Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם פורום היקר !

שאלתי היא מה אתם היתם קונים לעצמכם במידה והיה לכם בחירה בין : Infinity Kappa Perfect 12.1 לבין Focal 33-V1 ולבין Dragster DWE-126 .

מדובר בזוג סאבוופרים לאותם הדגמים .

תודה על התגובות מראש !

מש"ק זרזור

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מימה שרשמת הייתי בוחר ב-

Infinity Kappa Perfect 12.1 אבל כל הסבים שונים צריך לישמוע חוץ מיזה שבכסף של הסאבים האלה אפשר ליבחור עוד סבים וניראה לי שיותר טובים

:fadein:
פורסם

מה בדיוק יוקרתי בסאבים הללו?

ולמה דווקא רק שלושתם?

אני הייתי ממליץ לך דברים אחרים בשביל להוסיף לך קצת חומר למחשבה:

1.פייז -מולטיאוהם.

2.JL AUDIO דגם 12W3*2 או 2 10W3.

3.אדייר אודיו -שיווה 12 * 2.

4.פייז- אליינט 12 בודד או 15 אינטש בודד.

3. JL AUDIO 12W6V2.

4.אם תמצא אז- רוקפורד HX2 מסדרת פאנץ' (500 וואט RMS) או מסדרת פאוור(1000 וואט RMS).

ברור שאתה מחפש עוצמה עפ"י העובדה שאתה מעוניין בזוג חזקים כמו הפוקאל או הקאפה.

אני הייתי הולך על סאב בודד חזק ומדוייק כמו האליינט 15 לדוגמא או הHX2, או ללכת על 2 סאבים טובים וקטנים יחסית כמו 2 עשיריות של W3V3-4 החדש.

ניר

under construction..

פורסם

אם כבר אני בת'רד אני גם מחפש המלצה לסאב מארה"ב,שיהיה SQL טהור אבל השאלה איזה כי יש המון חברות התקציב עד 2000 גמיש וזה מחו"ל

תודה רבה על העזרה

פורסם
עוד הצעות חברה? ,אל תזרקו לי סתם דברים אני רוצה משהו איכותיי

סתם ליידע הכללי שלי למה בדיוק (או למי8) ) קראת סתם?

פורסם

רובן ציון עדיין לא למד כנראה שכשכותבים זה לא צריך להראות כאילו זו שיחה בע"פ.

תמיד ההודעות שלו נראות כאילו אתה שומע אותו מדבר איתך .

גם אהבתי שהוא רוצה בכל ההודעות משהו איכותי עם המגבר JBK הקיקיוני שלו ועוד שט 2 אוהם של אינפינטי.

מה לעשות או שהוא יגדל וילמד או שלא.

פורסם

עזוב אותך אחי..לא בא לי להכנס איתך לעברית יפה..כי אני יאכל אותך ועוד כמה בעברית...,פשוט לא בא לי לכתוב ככה,אבל בשבילך אני ישתדל.

עכשיו לגבי סוגיית הסאב, דיברתי על הMB QUART ,שהציעו לי,זוהי חברה שלמיטב ידיעתי פשטה רגל,אז הסאבים שלה לא באים בחשבון(ולא שאני אומר שהם לא איכותיים,הם פשוט לא הכי טובים,אחד פה הביא לי רוקפורד,ופתאום אחד זורק לי MB QUART הבנת למה?) אז אמרתי שיביאו לי סאב SQ טהור ,והרוקפורד שניר הציע לי בכלל לא באתר... יש לי המון הצעות לסאבים,אבל אני לא יודע מה לבחור,סאבים כגון:

JL AUDIO 12W6,PHOENIX GOLD XENON,ROCKFORD P3,IMAGE DYNAMICS IDQ

ועוד כמה חברות שאני לא מכיר אותם כמו AUDIO SHIVA וכאלה שאני לא מכיר,ואתם אמרתם שהם איכותיים,אבל כל אחד זורק לי משהו על סמך האוזן שלו,בגלל שאני קונה מארה"ב בלי לשמוע את הסאבים שאני יקנה,אני מבקש מכם דעה מגובשת על סאב בתקציב,או אם אפשר עד התקציב שאמרתי,זה יוריד ממני כמה אבנים מהלב.

תודה על ההתחשבות

מודה לכם

ציון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...