Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - לאחי יש מגאן 1600 אוטו' עם 40,000 ק"מ משנת 2000. למרות הנתונים המבטיחים, בזמן האחרון הגיר עושה בעיות - בתחילת נסיעה הוא לא משתלב ואז משתלב ב"קפיצה" אחרי שניה או שתיים.

מה דעתכם? מה יכולה להיות הבעיה?

האם צריך להחליף גיר? ואם כן - מה עדיף - חדש או משומש/משופץ? או לשפץ את הגיר הקיים?

ושאלה אחרונה - מה העלויות הצפויות לכל אופציה?

אם מישהוא עבר דבר דומה או שיש לי מידע - תודה מראש.

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

האם צריך להחליף גיר? ואם כן - מה עדיף - חדש או משומש/משופץ? או לשפץ את הגיר הקיים?

ושאלה אחרונה - מה העלויות הצפויות לכל אופציה?

מיקי.

אתה שואל את השאלות האלה לאחר שכבר בדקת שמן גיר??

ירון מאיר

פורסם

עורך הדין מכאל סיגל (כן, זהו msigal ) , ידידי , חברי, ומושיעי , אני שומע על עניין זה בפורום המכובד הזה, ועל כן אענה לפי מיטב הבנתי , כדלקמן:

ראשית, אני חייב להעיר:

אתה, כאחד שיותר מ"מבין במכוניות" (למרות שבמקצועך אתה עורך דין ויש לציין--"תותח על"!!!), מה לעזזל אח שלך עושה ברנו מגאן אוטומטית?

בכל אופן לעניין ששאלת, אם לא חסר שמן גיר , הכי טוב שאחיך יקפוץ ל"קרסו" לקבל איבחון והצעת מחיר, הם ככל הידוע לי היחידים בחיפה שבמקרים רבים, בניגוד לרוב האחרים, ולמרות שהם מוסך מורשה, לא רצים להחליף את כל הגיר,מה שלעיתים מוזיל את התיקון מאוד,

בדרך לקרסו, כשהוא עובר את הצ'ק פוסט ואת קניון לב המפרץ (משמאל) שיעבור אצל יוסי מ"גירומטיק" (בצד ימין של הכביש לכיוון צפון) יבדוק הצעת מחיר, יש לבחון את שתי האפשרויות שינתנו, ואחכ לעשות חושבים.

אם המחירים יתבררו כיקרים, תודיע לי ונדבר עם חבר שלי באיזור המרכז שיש לו מוסך מורשה רנו , נתייעץ איתו, ולא , הוא ממש לא זול למרות החברות, אבל נבדוק.

אם אתה רוצה, אני יכול לדבר איתו כבר היום בערב, אבל אני חייב תיאור מדוייק של התופעות.

דני --

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
עורך הדין מכאל סיגל (כן, זהו msigal ) , ידידי , חברי, ומושיעי , אני שומע על עניין זה בפורום המכובד הזה, ועל כן אענה לפי מיטב הבנתי , כדלקמן:

ראשית, אני חייב להעיר:

אתה, כאחד שיותר מ"מבין במכוניות" (למרות שבמקצועך אתה עורך דין ויש לציין--"תותח על"!!!), מה לעזזל אח שלך עושה ברנו מגאן אוטומטית?

בכל אופן לעניין ששאלת, אם לא חסר שמן גיר , הכי טוב שאחיך יקפוץ ל"קרסו" לקבל איבחון והצעת מחיר, הם ככל הידוע לי היחידים בחיפה שבמקרים רבים, בניגוד לרוב האחרים, ולמרות שהם מוסך מורשה, לא רצים להחליף את כל הגיר,מה שלעיתים מוזיל את התיקון מאוד,

בדרך לקרסו, כשהוא עובר את הצ'ק פוסט ואת קניון לב המפרץ (משמאל) שיעבור אצל יוסי מ"גירומטיק" (בצד ימין של הכביש לכיוון צפון) יבדוק הצעת מחיר, יש לבחון את שתי האפשרויות שינתנו, ואחכ לעשות חושבים.

אם המחירים יתבררו כיקרים, תודיע לי ונדבר עם חבר שלי באיזור המרכז שיש לו מוסך מורשה רנו , נתייעץ איתו, ולא , הוא ממש לא זול למרות החברות, אבל נבדוק.

אם אתה רוצה, אני יכול לדבר איתו כבר היום בערב, אבל אני חייב תיאור מדוייק של התופעות.

דני --

דני - תודה על המחמאות (הסמקתי קצת) ועל העצות. אני "לא אשם" בבחירות של אחי - המלצתי לו שאם כבר מגאן, שיקח ידני וקופה, אבל הוא בשלו...

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כמו שדני, בפורום זה, הנו מומחה החשמל, מיזוג ומע' שמע, כך יש מומחה לגירים אוט' בפורום ופנה אליו ישירות: ספי, טל' 057-3868964.

אמנם המכון שלו בפ"ת אך לפעמים בשביל איכות, אמינות ואולי גם מחיר הנסיעה תהיה כדאית.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...