Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחלה חנות פה בפורום .

אתה לוחץ על חיפוש - מקליד כמה מילות קסם (שבמקרה תואמות את מה שאתה מחפש) - והופ, קיבלת את מבוקשך.

היה קשה?

פורסם

חבר'ה,לא לקפוץ סתם.

לא מוכרים את המכונה שדיברנו עליה בהום סנטר ולא באוטו דיפו,הגיעו אליהם תלונות רבות ומכשירים רבים הוחזרו לאחר שהמנוע "נשרף"ולצורך הענין הם גם הפסיקו להביא את בדי הכיסוי שמתלבשים על המכונה .

לאחר שיחה שהייתה לי עם מנהל המשמרת (יותר גמגום מאשר שיחה)הבנתי שאת המכונה הזולה שנמכרה לא נראה יותר(וטוב שכך)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא רוצה את המכונה הזאת שמוכרים בהום סנטר

זה מכונה עגוה כזה חרטה של מכונה יש לי חדשה כזאת עשיתי איתה פעם אחת וזהו ליפני פחות מחודש עבדתי איתה חרטה של מכונה

אני רוצה מכונה מקצועית

מי שגר קרוב לפ"ת יש שם מכון בשם טורבו קלין

הם עושים פוליש אם דיסק שמיתלבש עליו בד

איפה אני משיג דבר כזה

???

פורסם

המכונה שמוכרים בהום סנטר לא ממש שווה משהו

ואם אין לך ניסיון בזה אתה יכול לגרום נזק לצבע הרכב

תהיה חכם ובצע את העבודה אצל בעל מקצוע

אפילו יצא לא יותר זול ובטח ובטח שיותר מקצועי ויפה

Mazda 3 2004

פורסם

יש את כל המכשיר וה"פרווה " בטופ קולור ברח יצחק שדה תל אביב ליד הסינרמה ולכל ספק צבעים למוסכים

או מ.א.מ רח הנציב בתל אביב ספק כלי עבודה חשמליים לתעשייה

יגאל

• תוכן חדש...