Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה על התשובות חבר'יה !

האימובילייזר שלי מקורי כיוון שבעת הקשת הקוד וסיבוב המפתח למצב און נדלקת מנורת מפתח ירוקה !

האם כדאי לשים עלוקה אלחוטית, אם כן האם זה מצריך שינויים באימובילייזר המקורי ?

מהו "אביזר המאה" ? והאם צריך פריט נוסף בהתקנת מע' האזעקה ע"מ להפעיל את מצב ה-"אנטי חטיפה"?

נ.ב.

לפעמים בעת סיבוב המפתח לאחר הקשת הקוד מנורת האימובילייזר נדלקת ומהבהבת מס' פעמים כך שלא ניתן להתניע אלא לאחר סיבוב למצב OFF ולאחר מכן שוב למצב ON מדוע זה קורה ?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביזר המאה , הינו חבר הפורום :

savingangel

אתה יכול לפנות אליו בהודעה פרטית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

OK !

האם כשאמרת דני להוסיף סירנה עם סוללת גיבוי הכוונה שיהיו שתי סירנות בסופו של דבר שהכוונה היתה להחליף את סירנת האזעקה המקורית באחת עם סוללת גיבוי ?

איזה אימובילייזר עלוקה מומלץ להוסיף ומה בערך העלות?

האם האזעקה מאפשרת ניתוק של מע' אחת?

האם ה"גארד" מגיעה עם חיישן גרירה ?

פורסם
OK !

האם כשאמרת דני להוסיף סירנה עם סוללת גיבוי הכוונה שיהיו שתי סירנות בסופו של דבר

שהכוונה היתה להחליף את סירנת האזעקה המקורית באחת עם סוללת גיבוי ?

1 עם גיבוי

איזה אימובילייזר עלוקה מומלץ להוסיף ומה בערך העלות?

350 שח והגנבים מתגברים עליו. זה רק מעכב קצת. או אימובילייזר בעל 2 עלוקות במחיר 650 שח' עליו גם אפשר להתגבר, קצת יותר זמן.

האם האזעקה מאפשרת ניתוק של מע' אחת?

ניתן גם יותר, עי הוספת ממסרים, יש לוודא הסתרתם והסתרת חוטי הניתוק וביצוע ניתוקים חכמים, לא של סליל הצתה ולא של משאבת דלק למשל.

האם ה"גארד" מגיעה עם חיישן גרירה

לא.

?

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם קיים/ניתן להוסיף חיישן גרירה לגארד (לקליפורד יש חיישן כזה) ?

מה ההבדל בין גלאי נפח לשטח, ומה מומלץ יותר ?

פורסם

גלאי נפח הינו הגלאי עם ה"עיניים" בצידי העמודים הקדמיים בחלק העליון (לא נכון להתקינם בחלק התחתון).

גלאי שטח הינו גלאי שאינו נראה , אך מותקן במרכז הדשבורד, בחלק התחתון (שאינו קשור לדשבורד) בריצפת הרכב. למדקדקים יש להתקינו באיזור ידית בלם היד.

גלאי הנפח רגיש יותר ויפעיל את האזעקה גם בהכנסת יד מאחור (אם הוא מכוון כראוי) , מאידך, רגישות יתר תגרום לאזעקות שווא.

גלאי השטח פחות רגיש וירגיש תנועה של יד קרוב לאיזורו ולאו דווקא מייד עם הכנסתה לתוך הרכב, אך כניסת גוף תאותר מייד. כיוון רגיש יותר יביא את החיישן הזה לאתר הכנסת יד, אך אזעקות שווא יהיו גם.

לבעלי מערכות סטריאו עדיף גלאי נפח. לאנשים "רגילים" שרוצים שקט, ולא בא להם להכנס לעניין של כיוון לקיץ וכיוון לחורף (מי שרוצה להיות על גבול הרגישות המקסימלית לפי עונות השנה) עדיף גלאי שטח או אף נפח ברגישות נמוכה יחסית.

בקיצור, גלאי הנפח יעשה כל מה שיודע לעשות גלאי השטח, וגלאי השטח לא יעשה את כל מה שיודע הנפח לעשות, אך הוא פחות רגיש לאזעקות שווא.

מובן שגלאים אלו באים לתגבר את חיבור האזעקה לאיתור פתיחת דלתות וגלאי זעזועים ככל שיש כזה.

ניתן להוסיף גלאי גרירה, אך לא יהיה חיווי בשלט האזעקה לגלאי ספציפי זה, פתרון אפשרי הוא חיבורו במקביל למכסה המנוע למשל, ואז כאשר תתבצע הרמת הרכב,

החיווי יהיה של מכסה מנוע.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקווה שאני לא עושה משהו אסור, כי אני עושה כאן הקפצה של3 חודשים.

לפי מה שהבנתי אם יש את התשובה שלי בפורום אז אסור לפתוח אשכול חדש.

אז סליחה אם אני עושה כאן משה ולא בסדר, השאלה שלי מופנת למה שדני אמר בקשר לגלי נפח.

יש לי אזעקה של רב בריח 625, אני דיי מרוצה ממנה וגם מטווח הקליטה שלה.

יש לציין שאני חונה דיי רחוק מהבית, האזעקה קולטת רק מהחלון שלי...

אבל להפתעתי לפני שבועים מישהו נגע ברכב ולאחר שהיא התחיל לצפצף פשוט השלט

התחיל להישתגע ואני הייתי קצת בשוק כי זה בחיים לא קלט מתוך הבית (לא משנה מה עשיתי!)

יש לציין שלא קרה כלום לרכב (בלי לפתוח פה) זה סתם היה שכן עם הטרקטורן שעשה רעש והפעיל את המקרופון שיש לאזעקה.

*לכול מי שאומר שאין קליטה אז תתפלאו אבל אני יצאתי מופתע אבל ממש לטובה*

שהיא רוצה היא קולטת גם אם אתה לא רוצה חח.

ועכשיו לשאלה בקשר לגלי הנפח:

לאזעקת הביפר אין גלאי נפל, יש גלאי זעזועים וגם הוא לא בדיוק שיא הדיוק (אלה אם הוא מכון על הכי גבוה שזה לא משהו שעשיתי) אם לדוגמא ישבו על הרכב או ינענעו אותו קצת מאחורה או לחלופין יתנו לו מכה חלשה מאחורה אז כלום לא יקרה.

לאומת זאת אם הוא יקבל מכה מקדימה בגלגל אז הרכב ישתגע.

אני מעוניין בגלאי נפח (ולא יהיה אכפת לי לכון אותו עד הרמה האחרונה (אחת לפני האחרונה *תיקון)

אז רצית לדעת על איזה גלאי נפח אתה ממליץ? מחיר לא משחק כאן תפקיד

כי אני מחפש משהו טוב לא גלאי נפח שלא נותנים תמורה לתמחיר שלהם.

והאם הגלאי יעבוד בצורה סידרה עם הביפר? הכוונה יפעיל את הסירנה של האזעקה

ומיד ישלח לי שדר לשלט כמו שליחה רגילה?

והאם יש לך מישהו באזור המרכז שאתה יכול לתת לי המלמצה עליו.

תודה!

פורסם

יש לי גארד 635 ושאלתי היא:

אם אני לוחץ על איקון CHECK ממרחק של ... 150 מטר בשטח פתוח, הרכב כן עונה לי. אם אני עושה אותה פעולה ממרחק של 250 מטר ורכב כבר לא עונה....

יחד עם זאת, אם השלט נמצא במרחק עד 900 מטר בשטח פתוח (בדקתי), ומפעילים את האזעקה ברכב (דפיקה בגלגל/ידי הדלת/שמשה...) אז השלט כן מקבל....

האם קיים הבדל כלשהו בין אם השלט שולח לרכב לבין אם האזעקה מהרכב שולחת לשלט?

לפי דעתי יש הבדל כיוון שהשלט הוא חלש מבחינת לשדר אלא לקלוט הוא יכול.

כנראה מה שכותבים עד 1000 מטר הכוונה היא לשידור מהרכב לשלט בשטח פתוח ולא לשידור מהשלט לרכב?

תודה!

פורסם
יש לי גארד 635 ושאלתי היא:

אם אני לוחץ על איקון CHECK ממרחק של ... 150 מטר בשטח פתוח, הרכב כן עונה לי. אם אני עושה אותה פעולה ממרחק של 250 מטר ורכב כבר לא עונה....

יחד עם זאת, אם השלט נמצא במרחק עד 900 מטר בשטח פתוח (בדקתי), ומפעילים את האזעקה ברכב (דפיקה בגלגל/ידי הדלת/שמשה...) אז השלט כן מקבל....

האם קיים הבדל כלשהו בין אם השלט שולח לרכב לבין אם האזעקה מהרכב שולחת לשלט?

לפי דעתי יש הבדל כיוון שהשלט הוא חלש מבחינת לשדר אלא לקלוט הוא יכול.

כנראה מה שכותבים עד 1000 מטר הכוונה היא לשידור מהרכב לשלט בשטח פתוח ולא לשידור מהשלט לרכב?

תודה!

אני לא מכיר את המערכת של גארד 635, אבל אני יכול להגיד לך משהו על המערכת שלי:

יש מרחקים כמו 300 מטר לדוגמא שאם השטח לא סביר ויש מקומות כמו בניינים גדולים ועוד ועוד..

אז יש מצב סביר שלא תיהיה קליטה.

אבל מה שכן במידה והאזעקה מופעלת הוא פשוט ישלח שדר ואם אתה בטווח של קילומטר אז לא יעזור לך כלום זה יגיע אליך גם אם אתה רוצה וגם אם לא.

אני אישית מרוצה מהמערכת הזאת אני חושב שעשיתי בחירה כי גם לי הייתה דילמה בהתחלה.

מקווה שעזרתי לך אם יש לך עוד שאלה אז בשמחה.

והשאלות שלי לדני עדיין בתוקף מקווה שהוא יראה אותם היום.

פורסם

תודה על התגובה. וכן, אתה צודק לגביי המרחקים, המשדר של האזעקה פשוט חזק יותר מהמשדר של השלט, הרי השלט הוא דו כיווני גם משדר וגם קולט.

פעם אחת קפצתי למטה באמצע הלילה כי השלט ציפצף, היה סימן של פטיש... ובחוץ היו גם מלא בני נער, היה יום שישי. לקחתי פטיש כבד ורצתי למטה, כבר ציירתי כל מה שהולך להתרחש עוד שניה.... יוצא לחניה כולי מלא אדרנאלין..... ו.... שקט כמו בבית קברות... הסתובבתי, עשנתי סיגריה... כלום. כלב לא היה במקום. חזרתי הביתה לאחר בדיקת רכב ויזואלית....

יום למחרת שעליתי לרכב, הרגשתי שיש לי משהו על הרצפה שמפריע... מצאתי שם זרוע של מחשב כף יד שהיה על הדשבורד, הוא פשוט נפל והפעיל את גלאי הזעזועים......

לפעמים מצפצף לי השלט בביל"ו סנטר, כיוון שיש באיזור הזה המון מטוסי קרב אז השלט מצפצץ. לא סתם יש אייקון PASS, אם אתה מפעיל את הפונקציה אז הגלאי פחות רגיש, או אפילו ינוטרל. במיוחד לאיזורים כאילה כמו מטוסים שטסים בגובה נמוך, רכבת, ברד חזק גם יכול להפעיל....

פורסם

גם אני נמצא אכשיו בדילמת בחירת האזעקה לרכב, אז אני אתעלק על השרשור,

העניין הוא שאני מחפש לקנות אזעקה מחו"ל גם ביגלל שאני רוצה אולי משהוא קצת יותר טוב מהגארד וגם שיהיה במחיר יותר סביר, מצאתי את האזעקה הזאת שאני מעונין בא, האם מישהוא מכיר את האזעקה? חברה? האם היא טובה? לא ראיתי כאלו בארץ (זה יותר טוב מהגארד שיש בארץ?)

קישור: #http://www.sonicelectronix.com/item_6154.html

תודה רבה מראש.

פורסם

תודה על התגובה. וכן, אתה צודק לגביי המרחקים, המשדר של האזעקה פשוט חזק יותר מהמשדר של השלט, הרי השלט הוא דו כיווני גם משדר וגם קולט.

פעם אחת קפצתי למטה באמצע הלילה כי השלט ציפצף, היה סימן של פטיש... ובחוץ היו גם מלא בני נער, היה יום שישי. לקחתי פטיש כבד ורצתי למטה, כבר ציירתי כל מה שהולך להתרחש עוד שניה.... יוצא לחניה כולי מלא אדרנאלין..... ו.... שקט כמו בבית קברות... הסתובבתי, עשנתי סיגריה... כלום. כלב לא היה במקום. חזרתי הביתה לאחר בדיקת רכב ויזואלית....

יום למחרת שעליתי לרכב, הרגשתי שיש לי משהו על הרצפה שמפריע... מצאתי שם זרוע של מחשב כף יד שהיה על הדשבורד, הוא פשוט נפל והפעיל את גלאי הזעזועים......

לפעמים מצפצף לי השלט בביל"ו סנטר, כיוון שיש באיזור הזה המון מטוסי קרב אז השלט מצפצץ. לא סתם יש אייקון PASS, אם אתה מפעיל את הפונקציה אז הגלאי פחות רגיש, או אפילו ינוטרל. במיוחד לאיזורים כאילה כמו מטוסים שטסים בגובה נמוך, רכבת, ברד חזק גם יכול להפעיל....

גם לי משהו כזה קרה הרבה פעמים אבל זה קרה שהייתי הליד הרכב.

אצלי זה לא על הרגישות הכי גבוה (הגלאי זעזועים) כי אני לא רוצה שכול משאית או טרקטורון שיעבור ישגע את האזעקה (וזה יקרה אם אני יגביר לרמה הסופית!)

תקח בחשבון שברגע שיש הפעלה של האזעקה, המערכת במידיי שולחת שדר

ככה שזה לא משנה מה יתנקו לך או מה יהרסו לך כי את השדר כבר אתה מקבל וזה מספיק

בשביל שתוכל לרוץ בשיא ההמהירות ישר לרכב (אני לא מכיר מישהו שלא יתן גז בטרוף)

אני מרוצה ממערכת האזעקה של רב בריח, אני רק רוצה להוסיף לה את הגלאי זעזועים.

בגלל זה פניתי כאן באשכול הנ"ל לדני.

אני גם ממליץ לך להוסיף גלאי זעזועים, יעשה לך את המערכת לפשוט מושלמת.

גם אני נמצא אכשיו בדילמת בחירת האזעקה לרכב, אז אני אתעלק על השרשור,

העניין הוא שאני מחפש לקנות אזעקה מחו"ל גם ביגלל שאני רוצה אולי משהוא קצת יותר טוב מהגארד וגם שיהיה במחיר יותר סביר, מצאתי את האזעקה הזאת שאני מעונין בא, האם מישהוא מכיר את האזעקה? חברה? האם היא טובה? לא ראיתי כאלו בארץ (זה יותר טוב מהגארד שיש בארץ?)

קישור: #http://www.sonicelectronix.com/item_6154.html

תודה רבה מראש.

לדוגמא ותקנה, מי ירכיב לך? איזה מין אחראיות תקבל על המוצר?

במידה ואתה מוכן לרדת מנושא האחראיות ולהתקין בעצמך אז בחירה שלך.

אני אישית לא מכיר את החברה.

אני יכול לתת לך המלצות על הביפר של רב בריח, לפי דעתי בחירה מעולה וטובה.

פורסם

לבקשתכם,

אתה יכול להוסיף גלאי נפח, אין שום בעיה. אני אישית ממליץ על גלאי נפח של גארד, הוא גם אוניברסלי שמתאים לכל אזעקה. קיימים טובים נוספים בשוק.

יש לוודא התקנת העיניות גבוה בצידי העמודים הקדמיים מצדיו של מגיני השמש.

התקנה של העיניות בגובה הדשבורד, אם תעשה כך, פסולה.

לגבי הבחור שרוצה לייבא אזעקה בעצמו, אני לא ממליץ.

אם אין לך שירות במקרה של תקלה, קח בחשבון שהזול ייצא יקר.

גם אם עולה 129 דולר שזה כמעט 600 שח, תוסיף משלוח ותוסיף מעמ (אני לא יודע אם יש גם מס קנייה) , תוסיף התקנה, לא חסכת כמעט כלום . התקלה הראשונה, הפסדת הרבה או הכל.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לבקשתכם,

אתה יכול להוסיף גלאי נפח, אין שום בעיה. אני אישית ממליץ על גלאי נפח של גארד, הוא גם אוניברסלי שמתאים לכל אזעקה. קיימים טובים נוספים בשוק.

יש לוודא התקנת העיניות גבוה בצידי העמודים הקדמיים מצדיו של מגיני השמש.

התקנה של העיניות בגובה הדשבורד, אם תעשה כך, פסולה.

לגבי הבחור שרוצה לייבא אזעקה בעצמו, אני לא ממליץ.

אם אין לך שירות במקרה של תקלה, קח בחשבון שהזול ייצא יקר.

גם אם עולה 129 דולר שזה כמעט 600 שח, תוסיף משלוח ותוסיף מעמ (אני לא יודע אם יש גם מס קנייה) , תוסיף התקנה, לא חסכת כמעט כלום . התקלה הראשונה, הפסדת הרבה או הכל.

בברכה

דני

קודם כול תודה על התגובה!

אני מאוד מעוניין להוסיף את גלאי הנפח, אני מעוניין שהרכב יהיה רגיש יותר לנדנודים גדולים ואפילו מאנשים שיושבים עליו, ואני בטוח שזה יעזור בגרירות או בגנבות.

יש לי שאלה בקשר לגלאי של גארד:

איזה דגם הוא? יש כמה דגמים לגלאי של גארד? או שיש רק אחד?

ואם תוכל לתת לי איזה שהוא לינק אליו שאני יוכל להיסתכל זה יהיה מעולה (אם אפשר אז בארץ)

דרך אגב קיים גלאי נפח לרב בריח?

אופן ההתקנה:

ברגע שאני נגש למתקין, איפה בדיוק לדרוש ממנו להתקין את הגלאי?

מתחת לדש בורד איפה שההגה אתה אומר שזה פסול וזה מקובל עלי.

אז איפה? החלק שאתה מתכון אליו הוא הקורות בצדדים של המגיני שמש?

ואם כן אז איך זה בדיוק הולך? כי הגלאי הוא גלאי 1 לא כמה שאפשר להתקין בצדדי הרכב..

תתקן אותי בבקשה אם אני טועה או מתלבלבל, תודה!

והמלצה לבחור שלעלה:

תקשיב למה שציעים לך כי אתה תצטער על זה ותשאר עם מוצר שאתה לא תצא ממנו מרוצה.

• תוכן חדש...