Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה: סדאן מול RunX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוונתנו לקנות בקרוב רכב חדש ולאחר לבטים התמקדנו בטויוטה קורולה.

האם קיימים הבדלים בין דגם הסדאן לדגם ה-RunX, מעבר כמובן לצורה החיצונית השונה? (אחיזת כביש, ביצועים, איכות גימור פנים, וכו') מדובר בגרסה היקרה יותר (GLI).

באיזה דגם הייתם בוחרים?

פורסם

הסדאן ארוכה ב 20 ס"מ שנמצאים בתא מטען. מצד שני, תא המטען של ה RUNX מגומר הרבה יותר יפה, יותר תאים קטנים לשימוש, וניתן להרחבה ענקית ע"י קיפול מושבים אחוריים.

הסאדן מיוצרת ביפאן והRUNX באנגליה.

הRUNX יפה הרבה יותר, ולא מציפה את שוק הליסינג, אבל יקרה ב 2000 ש"ח (חלק יוחזר לך במכירה).

חוץ מזה ההבדלים לא משמעותיים.

אני בחרתי ב RUNX מאחר ובכל זאת האסתטיקה חשובה לי ולאחר שמכרתי את ה RUNX הראשונה תוך יום במחירון. לא ברור מה המצב לגבי הסאדן שמציפה את הליסינג.

אגב, צריך לזכור שיש הערכות שמחיר המכוניות ירד בינואר הקרוב וכמו כן צריכה להגיע קורולה/RUNX חדשה לשנת דגם 2008.

פורסם

ובנוסף לדברים שנרשמו:

אמנם נפח תא המטען של ה- RunX קטן יותר משל הקורולה סדאן, אך פתח ההטענה הגדול שלו מאפשר הטענה של חפצים גדולים יותר, שלעולם לא יכנסו לשום סדאן.

אני הייתי בוחר ב- RunX.

- היא יפה יותר (מהסדאן, הכל יחסי)

- קלה יותר לחניה

- שימושית יותר בהטענה של מטען

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

משיחה עם סוכן הביטוח שלי מסתבר שהתגלה עוד יתרון מפתיע של ה-RUNX: הביטוח המקיף שלה זול בכ-1000 ש"ח משל הסדאן (כנראה פופולרית פחות מהסדאן בשטחים...)

בכל מקרה רציתי לדעת מה המשמעות של ההרכבה באנגליה? האם האיכות טובה כמו ההרכבה במפעל ביפן או שצריך לחשוש מליקויים קטנים ומעצבנים (דוגמת אלו שהיו בקורולה שהורכה בתורכיה בזמנו)

פורסם

דגם 2004 אמין לחלוטין אבל סבל מרישרושים פה ושם וגומיות שלא הרכבו כמו שצריך.

דגם 2007 נראה ומרגיש מגומר כמו שצפוי מטויוטה.

יתרון הביטוח, שלא ידוע לי מאחר ואני מבוטח בעבודה, הופך את ה RUNX לעדיפה גם מבחינה כספית טהורה. תוך שנתיים מתכסה פער מחיר הקניה.

פורסם

יש ברשותי RUX מודל 2003 גיר ידני.

תקלות עד היום:

נורה קדמית אחת נשרפה - (נורה מיוחדת) 40 שקל במוסך רגיל.

3 פנצרים בצמיגים .

צמיגים החלפתי לפני כמה חודשים את כל ה 4 מישלנים שגרועים במיוחד, בסט דנלופ חדשים.

מצבר החלפתי לפני שבוע.

חוץ מזה טיפול חד שנתי במוסך מורשה במסגרת האחריות, פעם אחת צלחות ורפידות , השנה, אחרי 3 שנים ו 55 אלף ק"מ.

אמינות מוחלטת, שום רישרושים ושום דבר, הכל יושב כמו שצריך כמו ביום שיצא מהחברה.

אם אתה מחפש שקט נפשי,אמינות מוחלטת,זריזות = מומלץ .

פורסם

אמי רכשה סדאן חדשה בשנת 2003, עד עכשיו עברה 35,000 ק"מ.

כחודשיים לאחר הרכישה התברר לאמי שיש צורך לחזור למוסך המורשה כדי להחליף מצוף דלק, ההחלפה התבצעה במסגרת האחריות. למעט טיפולים שוטפים הרכב לא ראה מוסך.

שורה תחתונה: מכאניקה זהה בשני הרכבים, השוני הוא בצורה ובתא המטען, זה הכול.

חלק מגרסאות ה-RUNX שווקו עם סאן-רוף.

• תוכן חדש...