיכולה לעזור לי .

תודה מראש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני מנצרת ,

פתוח להצעות בלי הגבלה לאזור (למרות שתמיד כמה שיותר קרוב עדיף :) )

עריכה :

עוד לא חיפשתי ב EBAY , ובכלל אף פעם לא ביצעתי שום רכישה משם אבל הייתי מעוניין לתקן בארץ אם זה אפשרי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

WELCOME TO UMI

מחירי החלפים שלהם מטורפים. 2 דלתות לשברולט מאליבו ללא עבודה וללא החלקים הפנימיים עלו יותר מ 20,000 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
WELCOME TO UMI

מחירי החלפים שלהם מטורפים. 2 דלתות לשברולט מאליבו ללא עבודה וללא החלקים הפנימיים עלו יותר מ 20,000 ש"ח.

אני מודע למחיר החלקים, למרות שאני יכול לקבל הנחה ועוד עלות תיקון מינימלית יחסית (בעל המוסך ואולמי התצוגה הוא קרוב משפחה אבל זה עדיין הפיתרון היחידי שמנהל המוסך והעובד הצליחו למצוא וביחד אני עם המחסנאי בדקנו את החלקים במחשב בניסיון לבדוק את המחירים ואם אפשר להביא דרך החברה חלקים בנפרד ללא הצלחה .

אבל זה עדיין יקר בטירוף ... (אגב זה חלק מספר 10 ב"door mirrio " בתוכנה שיש להם לחלקים במחשב

Henry Miller

פורסם

אם בכל מקרה אתה תאורטית מחליף מראה, פרק אותה לגורמים, ונסה לתקן אותה.

או לפחות נתק את המנגנון שמקפל אותה, והשאר אותה פתוחה תמיד, זה בטוח זול יותר מ3000 שקל.

פורסם
אם בכל מקרה אתה תאורטית מחליף מראה, פרק אותה לגורמים, ונסה לתקן אותה.

או לפחות נתק את המנגנון שמקפל אותה, והשאר אותה פתוחה תמיד, זה בטוח זול יותר מ3000 שקל.

אם בכל מקרה אני אחליף מראה אז אני כבר לא צריך אחת חדשה :S

חוץ מזה אני לא מוכן לנסוע ברכב בלי מראת צד , אני מרגיש אבוד בלי מראות ולא מוכן לנסוע ברכב אפילו עם מראה אחת ש"נשברה ונפלה" לדעתי זה מסוכן .

חוץ מזה שקישוריי כמכונאי עם כל אהבתי למכוניות שואפות לאפס :(

Henry Miller

פורסם

לא הבנתי איך הגעת מדבריי לנסיעה ללא מראה,

קח לך יום שבת, קום מוקדם, פרק את המראה, נתק לה את המנגנון שמקפל אותה (ניתוק מכני או חשמלי), וחבר מחדש, לא הבנתי למה להוציא כסף. :roll:

פורסם
לא הבנתי איך הגעת מדבריי לנסיעה ללא מראה,

קח לך יום שבת, קום מוקדם, פרק את המראה, נתק לה את המנגנון שמקפל אותה (ניתוק מכני או חשמלי), וחבר מחדש, לא הבנתי למה להוציא כסף. :roll:

אני אסביר את עצמי יותר טוב ,

הידע המכני שלי שואף לאפס הכוונה לממש ממש קטן כך שאם אני אפרק את המראה אז 99% אני אדפוק אותה לגמרי, ואם ה 1% ינצח והמראה תישאר חתיכה אחת אז הסכוי שאני אחזיר אותה למקום עוד יותר קטן .

רק כדי שתבין עד כמה המצב קשה, אז אין לי ממש מושג איך מנתקים אותה באופן מכני או חשמלי :|

*טכניוני ב 100% , יודע הרבה דברים בתיאוריה אבל אם תביא משהו מעשי אז אין לי מושג על מה מדובר *

Henry Miller

• ספונסר פורום
פורסם

ניסית לבדוק בחלפים משומשים כגון המאגר וכו ,המחיר יכול להפתיע אותך ,הם הרי לא יודעים שזה מחיר המראה ,לדוגמא לפני כשבוע רכשתי מראה של פגו 406 שמחירה 1600 שח ב350 שח משומשת במצב חדש מהמאגר.

לגבי ההתקנה אל תחשוב שזה חללית ,כל חשמלאי או מוסכניק יוכל להרכיב לך מראה שתביא לו.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ברכב של אבי נשבר גלגל שיניים קטן במנגנון החשמלי ובצ'מפיון לא רצו לשמוע על תיקון וגם לא על מכירת חלפים, על מראה חדשה הם רצו 1400 ש"ח לא כולל התקנה.

לבסוף נכנסתי לפחח שאני מכיר ואני רואה את הרכב של אחי שם אחרי שהוא עשה תאונה, המצחיק הוא שגם אצלו נשברה מראה ואישרו לו מראה חדשה, ביקשתי את רשותו של הפחח ופירקתי את המראה והופתעתי לגלות שהחלקים בפנים הם אותם חלקים כמו באודי (מראה חשמלית של bx ).

הבעיה היא שבכדי לטפל במראה יש צורך לפרק קפיץ מאוד חזק ואחר כך כדי להחזיר אותו צריך משהו בסגנון של לוחץ הידראולי.

העצוב הוא שאם תרצו לקנות מראה ל bx היא תעלה לכם אולי 300 ש"ח אבל אם תרצו לקנות בצ'מפיון מראה לאודי היא תעלה לכם 1400 ש"ח למרות שחוץ מהעיצוב הם חולקים את אותם חלקים של valeo.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...