Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן מחיקת "עוגיות" אתה מוחק את שם המשתמש מהמחשב שלך, לא מהדאטא בייס של האתר.

כל שתצטרך לעשות זה להקליד את שם המשתמש והסיסמא בשנית.

תנסה לבצע באותו חלון "מחיקת קבצים" (כפתור ליד מחיקת קוקיז), ותסמן V בחלון שיפתח - ואז אישור.

יתכן ונשמר בהיסטוריית הגלישה שלך חלון בעייתי כזה, יתכן וזה יפתור את הבעיה - בכל מקרה, שים לב שזה לא קשור למשתמשים שלך באף אתר.

פורסם

תמחק את כל קבצי הקוקיס ואת כל הקבצי האינטרנט הזמניים.

בקוקיס רוב הסיסמאות שלך לאתרים, ברגע שאתה מוחק אתה צריך לרשום שום את שם המשתמש + סיסמה. חד פעמי.

ובקבצי אינטרנט הזמניים, כל אתר שאתה נכנס אליו הוא שומר את ההגדרות שלו על המחשב שלך ובפעם השנייה שתכנס הכניסה תהיה יותר מהירה. יכול להיות שנכנסת להמון אתרים והצטבר שם המון ג'יפה.

פורסם

צביקה אהלן, יש מספר ומספר דברים שאתה צריך לעשות מכיוון שהמחשב שלך כבר על סף גסיסה, אם מעולם לא ניקית אותו כמו שצריך:

1. התקן AD-AWARE מהאתר WWW.DOWNLOAD.COM ועדכן אותו מיד לפני ההפעלה CHECK FOR UPDATES, עם סיום העדכון, בחר START, ושם בחר FULL SYSTEM SCAN, תן לו לסרוק, ובסיום מחק את כל מה שמופיע ברשימה.

2. אם יש לך אנטי וירוס, מחק אותו, ובקש ממישהו שיתקין לך אנטי וירוס קל יותר, בסגנון NOD32. במידה ודילגת על שלב 2, המשך הלאה.

3. תבצע DEFRAGMENT לכונן הקשיח, או לכולם אם יש יותר מאחד.

4. כנס ללוח הבקרה, כנס להוספה והסרה של תוכניות, כל תכנית שאתה לא יודע מה היא, או שתמחק או שתרשום פה ותשאל מה היא, ואז נגיד לך אם למחוק או לא.

5. בטל את הפיירוול FIREWALL של חלונות.

6. תתקין תוכנה שנקראת WINDOW WASHER של WEBROOT

7. תבצע ריסטרט.

בזמן מחיקת התוכניות וכל שאר הפעולות, תתבקש לא מעט להתחיל את המחשב מההתחלה, אל תתחיל אותו מחדש רק בסיום כל הפעולות.

תבצע את כל אלה, ומובטח לך גלישה מהירה ומחשב קל, יש לציין שהתהליך עלול לקחת כשעתיים או יותר.

פורסם
צביקה אהלן, יש מספר ומספר דברים שאתה צריך לעשות מכיוון שהמחשב שלך כבר על סף גסיסה, אם מעולם לא ניקית אותו כמו שצריך:

1. התקן AD-AWARE מהאתר WWW.DOWNLOAD.COM ועדכן אותו מיד לפני ההפעלה CHECK FOR UPDATES, עם סיום העדכון, בחר START, ושם בחר FULL SYSTEM SCAN, תן לו לסרוק, ובסיום מחק את כל מה שמופיע ברשימה.

2. אם יש לך אנטי וירוס, מחק אותו, ובקש ממישהו שיתקין לך אנטי וירוס קל יותר, בסגנון NOD32. במידה ודילגת על שלב 2, המשך הלאה.

3. תבצע DEFRAGMENT לכונן הקשיח, או לכולם אם יש יותר מאחד.

4. כנס ללוח הבקרה, כנס להוספה והסרה של תוכניות, כל תכנית שאתה לא יודע מה היא, או שתמחק או שתרשום פה ותשאל מה היא, ואז נגיד לך אם למחוק או לא.

5. בטל את הפיירוול FIREWALL של חלונות.

6. תתקין תוכנה שנקראת WINDOW WASHER של WEBROOT

7. תבצע ריסטרט.

בזמן מחיקת התוכניות וכל שאר הפעולות, תתבקש לא מעט להתחיל את המחשב מההתחלה, אל תתחיל אותו מחדש רק בסיום כל הפעולות.

תבצע את כל אלה, ומובטח לך גלישה מהירה ומחשב קל, יש לציין שהתהליך עלול לקחת כשעתיים או יותר.

ארז, שוריק, וולוו 240 ,תודה על העצות המקצועיות, מכיוון שהם בתחום הבנתו של בני, אתן לו לעשות זאת במקומי , בתקווה שזה יעזור!

תודה לכולם

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בנוסף לתוכנת AD-AWARE לניקוי תוכנות ריגול, הייתי מאוד ממליץ על שימוש גם בתוכנת Spybot. התוכנה הזאת קלילה ומנקה את הרוגלות ביעילות.

בנוסף, גם האנטי וירוס של "נורוטון" מצויין, ואם הוא מעודכן בתדירות גבוהה התוצאות שלו מעולות. הוא הציל אותי מס' פעמים.

ועצה אחרונה, את כל הסריקות לאיתור וירוסים ורוגלות, הייתי ממליץ לבצע דרך "מצב בטוח".

פורסם
בנוסף, גם האנטי וירוס של "נורוטון" מצויין, ואם הוא מעודכן בתדירות גבוהה התוצאות שלו מעולות. הוא הציל אותי מס' פעמים.

ועצה אחרונה, את כל הסריקות לאיתור וירוסים ורוגלות, הייתי ממליץ לבצע דרך "מצב בטוח".

הרשה לי לא להסכים איתך, ברשותך..., האנטי וירוס של נורטון, הוא כמו מערכת הפעלה של מייקרוסופט, כולם מכירים אותו, ולא מכירים שום דבר אחר, התחושה שקיבלת מהאנטי וירוס של נורטון שהוא כביכול "הציל" אותך, זה פשוט כי ככה הוא גרם לך להרגיש, קובץ התקנה של נורטון בגרסה רגילה שוקל כ38 מגה, והוא מתפרס לך בכל המחשב, תופס לך משאבים שלא לצורך, ולא מצליח לעשות כלום.

ובתור השוואה לאנטי וירוס יעיל, הNOD32 לא סתם מומלץ פעם אחרי פעם, כי פשוט הוא עובד בכמעט 100 אחוז, וקובץ ההתקנה שלו שוקל רק 7 מגה!, הוא קליל יותר, יעיל יותר, וחזק יותר, ואת זה אני ממליץ לך לקרוא באינטרנט.

• תוכן חדש...