Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין בטיפול ;-) השאלה הופנתה למומחה באתר.

ליאור

תודה לכל מי שניסה לעזור לי בסופו של דבר מצאתי לבד באיזה אופנוע מדובר.

מדובר באופנוע bsa 65l שנת 63 שהיה בשירות הצבא האנגלי כאן בארץ.

וליאור אם אתה רוצה קישור לאתר של התמונות (אתר עם מלא תמונות של אופנועי bsa תגיד לי אני ישלך לך בפרטי!

ירין אלקיים (לפעמים עקשנות עוזרת)

פורסם

היי,

נתקלתי בתמונה הזו באתר http://www.britishspares.com/funstuff/customerbsa.htm

אך שים לב שהכנף האחורית שונה מהתמונה באופנוע שלך...כמו כן יש עוד פרטים כגון צורת הפנס, צורת הכנף הקדמית ותומכי הכנף הקדמית המחוברים לציר, האגזוז שונה אך זה יכול להיות מכיוון שלא בטוח שאם החליפו אותו אי פעם הוא הוחלף לאגזוז המקורי. ואם אני לא טועה, מבנה מיכל הדלק שונה במעט בחלקו האחורי.

ולכן.....המשכתי הלאה מתמונה זו בחיפושי אחר תמונה מדוייקת יותר המתאימה לדגם...ככל הנראה זהו ה- LIGHTNING אבל אני עדיין בודק מאיזו שנה בדיוק.

שני פרטים נוספים...... יש לי שתי תמונות של האופנוע הזה שצילמתי בשכונה בשם עליה בכפר סבא ו....הוא למכירה, ממש בזול לדעתי ויש לאותו אדם עוד 2-3 צעצועים בסגנון.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

היי,

אז ככה.....העברתי את התמונות לחבר במועדון ה- BSA הבריטי הרשמי ולהלן תשובתו :

This bike is an early 1960s BSA A50 or A65 (either 500cc or 650cc). If you send me the engine and frame numbers, I can tell you exactly the year of manufacture, the model, and the engine size.

The front brake has been upgraded to a double-leading shoe type from a later model A65 or from another BSA model. Much of the original equipment has been removed or replaced with non-standard parts.

הוא כותב שם בדיוק על הדילמה שהייתה לי לגבי הכנפיים, הם פשוט הוחלפו....כנ"ל חלקים אחרים באופנוע.

מקווה שעזרנו קצת :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

מדובר באופנוע bsa 65l שנת 63 שהיה בשירות הצבא האנגלי כאן בארץ.

בפעם האחרונה שבדקתי, המנדט הבריטי נגמר ב48...

תיקון טעות לא קראתי נכון מה שרשמו לי האופנוע הזה היה בשירות המשטרה הצבאית!

עכשיו היבנתי מה שלחו לי למייל.

פורסם

שני פרטים נוספים...... יש לי שתי תמונות של האופנוע הזה שצילמתי בשכונה בשם עליה בכפר סבא ו....הוא למכירה, ממש בזול לדעתי ויש לאותו אדם עוד 2-3 צעצועים בסגנון.

ליאור.

אפשר לקבל עוד פרטים על ה- BSA בכפר סבא (למרות שאם אני אקנה אותו אני אגורש מהבית, והפעם לעד...)

תודה

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

ליאור.

אפשר לקבל עוד פרטים על ה- BSA בכפר סבא (למרות שאם אני אקנה אותו אני אגורש מהבית, והפעם לעד...)

תודה

....אבל אם תגורש עם BSA קלאסי , לא תהיה לבד לאורך זמן :wink:

נמרוד

פורסם

אז ככה....האופנוע נמצא בשכונה שנקראת שכונת עלייה בכפר סבא, יש לבעל האופנוע עוד שני אופנועים למכירה, משנים דומות אך אין לי מושג איזה דגמים .... שמו הוא אהרון ומי שמעוניין בפרטים מוזמן להשאיר לי ה"פ עם טלפון ואני אתקשר ואתן פרטי הגעה מכיוון שאין לי מושג מה המספר של בעל האופנועים...

דבר נוסף, לאותו אדם יש רובר שנת 1948 בשלבי שיפוץ ועוד אחת לחלקים וגם פורד גלאקסי וקאדילק, כולן לפני שיפוץ....אין לי מושג אם הן למכירה אבל תמיד טוב לבדוק.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור.

תודה

....אבל אם תגורש עם BSA קלאסי , לא תהיה לבד לאורך זמן :wink:

נמרוד

בטח אני אמצא מישהי אחרת, שבמקרה יש לה פיאט מריאה :wink: (יד ראשונה מרופא, כמובן :wink: )

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

זה נראה לי כמו BSA A50 או A65 . היה לי כזה. מנוע מונובלוק, שתי בוכנות עולות ויורדות יחד... המון כח... מעט אמינות בהצתה (להחליף ישר לאלקטרונית).

אתה רואה אותיות BSA או סמל שלושת הרובים על המנוע?

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תוכן חדש...