Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני לא יודע איפה בודקים שמן גיר ואיך ממלאים שמן גיר מישהו בבקשה יכול להגיד לי איפה בודקים ואיך שמים (מדובר באוטו סופר לנסר) אם אפשר תמונה זה ממש יעזור ..

ודרך אגב רשום שהשמן גיר מתאים להגה כוח שמתי אותו בהגה כוח זה לא יעשה בעיות נכון?

תודה רבה לעוזרים

אה דרך אגב זה נוזל של חברת STP האם זה חברה טובה?

פורסם

מסגנון השאלה אני מבין שמדובר בגיר אוטומטי.

ברוב הגירים האוטומטיים (ואני מאמין שגם בסופרלנסר זה ככה) יש מדיד לשמן הגיר, דומה קצת למדיד שמן המנוע, מוציאים ורואים מה המצב. ממלאים בדרך כלל דרך אותה הצינורית של המדיד.

ה"שמן" להגה הכוח הוא לרוב אותו נוזל הידראולי DEXTRON של הגיר האוטומטי, נזק לא גרמת, הנוזל של STP בסדר גמור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה רבה על התושבה.. אבל איפה נמא המדיד?

לי אין מושג במכוניות אפילו את המדיד שמן מנוע חבר הראה לי אבל איפה המדיד של הגיר הוא לא ידע

פורסם

אם אתה עומד מול האוטו מצד שמאל אחרי הרדיאטור למטה נמצא הגיר שים לב לשני צינורות שנכנסים אליו ונמצא שם המדיד הראש שלו בצורת כדור תמשוך אותו והוא יצא

zx 1.8 coupe

פורסם

בספייסוואגן שהיה לי עם אותו גיר, המדיד היה נמוך מאד, כמעט צמוד לגיר, ובקצה העליון שלו גולה מפלסטיק בגודל 2 ס"מ

• תוכן חדש...