Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב : פיאט אונו 1400, שנת 94.

כרגע ברכב אין טרמוסטט, נקנה בלי טרמוסטט. מאחר והאוטו היה משמש רק לנסיעות עירוניות מצאתי את עניין הטרמוסטט כזניח מאחר וכל הפקקים שבעיר והעצירות בין רמזור לרמזור גרמו להגעת המנוע לטמפרטורת עבודה סבירה.

בחודש האחרון יוצא לי הרבה פעמים לצאת עם האוטו מחוץ לעיר בשעות הלילה מאוחרות ואף בבקרים, באם אני לא מחמם את המנוע עד טמפרטורת עבודה, יוצא שהמנוע בקושי מתחמם ושאני נוסע עם מנוע קר - דבר לא בריא. באם אני מחמם את המנוע לפני היציאה לדרך עד טמפרטורת עבודה, הוא מצליח להשאר איפשהו בטווח ה70 מעלות - בקושי.

עכשיו מה אתם אומרים ? קיץ חם וארוך לפנינו, האם להתקין טרמוסטט או לא ?

כמה אמין הוא הטרמוסטט? אחרי כמה זמן עלול להתפס ?

שאלות אלו נשאלות רק מאחר ואני לפני גיוס וכשאתגייס האוטו ישאר אצל אמא, שאין לי מושג כמה היא תקפיד על הצצה במד הטמפרטורת מנוע ולכן פוחד שבמקרה שיתפס אמא לא תשים לב.

מה אתם מציעים ?

בתודה מראש

דרור.

פורסם

כרגע ברכב אין טרמוסטט, נקנה בלי טרמוסטט. מאחר והאוטו היה משמש רק לנסיעות עירוניות מצאתי את עניין הטרמוסטט כזניח מאחר וכל הפקקים שבעיר והעצירות בין רמזור לרמזור גרמו להגעת המנוע לטמפרטורת עבודה סבירה.

בחודש האחרון יוצא לי הרבה פעמים לצאת עם האוטו מחוץ לעיר בשעות הלילה מאוחרות ואף בבקרים, באם אני לא מחמם את המנוע עד טמפרטורת עבודה, יוצא שהמנוע בקושי מתחמם ושאני נוסע עם מנוע קר - דבר לא בריא. באם אני מחמם את המנוע לפני היציאה לדרך עד טמפרטורת עבודה, הוא מצליח להשאר איפשהו בטווח ה70 מעלות - בקושי.

שאלות אלו נשאלות רק מאחר ואני לפני גיוס וכשאתגייס האוטו ישאר אצל אמא, שאין לי מושג כמה היא תקפיד על הצצה במד הטמפרטורת מנוע ולכן פוחד שבמקרה שיתפס אמא לא תשים לב.

מה אתם מציעים ?

בתודה מראש

דרור.

תתקין טרמוסטט.

הוא לא יתפס אם תשתמש בנוזל קירור כחול, כנדרש בפיאט, ותוודא שמערכת הקירור שלך נקיה ותקינה.

אם המנוע מתחמם - בצע ניקוי רדיאטור במקום מוסמך ובכל מקרה תתקין טרמוסטט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה אתם מציעים ?

בתודה מראש

דרור.

תתקין טרמוסטט.

הוא לא יתפס אם תשתמש בנוזל קירור כחול, כנדרש בפיאט, ותוודא שמערכת הקירור שלך נקיה ותקינה.

אם המנוע מתחמם - בצע ניקוי רדיאטור במקום מוסמך ובכל מקרה תתקין טרמוסטט.

איציק

המון תודה לך איציק, גם על הייעוץ וגם על המידע אותו חידשת לי.

לא ידעתי שבמכוניתי צריך להשתמש במים כחולים, עד היום השתמשתי במים ירוקים, מאמין אני כי נזק רציני לא נגרם, אבל המים יוחלפו לכחולים בהקדם האפשרי.

את התקנת הטרמוסטט אני אבצע במוסך שמכיר את האוטו, אולי אפילו במוסך המורשה שבאיזורי, מאחר והעבודה לא יקרה וחשוב לי שתעשה על הצד הטוב והמקצועי ביותר.

המון תודה

דרור.

פורסם

שים לב רק שמתי שמתקינים לך את הטרמוסטט ,שהם מרכיבים אותו שחריץ האוויר כלפי מעלה, אחרת יהיו לך הרבה בעיות של התחממות כתוצאה מאוויר במערכת

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

• תוכן חדש...