Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי היום את המכסה של השמן ברקס

וגיליתי שהמדיד על המינימום.

האם זה הגיוני של השמן ייעלם פתאום והאם בטוח כרגע לנסוע ברכב?

ואפשר לתקן את זה בלי מוסך להוסף ידנית?

(לא יודע אם זה משנה אבל הרכב זה דייהטסו שרייד שנת 91)

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, זה בטוח לנסוע ככה, אם אתה פעיל ג'יהאד בדרך לפיגוע התאבדות

ניתן להוסיף נוזל בלמים לבד, לחכות לילה ואם יברח - תזמין גרר שייקח את האוטו למוסך לסידור צינורות הבלמים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום רב,

מתי בפעם האחרונה החלפת רפידות בלימה ובדקת גובה נוזל בלמים ומה היה הגובה ?

במידה וקיימת נזילה יש לגרור את הרכב למוסך !!

איזה כייף לי :)

פורסם

האם אתה מרגיש בעת לחיצה על דוושת הבלם שהדוושה רכה מידי או יורדת עד הסוף?

האם יש נזילות מאיזור אחד האופנים או ליד משאבת הבלמים מרכזית? או אפילו רטיבות מסויימת?

אם כן אז אל תנסה להיות חכם ולחסוך הוצאות גרירה ,כי זה יכול לעלות לך הרבה יותר מזה.

הזמן גרר וגש למוסך.

חג שמח

ירון מאיר

פורסם

אם המדיד נמצא על המינימום ויש ברשותי נוזל בלמים אני שופך אותו ככה ישר לתוך המיכל או שצריך קודם לנקז את הנוזל הישן? ואם אני ישפוך ככה בלי לנקז זה בסדר?

• תוכן חדש...