Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של B52

ory9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את הסאבים האלה?

פשוט חבר שלי רוצה להחליף את הסאב שלו לתיבה אטומה והוא רוצה קצת נתונים על הסאב הזה

אנחנו לא יודעים דגם אבל הוא 12 אינטצ'

פורסם

יש ל B52 אתר, תחפשו שם את הנתונים.

מי מהמשתמשים בפורום יכול לתת לך נתונים טכניים על סאב רק לפי הגודל?

הסאב אצלכם, הדגם רשום עליו, אינטרנט יש ברוך השם, גוגל חי ונושם, מה הבעיה כאן? :idea:

פורסם

זה הבעיה שאנחנו לא מצאנו את הדגם

וחיפוש בגוגל כבר עשיתי לא מצאתי משהו שמתאים למה שאני רוצה....

פורסם

מנסיון עם מגבר שלהם, לא הייתי נוגע בסאב שלהם.

המגברים שלהם גורמים לכל סאב - אפילו הטוב שבטובים להשמע סטייל פיוניר בתיבה אטומה.

זה + סאב שלהם - אתה תקבל פיוניר מחרחר בתיבה עם פורט שאפשר להזרים בו שפך של נהר קטן.

לא ממליץ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה שהסאב כבר קיים והוא נמצא בתיבה ממש לא ראויה... היא אשכרה מתפרקת

ששיחררתי את הכבלים מהטרמינל הטרמינל פשוט יצא לי מהמקום בנוסף התיבה פשוט ענקית סתם

אנחנו רוצה לעזור לחבר לתכנן תיבה אטומה קטנה בשביל הסאב

פורסם

כן הבעיה שהייתי באתר שלהם ויש שם נתונים לגבי רק סאבים מהדגמים היותר חדשים

לפי איך שהסאב נראה הוא קיים הרבה שנים באוטו וזה אומר שהוא גם כנראה די ישן

אני אנסה להשיג תמונה שלו היום ( אנחנו הולכים להביא בחזרה מתיקון את המגבר שלו)

פורסם

עד כמה שידוע לי B52 זאת חברת מדבקה שקונה מוצרים של מגנט - והיא צצה לפחות כאן בארץ רק בשנתיים האחרונות.

לגבי מחברי הRCA שלהם - זה פשוט זוועה - הם משתמשים בשיטת הרכבה שלא נועדה למחברי RCA עם אחיזה חזקה - הם פשוט נתלשים ויוצאים החוצה עם הכבל.

הדבר הכי מגוחך זה שהכבל RCA שלי הוא מסדרה גבוהה של מונסטר והוא פשוט פירק את אחד הכניסות של המגבר כשניסיתי להוציא אותו (המגבר B52 שהיה אצלי) - הייתי צריך להדביק את המינוס של כניסת הRCA חזרה למקום. וזה עוד יותר מגוחך שהשתמשתי בכזה כבל על כזה מגבר - לא שזה משנה יותר מידי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עד כמה שידוע לי B52 זאת חברת מדבקה שקונה מוצרים של מגנט - והיא צצה לפחות כאן בארץ רק בשנתיים האחרונות.

.

ידוע לך לא טוב.

זו לא חברת מדבקה ולא בטיח.

על האיכות שלה הרכיבים השונים אני לא אגיב, יש לכולם דברים טובים יותר ודברים טובים פחות.

(גם למונסטר קייבל...)

פורסם

וואו זה היה קשה למצוא את האתר

http://www.b52audio.com/

בגוגל - אך ורק כאשר רושמים car audio B52 - ורק בסדר הזה, ניתן להגיע לאתר הבית.

תנסה למצוא שם נתונים על הסאב - אם תצליח לאמר לנו על מה מדובר אז נוכל לעזור לך.

מעבר לכך התברר לי שיש גם חברה אמריקאית שנקראת B-52 made in u.s.a שזאת חברה אחרת לגמרי והיא מייצרת ציוד הגברה מקצועי - ייתכן והסאב שלך הוא בכלל b-52 עם מקף ולא b52?

Pioneer TS-X150

פורסם

כן גם אני עברתי את אותו תהליך כמו שלך בחיפוש בגוגל

ורק שרשמתי קאר אודיו מצאתי את ההאתר שרציתי

בכל אופן כבר הייתי באתר ואין שם זכר לדגם המבוקש.... אני כנראה אביא תמונה היום נראה אם זה יעזור...

פורסם

תשים לב טוב אם זה b-52

או B52

המקף מייקר לך את הסאב הזה באופן אוטומטי. אבל יש סיכוי שזה יהיה אפילו סאב ביתי אם זה של החברה השניה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...