Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי פולו 1.6 75 כ"ס, ידנית, מודל 95 עם 121,000 ק"מ.

נראה לי שהמכון מכסת"ח את עצמו ( יותר מדי ), אבל קשה לי להחליט מה אמיתי ומה לא.

אני מצרף את הטופס כדי שתבדקו ותגידו לי מה הם מוסיפים בכל בדיקה ( הרי סביר להניח שנזילת שמן הם תמיד רושמים.... )

בקיצור, תנסו להפריד לי את העיקר מהתפל ולהגיד לי אם הרכב שווה קניה ( אני חושב שכן, אבל מה אני מבין )

ד"א, כמה הייתם מורידים מהמחירון על כל הליקויים הללו ??

והערה קטנה: הבחור שממנו אני מעוניין לקנות את הרכב הגון בצורה שלא תאמן אז בבקשה תהיו הוגנים ואל תזרקו לי "תוריד 4K ש"ח מהמחירון" אלא תנסו להעריך כמה הרכב שווה באמת.

תודה רבה

אריק

פורסם

דבר ראשון לדעתי, אל תקנה מחירון רק בגלל העובדה שנדירות העיסקאות בימינו שנערכות לפי מחירון (בייחוד בדגמים רגילים ושכיחים) ואפשר למצוא כזה אוטו במצב דומה ביותר זול.

בקשר לתקלות, אני לא בקיא במחירי מוסכים אבל זה לא אוטו במצב מדהים, יש כמה בעיות, והתיקונים ב-VW יקרים לפי מה שהבנתי אז קח את זה בחשבון.

מניסיון עבר שלי, בעיות שמוגדרות כ"קטנות" יכולות להתגלות כגדולות וזה לא נחמד.

סיכום: או שתקבל מחיר ממש אטרקטיבי או שתעבור לפולו 1.6 הבאה (אם חשוב לך שתהיה ידנית אז יכול להיות שהן כן נדירות וכל מה שאמרתי למעלה בטל :-) )

פורסם

מהיכרות איטימית עם הדוחות של המכון הנ"ל האוטו במצב בכלל לא רע.

הדברים היחידים שדורשים בדיקה נוספת הם המדחס של המזגן, ומשאבת הגה כח.

כל שאר הדברים סבירים לגמרי לרכב בגיל הזה.

"מצמד מפריד גבוה" - עוד ראיתי מכונית שיצאה מהם בלי ההערה הזו.

האם לשלם מחירון :?: ודאי שלא :!: אבל בהלחט לקנות לאחר בדיקת מעמיקה של מה שכתבתי למעלה, והורדה של עלויות התיקון + תיקון הפנס השבור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...