Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה למנהלי הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה מציק לכולם אבל לי זה קצת מפריע.

נכון שיש נושאים לא משנה באיזה פורום, ורוצים לקרוא את התוכן בלי להיכנס לאשכול אז שמים את העכבר על הנושא וזה פותח חלון קטן (בצבע צהוב) ומראה את השורות הראשונות של הנושא.

אבל,! אחרי 2-3 שניות החלון נעלם ולא מספיקים לקרוא וצריך שוב לסמן את הנושא עם הסממן.

אז ההצעה שלי היא שהחלון הצהוב תמיד יופיע ולא יעלם באמצע, כי בכל זאת אני לא יודע אם אני רוצה להיכנס לאשכול או לא :lol:

אז..תודה.

פורסם

אני לא רואה סיבה לכך, לדעתי אם החלון הצהוב יעלה בכל פעם שהעכבר עולה על קישור לשרשור מסויים ולא ייעלם זה יהיה הרבה יותר מנג'ס ותצטרך לנסות לקרוא בין חלון לחלון הבא שכל שניה עולים ולא נסגרים מה לעזאזל השם של השרשור הבא.

מוטי

פורסם

לאחר כינוס הקבינט הבטחוני של הפורום ויועצי האסטרטגיה הוחלט לשלול את ההצעה.

בכל מקרה תודה על הרעיונות לשיפור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
קופיקו, ברגע שהחלון הצהוב נעלם, הזז את סמן העכבר ממנו והחזר אותו לאותו מקום, ויש לך עוד 2-3 שניות לקרוא

אבל ברגע שאתה מזיז את הסממן ומחזיר אותו החלון לא מופיע, צריך להוריד אותו שוב ורק אז הוא יופיע.

באמת שזה מציק לי, חשבתי שכמעט לכולם זה מפריע..מה לא?

לפחות תעלו את מספר השניות..זה אפשרי?

פורסם

המוזילה שלי מחזיקה את זה למשך 5 שניות מעצירה מלאה.

יש לי חבר עם אינטרנט אקספלורר, אני אעשה איתו בדיקה בהזדמנות ואדווח.

פורסם

אה אז אני מבין שזה לא קשור לפורום אלא לפונקציות של האינטרנט.

יש לי אינטרנט אקספלורר, איך אני יכול לשנות את זה שיופיע יותר זמן?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
***עדכון***

פירמטתי את המחשב והחלון הצהוב לא זז עד שאני מזיז את העכבר!!!

תודה לכולם על התגובות

פיייי איזה פתרון, פעם הבאה שיתקלקל לי המיקרו אני עובר דירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...