Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החופש הגדול אוטוטו נגמר. הפורום יחזור למתכונת הרגילה שלו.

ברור שלאריאל יש טיעון חזק, אבל זה תמיד ככה. תמיד יש הטמבלים שההודעות שלהם חסרות כל תובנה, מהן מן הסתם צריך להתעלם, ויש את האנשים שבאמת מבינים. את יכול להסתכל מדגמית על כל עמוד ועמוד, ולבחור כל ת'רד פופולרי שבו תגובות רבות - מיד תוכל לראות מי הן הנפשות הפועלות, מי רציני ומי סתם מפעיל Count++, או לחילופין מצטרף לעדר כאשר אין לו שום ידע קודם להמליץ על רכיב זה או אחר.

זה מעצבן, זה מרתיח, אבל זה החיים. תתמודדו. אתם ילדים גדולים.

נ.ב - מורל זו גאווה לאומית. בפורומים בחו"ל אנשים מתלהבים מהם ברמות שלא יאמנו.

כמו כן תוצרת הארץ כחול לבן, במחירים שלהם אין להם מתחרים, בארץ - זה פשוט מאוד תוצרת מקומית לעומת ייצוא.

כמובן שזה תקף לגבי מי שהסאונד שלהם מתאים לו.

בברכה, שי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בכלל קשר לכמות ההודעות... אנשים פה ממליצים על אותם דברים אתה יודע למה? כי אנשים שבאים לקבל יעוץ מציעים את אותו תקציב מה לא מוכרות לך השרות האלה יש לי 4000-3000 שקל לסאב רדיו דיסק קומפוננט ובקבוק וודקה נו..מה ניראה לך תמליץ לו אאה כן קח אלייט ורדיו דיסק של נקמיצי ומגברים של מקינטוש וטוויטרים סופרימו...ההמלצות בפורום טועמות את גודל התקציב פה...זהלא אומר שאנשים מכירים פה רק מורל וקיקר זה ממש טעות אני אומר את כאחד מאלו שמכירים טיפה יותר...

פורסם
אין בכלל קשר לכמות ההודעות... אנשים פה ממליצים על אותם דברים אתה יודע למה? כי אנשים שבאים לקבל יעוץ מציעים את אותו תקציב מה לא מוכרות לך השרות האלה יש לי 4000-3000 שקל לסאב רדיו דיסק קומפוננט ובקבוק וודקה נו..מה ניראה לך תמליץ לו אאה כן קח אלייט ורדיו דיסק של נקמיצי ומגברים של מקינטוש וטוויטרים סופרימו...ההמלצות בפורום טועמות את גודל התקציב פה...זהלא אומר שאנשים מכירים פה רק מורל וקיקר זה ממש טעות אני אומר את כאחד מאלו שמכירים טיפה יותר...
חיכיתי שמישהו יגיד את זה..

דוגרי הוא צודק..חלק (אולי אפילו גדול) מהפורום לא חסר להם כסף..וגם אם חסר אז יש לו עבודה כלשהי שתוך חודש חודשיים ויש לו משו רע רצח באוטו..

עכשיו..

יש אנשים שלצערנו הרב לא מקבלים תכסף למערכת לאוטו מההורים או מאיזה עבודה שהוא עובד בה או אני לא יודע מה...

ומדיי פעם שם כסף בצד או עובד בסופי שבוע..

בשביל אנשים כאלה לחסוך למערכת זה בעיה רצח..

והתקציב שלהם די נמוך..בטח מוכר לכם אשכולות כמו "רוצה מערכת-תקציב 1500 ומעלה וכאלה"

בשביל אנשים כאלה ממליצים את הטוב ביותר בסכום הזה וגם הם יצטרכו להוסיף בהמשך כדי להוציא את המקסימום ממה שהם קנו...כל זה מוביל לקניית מורל..שלפי פוללללללללל אנשים הם מצוינים ואני לא מדבר איתך רק מפורומים אלה ילדים מהבצפר או מהשכונה..ומה שמצוין בהם שהם זולים..וזה לא חרא סיני וכל זה..או חלק מה"מה שזול הוא יקר" אולי מישהו פה חושב שאם זה מיוצר בישראל אז זה חרא..וואלה הוא טועה בגדול..אני דפקה גאה שסוף סוף ישראל מייצרת משו איכותי(אני מדבר רק על הרמקולים כן..שלא יראה כאילו ישראל מייצרת רק רמקולים וזהו)

בקיצור נראה לי שהבנת אותי ולא צריך לקטול ככה תחברה בגלל שהמליצו עליה "יותר מדיי" או משו כזה..ממליצים עליה בגלל שהיא טובה וגם בגלל שהיא זולה ומתאימה לכיס של פותח האשכול(ת'רד אנאערף)

פורסם

זה לא שאני חסיד של נינט טייב, או שיש לי עסקי נדל"ן מאוד רציניים בקרית-גת, אבל בנאדם כמוך, שרוצה כ"כ להעלות טענות חכמות בנוגע לעיניין מורל, ומתיימר להיות בעל הבנה בתחום האודיו, ובכלל כשאתה אומר לפתוח את האוזניים, לפתוח את העיניים ולראות שיש עוד דברים חוץ מזה, והטענה הנגדית שלך היא קריית-גת ונינט טייב....אין ספק שזה גורם להודעה שלך להיראות ממש מגוכחת.

אדון נכבד - מקריית-גת שכ"כ מזוהה עם הגברת נינט טייב, פותח, נוצר ויצא אחד המעבדים החשובים ביותר של אינטל העולמית (סנטרינו למי שלא מכיר).

בקריית-גת, שבה כווול הפועלים הם מהשטחים, קיים היום המפעל הכי פעיל(!!!) של אינטל העולמית זה כבר מספר שנים.

ובאותה עיירת פיתוח שבה גדלה והתחנכה הגברת נינט טייב, נמצא בתהליכי הקמה בימים אלו ממש המפעל הכי מתקדם(!!!) של אינטל בכול העולם (!!!).

עכשיו - מן הסתם, אינטל ומורל זה שני דברים שונים לחלוטין - אין ספק, אבל שוב פעם - הטיעון הזה שלך:

כבר אמרתי שהוא ממש מעלה גיחוך???

אם היית קורה קצת יותר בהבנה וקצת יותר מנסה לרדת לסוף דעתי היית מבין שאין לי שום בעיה עם קריית גת. ולא עם זה שמיוצרים שם רמקולים ולא עם נינט טייב שתאמת אני די מחבב אותה.

אנשים פה חושבים שאם משהו מיוצר במזרח אז הוא חרא של מוצר . ולמה זה ?

כי זול ליצר שם. ופה לא זול ליצר? פה שמשלמים לפועלים מהשטחים שכר זעום?

ולמה בגרמניה יותר טוב ליצר? כי שם קוראים לפועל היינץ או יורג?

איכות המוצר היא איכות החומר שממנה הוא מורכב + הנדסה נכונה ולא איפה הוא מיוצר.

זאת היתה הכוונה שלי חבל שלא הבנת אותה.

וגם תשים לב לכמות התר'דים בהם נאמר שהסטים של מורל מעולים.

אז לפי דבריך - כולם אומרים דברים על בסיס נסיון, ולא נסיון מועט... לא?

אגב, אני אישית בספק לגבי הנסיון הרב שלך - אם אתה עדיין בצבא...

ובכלל בפורום לא קיימים יותר מאולי עשרה אנשים בעלי נסיון אמיתי ורב. (ושנינו לא ביניהם)

דבר ראשון לא אמרתי שיש לי נסיון רב אמרתי שיש לי נסיון.

אתה לא הבנת כנראה את משמעות התרד ואת מה שניסיתי להעביר.

הדבר הראשון שרציתי להעביר שיש פה מלא אנשים שממליצים על בסיס שמועות ומשמיצים על בסיס שמועות

אני לא אמרתי שכולם פה ככה אבל לא חסר כאלה.

אין לי שום דבר אישי נגד מורל.היה לי מעט נסיון איתם ככה שאני לא יכול להגיד יותר מידי עליהם .

והפולס ב500 שקל הרבה יותר טובים מכל הבליץ והפייל והינוקס פרו שבטווח מחירים שלהם.

רק קצת תמוה לי שכל המלצה פה מסתכמת במורל כאילו שאין חברה אחרת חוץ ממנה ולא רק במחירם הזולים אלה בכל סט איכשהו תמיד המסקנה תיהיה לקחת מורל בכל טווח מחיר.

וכנ''ל למגבר הJBL (שיש לי אותו) וכנ''ל לסאב קיקרCVR או C12

בעיה שלי שזה כבר יוצא לאנשים באופן אוטומטי מהפה סדר המוצרים המומלצים מבלי לשים לב.

מישהו רוצה קוקסיאלים ישר דוחפים לו פולס מישהו רוצה מגבר 2 יציאות ישר זורקים עליו את הJBL למרות שהוא 4מישהו רוצה סאב ישר C12 או CVR לא מבררים מה הדרישה של הקונה.

בשורה התחתונה אנשים פה (קהל המורל) בחרו להעלב מהתרד שלי ומיהרו לגנות אותי על זה שאני משמיץ את מורל מבלי בכלל לבדוק על מה אני מדבר בתרד הזה .

חברה המטרה של התרד הזה היא להעביר ביקורת על חברי פורום שמדברים שטויות ומטעים אנשים סתם.

זה הכל . אין לי שום אינטרס להשמיץ את מורל מי שאוהב את הסאונד העדין יאהב את מורל ומי שלא לא.

מסכנה.תיקראו טוב טוב את כל הפרטים לפני שאתם קופצים למסקנות

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני משתמש בפורום כמעט שנתיים, בתחילת דרכי שם המשתמש שלי היה GOLF 2.0 אם מישהו זוכר (אבל זו לא הנקודה).

אני יכול להגיד שלמדתי מהפורום הזה ה-מ-ו-ן .

תמיד יהיו את ה"משמיצים" למיניהם ותמיד יהיו את אלו בעלי הידע והניסיון ותמיד יהיו את הויכוחים והעקיצות .

לגבי מורל, לפני שרכשתי את הסט הנוכחי שלי (דוטק MK2) ישבתי חשבתי ועשיתי את השיקולים שלי ובנוסף התיעצתי עם רבים פה בפורום.

האוזן שלי ספציפית רגישה מאוד, אני עם MT11 ואני עושה המון בכדי לרסן אותם.

שמעתי המון סטים לפני, התקציב שלי היה טיפה בעיתי ופשוט עשיתי את הבחירה שנכונה אך ורק לאוזן שלי ורק שלי !

אז אולי זה נראה כמו סגידה, לדעתי זה בולשיט, כי במחירים נוחים יחסית מקבלים תמורה מלאה ועשירה.

לא היו חסרים מקרים של אנשים ששידרגו את המורל שלהם לפוקאל והתבאסו.

וזה לא בגלל שפוקאל חברה שלא מכבדת את עצמה ומיצרת אלמנטים נחותים, זה בגלל שישנו מגוון של סיגנונות ואופי צליל ,כנראה מורל קלעה בול לפחות לטעמי.

פורסם

הויכוח פה הוא ממש מיותר, אני לא מבין את פתיחתו של התרד' הנ"ל.

אני רק יכול להגיד כמה דברים:

1. מורל היא כן חברת היי-אנד- הסטים שלה מרמת האלייט 2 ו3 חלקים, הסט סופרימו והטוויטרים סופרימו וסופרימו פיקולו הם ברמת היי-אנד וידועים מאוד בעולם.

פרט לכך, מורל היא חברה שקיימת 30 שנה בתחום והתחילה בתור יצרן רמקולים ביתיים ודרייברים ואגב הרמקולים הבייתיים שלהם גם בקטגוריית היי-אנד כמו האוקטווין אוקטב 5.2 וכו' וכ'.

2. ההמלצות הרבות על מורל בכלל ובפורום בפרט נובעות בעיקר כי המון חברי פורום הם בעלי סטים של מורל, וככל שירבו אנשים המחזיקים סטים שלהם כך ירבו מספר ההמלצות עליהם.

אם 50 אחוז מהרכבים על הכביש היו פורד פוקוס, אז בפורום ייעוץ ומכירה-רכב אם היית מבקש המלצה על משפחתית 1600 אוטומט עד 120K ש"ח, מעל חצי מההמלצות היו על פורד פוקוס.

3.כן, ויש דבר אחד שאני מאוד מסכים איתו הוא שעל מוצר שאינך מכיר אל תתן עליו המלצה או חוות דעת.

אבל וזה אבל גדול.

צריך להבדיל בין המלצה= חוו"ד אישית-----לבין ייעוץ= חוו"ד מקצועית.

כי אם אדם יבקש את המלצתי, הוא יקבל חוו"ד והמלצה על מוצר מסויים על פי הטעם שלי .

אך אם אדם יבקש את עצתי המקצועית על מוצר מסויים הוא יקבל תשובה מקצועית שתכלול את כל האופציות (שאני לפחות מכיר)במסגרת מוגבלות התקציב שלו ובהתאם לצרכים שלו והדרישה שלו.

זה ההבדל בין הדברים.

שבוע טוב לכולנו,

ניר.

under construction..

פורסם

אני חושב שזה מסכם הכי טוב את הדיון. כשהתקציב נמוך האופציות מצומצמות ולכן שוב ושוב רואים מורל פולס\דוטק JBL CVR. כבר היו ת'רדים שאנשים רצו המלצות על מערכות ב 20 30K ואם תקרא תראה ששם פתאום מתגלות המלצות שונות.

הכל בתקציב וביחס התמורה.

• תוכן חדש...