Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן BX

gorenziv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1800 16V ידנית. רק שנדיר מאוד למצוא אחת כזאת למכירה.

רוב מה שתמצא למכירה יהיה אוטומטי 1600/1800 ואין הרבה אקזמפלרים מהשנתונים הנמוכים.

למה אתה מחליף את ה ZX? למה אתה נעול על תוצרת של סיטרואן? (ולא אין לי בעייה עם אירופאיות)

מה הדרישות שלך מהרכב?

אסף

פורסם

כל התשובות סובייקטיביות חלוטין.

שוקלל (רק שוקל) להחליף את הZX, כי עם כל הכבוד לקשישה (ויש המון כבוד) - חסר לי קצת כח ברכב.

בנוסף, אתוודה, חסרה לי הנוכחות של רכב קצת חדש יותר.

למה סיטרואן? כי אלוהים אדירים, אני נהנה מכל רגע בZX הזו ומופתע לחלוטין מסכום התקלות שהיו לה עד כה. (0).

דרישות?

מהנה לנהיגה. לכל הפחות כמו הZX.

קצת יותר כח בתאוצה ושיוט.

גיר ידני.

תקציב - כרגע אעצור ב20K.

המחשבה היא בהחלט סיטרואן.

זה התחיל מBX, כי זה רכב שיש לי סנטימנטים אליו והוא עדיין מדליק בעיניי.

הקסנטיה עלתה כחלופה מעניינת - BX משודרגת. פחות ל"אספנות" יותר לנהיגה.

והקסרה עולה, כי אני לא רוצה לאבד את הכיף שבנהיגת הZX.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אם חסר לך כח, אין לך מה לקנות קסנטיה 1800.

בפחות מ20 אלף, אפשר לקנות קסנטיה ידנית עם מנוע 16V, 2000 סמ"ק, או קסנטיה 2000 עם מנוע 8V, למנוע ה1800 8V יש 103 כ"ס.

פורסם

הקסנטיה מצוייה בליגה אחרת לגמרי מה-ZX, הן מבחינת נסיעה (יותר מכונית לנסיעות ארוכות ומהירות, בעוד ה-ZX היא בעיקר זריזה,אבל עם הגיר הקצר לא ממש נוחה בבינעירוני) והן מבחינת אחזקה (לא רק תיקונים. אוטו גדול=אחזקה יקרה יותר. לא המצאה שלי).

הקסארה ,כמו שאמרו - הינה ZX משודרגת ,בעיקר בפנים הרכב(פלסטיקה עדיפה , סלון יותר מפואר, בידוד רעשים).

בנוסף ל-1.8 16 שסתומים, יש גם את הקסארה מילניום ממודל 2000 עם מנוע ה-1.6 16 שסתומים , 110 סוסים, שמתניידת לא רע, במיוחד אם תמצא אחת מהידניות הספורות שנמכרו. בצד השני יש את ה-2.0 אקסקלוסיב, עם גיר אוט', אבל מנסיוני בקסנטיה- הגיר והמנוע האלה מסתדרים מצויין יחד, והאוטו נוסע לגמרי לא רע.

פורסם

חששותיי מהמערכות המורכבות של סיטרואן (בקסנטיה),

במיוחד בת עשר שנים.

אני חושב שמעבר להנאת הנהיגה בגיר ידני, גיר אוט' מהשנתון הזה עשוי להיות קרוב יותר לקיצו מאשר לתחילת דרכו..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם
אם חסר לך כח, אין לך מה לקנות קסנטיה 1800.

בפחות מ20 אלף, אפשר לקנות קסנטיה ידנית עם מנוע 16V, 2000 סמ"ק, או קסנטיה 2000 עם מנוע 8V, למנוע ה1800 8V יש 103 כ"ס.

לא אתה אמרת שהיה חסר מעט כח לקסנטיה שלך שהיתה מצויידת במנוע 2.0 ליטר ו 8 שסתומים?

איפה תמצא 2.0 ליטר 16V בפחות מ 20K, אני יודע שאת שלי אני לא מוכר בפחות והיא לא במצב מושלם.

בריאות לכולם!

פורסם
לא אתה אמרת שהיה חסר מעט כח לקסנטיה שלך שהיתה מצויידת במנוע 2.0 ליטר ו 8 שסתומים?

איפה תמצא 2.0 ליטר 16V בפחות מ 20K, אני יודע שאת שלי אני לא מוכר בפחות והיא לא במצב מושלם.

קסנטיות ידניות משנת 96 הן בעלות מנוע 16V, והן נמכרות באיזור הזה, אפילו פחות, לא שיש הרבה, אבל אלה שיש נמכרות כ"ידניות" זולות יותר למרות שפה המצב הוא הפוך ולדעתי המחיר שלהן צריך להיות גבוה יותר.

אצלי בקסנטיה היתה בעיה לטפס עליות, בכבישים מהירים, הרכב משייט בלי בעיה במהירויות על קוליות בעליל. הבעיה היא רק בעליות.

פורסם

אשמח להתייחסות מבעל קסארה :)

שנה טובה, אגב

ומלאת החלטות טובות. (וקילומטרים רבים)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...