Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כמו שרשום בכותרת אני מתכוון לרכוש רכב קטן כדוגמת איביזה, יאריס, פונטו וסיריון.

אני הולך כנראה בסוף השבוע לבדוק במכון איביזה שראיתי היום.

אשמח לדעת האם יש דברים מיוחדים באיביזה שכדאי לבדוק, (שנת 2003, 1400 סמ"ק 3 דלתות), למעט ידיות הדלתות שהבנתי שרגישות.

בנוסף, האם האיביזה ידועה כרכב אמין יחסית ? (תמיד אמרו לי יפניות, אבל יאריס זה סיוט למצוא וסיריון אני לא כל כך מכיר)

אני סטודנט וגם עובד וזהו רכב ראשון שלי, ככה שאני לא מכיר טוב את התחום, וגם לא הייתי רוצה "ליפול" כי באמת שאין לי יותר מידי זמן וכסף להוציא על זה, בגלל זה אני מוכן להוציא יותר בהתחלה, בשביל שקט נפשי/פיזי אח"כ.

תודה.

רונן

פורסם

לחבר יש איביזה, הרכב מאובזר בעשר רמות מעל היפניות ואם מדובר

בגירסת הספורט 1.4 אז בכלל (הגה מעור מושבי ספורט וגאנטים) - בנוסף

וזה חשוב לסטודנט - הרכב חסכוני מאוד!

החסרונות הם אמינות לא מושלמת (אבל טובה) ומחיר שצונח מהר מאוד.

(הרכב גם מושך תשומת לב שלילית - לחבר שלי שרטו את כל האוטו)

STI 2004

פורסם

תוציא את הסיריון מהרשימה!

זה רכב קטן, לא נוח, לא בטיחותי, מקרקש ורועש... אני צריך להמשיך?

פורסם

מאיפה הבאת את "ההצרה" הזאת?

פורסם

תודה על התגובות,

סיריון זה באמת לא בכיוון שלי, הסיבה היחידה היא שאולי היא אמינה הרבה יותר מהאיביזה.. (אני לא יודע את זה בגלל זה אני שואל)

בנוגע לאיביזה, אני מדבר על 1400 75כ"ס ולא הטורבו

נסעתי עליה, והיא סוחבת סביר, אני אמנם חובב הגה אבל כרגע לא יכול להרשות לעצמי רכב עם אחזקה יקרה וצריכת דלק גבוהה.

טיפים בנוגע למה לבדוק באיביזה ?

בנוגע לבחור עם האיביזה, על איזה סכום מדובר ?

פורסם

יש לרכב ירידת ערך גדולה , כל שנה בין 15-20 אחוז, ובדרך כלל קונים אותם פחות מהמחירון.

אחזקה גבוהה ביחס למתחרות, וטיפולים יקרים (צ'מפיון).

בעקרון , רכב מעולה לצעירים ונותן תמורה מלאה לכסף.

רק שה דגם עם ה75 כוחות סוס די עגלתי.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

סיריון זכתה ב3 כוכבי בטיחות. אז אם לא יודעם, לא כותבים!
פורסם

נכון, אבל הוא עדיין קטן לא נוח ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בדיוק, אז אל תרשום, 3 כוכבי בטיחות זה ציון נמוך מאוד למכונית יחסית מודרנית!
פורסם

האיביזה 75 כ"ס 1400 זה סוס עבודה אמין בלי הרבה תקלות (אני מתכוון לדגם בעל הצורה הנוכחית וגם הקודמת). יש לנו במישפחה איביזות וקורדובות והן פשוט עושות את העבודה.. רכב נח מאד לנהיגה.

בדגם עד 2003 מצאנו כמה תקלות בעיקר בחלונות החשמליים ובכבל מצמד. בדגם הנוכחי, נאדא. פשוט רכב מעולה.

בדוק רק שהאקסמפלר המסויים לא עבר התעללות של בני תישחורת, צלחות למיניהן (זה אפשר לבדוק אם ההנד ברקס רופף...) וטופל במוסך מורשה. הטיפולים שחוינו הם לא יקרים יותר מדייהטסו וניסן ומזדה שמחזיק האגף ה"יפני" במשפחה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...