Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש אחרי משחקים ישנים ל-PC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי אתה צריך תוכנה שתתאים אותה לווינדוס אקס פי!

כל מי שרצה ולא הצליח שיכנס לקישור הבא...

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=363942&TypeID=1&sid=127

תבורך!

שאלה אחת יש לי בכל זאת.

כשאני פותח משחק בD-Fend, המשחק לא מוצג על כל המסך (1024X768 ).

ניסיתי לשחק שם עם הטיקים בedit profile, לא עזר. נסיתי גם בחלונות האחרים, לא מצאתי.

מישהו יכול לעזור?

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

זה פשוט..

אחרי שאתה מגדיר את המשחק בתוכנה (דיפנד)

אתה מסמן את המשחק שאתה רוצה לשנות לו הגדרות ונכנס להגדרות באמצעות הלחצן הימני של העכבר (edit profile) ושם אתה בוחר בסימניה של general ומסמן וי ב- start full screen

פורסם
זה פשוט..

אחרי שאתה מגדיר את המשחק בתוכנה (דיפנד)

אתה מסמן את המשחק שאתה רוצה לשנות לו הגדרות ונכנס להגדרות באמצעות הלחצן הימני של העכבר (edit profile) ושם אתה בוחר בסימניה של general ומסמן וי ב- start full screen

כמו שכתבתי, ניסיתי את זה.

אני מצרף תמונה של הנ"ל, להבהרה. זה ההתחלה של משחק, אין חלון, אלא על כל המסך, אבל המסגרת של המשחק עצמו על נפרשת על כולו.

עזרה תתקבל בברכה.

Fury of the Furries.jpg

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

חברים,יש לי שאלה שקצת סוטה מהנושא של השרשור אבל אולי מישהו יוכל לעזור.

יש לי משחק ישן של פלייסטיישן 1 שהורדתי למחשב ואני לא יודע איך להפעיל אותו(המחשב לא מזהה את הקובץ MDF)

האם ישנה תכנה שיכולה להמיר את המשחק למחשב?

האם אני יכול לצרוב אותו ולהשתמש בו בפלייסטיישן?

כבר "שרפתי" שתי דיסקים ריקים בנסיונות..

בתודה,

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הקפצה קטנה

מישהו יכול לעזור לי למצוא משחק מטוסים ישן מאוד, מ94' אם אני לא טועה... xatax קראו לו. חיפשתי בכל האתרים שנתתם ולא מצאתי קישור להורדה. באתר אנדרדוגס מצאתי את המשחק אבל לא ראיתי שם מאיפה אפשר להוריד. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. הייתי מכור לחלוטין למשחק הזה בילדותי.

עוד דבר, מישהו זוכר את המשחק the lost vikings? אם כן, ואם מישהו חזר לשחק בזה שוב מאז שהשרשור הזה נפתח, איך עוברים את שלב 3? השלב שהסיסמה אליו היא grnd? אני כבר כמה ימים תקוע בשלב הזה, לא מצליח לעבור אותו. לא יודע איך... אם מישהו משחק בזה והצליח לעבור את השלב, תגידו לי בבקשה איך.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לגבי underdogs, בחר את שם המשחק, ואז למטה תלחץ על here, ליד where to get it.

עוד דבר, מישהו זוכר את המשחק supaplex? אם כן, מישהו יודע איך עוברים את שלב 71?

המספריים האלה כל הזמן רודפות אחריי ומנסות לגזור אותי, האבנים נופלות לי על הראש, והפקמן האדום

המטומטם הזה רק עומד ומחייך בצורה דבילית. מישהו יכול לעזור?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
הקפצה קטנה

מישהו יכול לעזור לי למצוא משחק מטוסים ישן מאוד, מ94' אם אני לא טועה... xatax קראו לו. חיפשתי בכל האתרים שנתתם ולא מצאתי קישור להורדה. באתר אנדרדוגס מצאתי את המשחק אבל לא ראיתי שם מאיפה אפשר להוריד. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. הייתי מכור לחלוטין למשחק הזה בילדותי.

אורן

אורן,כל כך מהר אתה נפרד מהילדות שלך??

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
לגבי underdogs, בחר את שם המשחק, ואז למטה תלחץ על here, ליד where to get it.

עוד דבר, מישהו זוכר את המשחק supaplex? אם כן, מישהו יודע איך עוברים את שלב 71?

המספריים האלה כל הזמן רודפות אחריי ומנסות לגזור אותי, האבנים נופלות לי על הראש, והפקמן האדום

המטומטם הזה רק עומד ומחייך בצורה דבילית. מישהו יכול לעזור?

בטח, לוקחים hex-editor ומשנים בתוך קובץ player.lst את המיקום המתאים מ-00 ל-01.

*המיואשת*

פורסם

כן. מהחלק הזה של הילדות... בכל זאת, עברו כבר יותר מ10 שנים מאז הפעם האחרונה ששיחקתי במשחק הזה. מבחינתי הגיל ההוא נקרא ילדות.

איירין- מה זה hex editor?

hagggg55 כתב:

פורסם

אוקיי חיפשתי בגוגל hex editor ומצאתי את התוכנה hex worksop 4.2. הורדתי אותה ופתחתי בעזרתה את הקובץ player.lst. קיבלתי מסך כזה:

http://img223.imageshack.us/img223/3818/hexproblemrn1.jpg

מה עושים?

תודה,

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם
אוקיי חיפשתי בגוגל hex editor ומצאתי את התוכנה hex worksop 4.2. הורדתי אותה ופתחתי בעזרתה את הקובץ player.lst. קיבלתי מסך כזה:

http://img223.imageshack.us/img223/3818/hexproblemrn1.jpg

מה עושים?

תודה,

אורן

קודם כל ברצוני לציין שההודעה המקורית שלי הייתה בצחוק, אתה די הורס לעצמך את המשחק אם אתה מתחיל לשנות קבצים על מנת "לעבור שלב".

שנית - הסבר קצר. יש במשחק רשימת שחקנים, על מנת שהמשחק "ידע" לאיזה שלב כל שחקן הגיע ועל אילו שלבים הוא דילג - הוא שומר קובץ ובו הנתונים על כל שחקן. קובץ זה הוא player.lst.

בתמונה המצורפת יש הסבר על שיטת ה"רישום" בקובץ זה. 01 הוא שלב שסיימת בהצלחה, 02 הוא שלב שדילגת עליו. שים לב שיש את שם השחקן שלך (test), ואחריו רשימה של 01 ו-02. אחרי כל אלה מתחילות שורות ארוכות של 00 - מחזיקי מקום המסמנים שלבים שעוד לא סיימת ואפילו לא הגעת אליהם.

לך ל-00 הראשון שאתה רואה, ותשנה אותו ל-01. כך השלב ה"מתאים" יסומן במשחק כשלב ש"עברת".

קח בחשבון שזה מוציא את כל הכיף מהמשחק.

hexproblemrn1.jpg

פורסם

לא משנה כבר. עברתי את שלב 71.

אני אצור קשר בשלב הבא שאני אתקע בו.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...