Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים- בקשה אישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאג, כולם שם יהודים

LMAO :roflmao:

נ.ב. הצבעתי לאמסטף שלך וגם לפיטבול של השכן ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
טוב אני עושה לשם שינוי מתי שצריך.

אני מאוד מקווה שכך לא מתבצעות שאר הבחירות באתר של גלגל"צ, ואם כן אז אוי לבחירות האלה וכל המצעד הזה שווה לתחת. לא מכיר את השיר הזה, לא שמעתי אותו, ולא רוצה להצביע למי שאני לא מכיר.

ד"א גם אם הייתי מכיר אותם ומכיר את השירים שלהם, אבל השירים לא היו לטעמי אז לא הייתי מצביע להם. מצטער צביעות, לא בבית ספרנו.

אני שמח שמעניין אותך לשמוע את השירים...

אתה יכול להוריד את השירים של הלהקה בכל תוכנת הורדות (אין להם בעיה עם זה...).

השירים שלהם הם ממש לא הזבל המתוכנת והמאוס שיש בד"כ בגלגל"צ...בגלל זה אני רוצה לתת להם את ה-push דרך פה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

או קיי לא התעצלתי. הורדתי את שני השירים.

את אין קץ לילדות לא ממש אהבתי, אבל הכל מילים נשמע כמו שיר לא רע בכלל.

זה לא מסוג השירים שאני מתחבר אליהם כמו מאיר אריאל או אריאל זילבר, אבל זה דיי שונה מהזבל שרץ היום בגלגל"צ, לכן את הקול שלי הם קיבלו.:-)

ROOONEEYY

פורסם
או קיי לא התעצלתי. הורדתי את שני השירים.

את אין קץ לילדות לא ממש אהבתי, אבל הכל מילים נשמע כמו שיר לא רע בכלל.

זה לא מסוג השירים שאני מתחבר אליהם כמו מאיר אריאל או אריאל זילבר, אבל זה דיי שונה מהזבל שרץ היום בגלגל"צ, לכן את הקול שלי הם קיבלו.:-)

לא יודע אם שמת לב ש"אין קץ לילדות" הוא בעצם חידוש לשיר מדהים של פורטיסחרוף.

בכל מקרה, תודה על תמיכתך!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה תודה?!

תן לו סיבוב על הקליאו :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה תודה?!

תן לו סיבוב על הקליאו :D

תרשום...

על הקרח.

• תוכן חדש...