Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני זקוק להמלצה על בעל מקצוע להתקנת שעון חום מים חשמלי (בנוסף ליוניט של הנורה). אשמח גם לשמוע על בעל מקצוע שיוכל להראות לי מה לעשות כך שאני אתקין בעצמי

בתודה מראש

פורסם

חפש בפורום שני שרשורים שלי בנושא, וגם שרשור שפתח mush

יש שם הרבה מידע, כל הסיפור אמור לעלות לך 70 ש"ח, תקנה רק שעון חשמלי, לא מכאני.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תודה על התגובה. קראתי את השירשורים בנושא ואני עדיין מתלבט בין הרכבה עצמאית לבין התקנה אצל מקצוען (לכן הבקשה להמלצה על כזה באזור י-ם...), או הרכבה עצמית עם הנחיה של מקצוען...

ככלל, בעניין ההרכבה העצמאית אני רוצה להרכיב את היוניט של השעון בנוסף ליוניט הקיים של הנורה מכיוון שאינני יודע אם הוא נדרש למחשב ההזרקה/רכב וכגיבוי.

נושא נוסף הוא ההרכבה עצמה של השעון מבחינת בחירת מיקום והחיבורים החשמליים בהם אשמח להדרכה מפורטת (במיוחד בעניין החיבור של הנורה ושעון החום דרך פיוזים, למשל, איזה פיוז מספיק לתמוך בשעון מבחינת אמפראז'?).

פורסם

אם יש לך ספר רכב , תבדוק איזה פיוז מפעיל את הרדיו ותחבר אליו, הנורה מתחברת לפיוז של האורות.

אם אין לך אני אתן לך את המספרים מאצלי.

ההתקנה קלה מאד, אבל אני לא יודע אם היוניט מקושר איכשהו למחשב הרכב אצלך , אצלי אין מחשב.

אולי דני זומרשטיין יוכל לענות על זה.

במידה ואין קשר למחשב, אתה יכול לחבר את השעון ליוניט המקורי של הרכב.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...