Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאה יש לך את הF1 STATUS של אלפיין רדיו דיסק נחמד קורא צרובים MP3 3 יציאות RCA שליטה על סאב משהוא נחמד עולה בסביבות ה10 אלף שקל...

ועכשיו ברצינות למה אתה לא כותב כמה כסף יש לך איזה מערכת מותקנת אצלך באוטו מה הדרישות שלך ממערכת וכו.... תוסיף פרטים שנידע לעזור לך...

פורסם

כיום מותקן ברכב רדיו דיסק של קנווד דגם מיושן שהרדיו בו כבר לא תקין, מגבר STREET SOUND 4 ערוצים שאני מתכוון להחליף במגבר JBL מהדיוטי פרי, 2 רמקולים 5.25" מקדימה מקוריים של הרכב שאני מתכוון להחליף בעתיד (עדיין לא יודע באיזה), טוויטרים של פיוניר 200 וואט TS-20.

במחסן יש לי מחליף דיסקים של קנווד לכן העדיפות היא ל-HU של קנווד.

בעתיד אני מתכוון להוסיף גם סאב של 8 אינץ.

פורסם

יש לך ב 300 דולר פנסוניק 7401

לי יש את המכשיר הנ''ל ואני מרוצה ויש עליו שלוש שנות אחריות

אבל אני לא ממש יכול להמליץ עליו כי לי יש אותו

תשאל בפורום איך המכשיר הזה ולפי ההמלצות תלך

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

הבעיה בדיוטי פרי היא שהמלאי כל הזמן משתנה, הן מבחינת דגמים והן מבחינת הימצאות.

לפי דעתי תנסה להסגר על כמה דגמים תברר מחירים וכשתגיע לדיוטי תעשה את הבחירה שלך (יש להם הרבה פיוניר שם תנסה לכוון לפיוניר)

פורסם

לדעתי שווה ללכת על חברות כמו פנסוניק או גיויסי אני אישית לא ממליץ על פיוניר....

קומפוננט שהכי שווה בישבילך הוא מורל פולס...

פורסם
ברדיו דיסק מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח

מכשיר שעולה מעל 200$ בדיוטיפרי, לא ניתן להשאיר ב"פטור ושמור" ולכן תצטרך להסחב עם המכשיר איתך בחו"ל. לכן, לדעתי האישית, לא כדאי לקנות מכשיר שעולה מעל ל - 200$ בדיוטיפרי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אין לי בעיה לקחת את המכשיר יחד איתי לחו"ל!

אז אולי כבר עדיף לקנות את המכשיר בחו"ל? סביר להניח שזה יהיה יותר זול, אבל לא תהיה אחריות. לשיקולך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בדקתי את העניין. אני טס לבולגריה ,שם המחירים נמוכים רק במעט מהארץ לכן אני מעדיף לרכוש בדיוטי.

יש המלצה לגבי HU במחיר משתלם בדיוטי או שעדיף לרכוש בארץ?

פורסם

ב1500 שקל אתה קונה 646 של קלריון ועוד נשאר לך בין 100ל 200 שקל עודף .

אתה מקבל אחריות של 3 שנים ע"י המעבדה ששל SG אלקטרוניקה ולא דרך סקאל .

שלא נדבר שזה מכשיר שבזמנו עלה 2200-2400 שקל שזה מכשיר בהרבה יותר מ 200 300 דולר.

עזוב שטויות בדיוטי פרי.

בברכה,

ק.

• תוכן חדש...