Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה .

אם יש לי קומפוננט קידמי מורל הייבריד אוביישן שבמקרה הזה הוא (160RMS)

וסאב שהוא (250RMS)

כשאני בוחר מגבר ומתייחס לעוצמה שהוא מפיק לערוץ , כמה אני צריך שהיא תהיה בשביל לפתוח בצורה הכי טובה את הרכיבים שיש לי ברכב ?

או לדוגמא מאחורה יש לי קומפ אמ בי קווארט (130-60 RMS) ועכשיו אני צריך מגבר בשבילם , כמה ואט RMS הוא צריך לספק לערוץ ?

לא בטוח שהסברתי את עצמי נכון , אבל בטח הבנתם אותי :oops:

תודה

פורסם

מצטרף לשאלה! איזה מגבר 4 ערוצים עליי להתאים לקומפוננט של מורל דוטק MK2 ורמקולים אחוריים שהם 350 וואט של פיוניר בשביל שאני יקבל מהם את המקסימום?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש לי שאלה .

אם יש לי קומפוננט קידמי מורל הייבריד אוביישן שבמקרה הזה הוא (160RMS)

וסאב שהוא (250RMS)

כשאני בוחר מגבר ומתייחס לעוצמה שהוא מפיק לערוץ , כמה אני צריך שהיא תהיה בשביל לפתוח בצורה הכי טובה את הרכיבים שיש לי ברכב ?

לא בטוח שהסברתי את עצמי נכון , אבל בטח הבנתם אותי :oops:

תודה

כל מגבר 4 ערוצים שמפיק בפועל 110-150 WRMS לערוץ יוכל לנצל את הקומפוננט שלך בצורה טובה, ובגישור גם את הסאב שלך, האדיאל הוא לספק לאלמנט את ההספק שלו ואפילו קצת יותר, במקרה הנ"ל זה יספיק.
פורסם

elior1111 ו - maatrixx,

כדי שתקבלו תשובה ספציפית, מומלץ שתתנו את התקציב שלכם לרכישת המגבר. כידוע לכם בתחום הזה השמיים הם הגבול.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

התקציב שלי הוא 4000 ש"ח על מגבר 4 ערוצים , מה שיש אצלי כרגע זה מגבר קיקר KX850.4 דגם שאין הרבה בארץ .

אני פשוט לא כ"כ סגור עליו כי אני לא יודע אם המחיר שלו מצדיק אותו ואם הרכיבים ברכב שלי צריכים כזה דבר (את זה תגידו לי אתם) :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13896

הכי חשוב זה שהוא יתאים למה שהוא הולך להגביר , שזה סט קדמי הייבריד אוביישן וסאב שאני עדיין לא בטוח שהוא ישאר אצלי :

http://www.caraudio-store.de/product_info.php?products_id=3283&ref=13

בקשר לקמפ' אחורי זה יהיה כנראה MBQ בגודל 6" שיצטרכו מגבר בנפרד.

יש אפשרות לשים על מגבר 4 ערוצים קומפ קדמי +אחורי + סאב ?

אין לי שמץ של מושג בסאונד אבל אני ילמד :)

והכי חשוב בשבילי זה שישמעו יותר איכות(!!!) מאשר יותר עוצמה .

פורסם

Z4200 Mac Audio יכול להיות בחירה טובה

אתה יכול לקחת מגבר 2 ערוצים לאחוריים, או שאתה יכול לקחת מונו לסאב

או פשוט לחבר אותם לרדיו דיסק, אלא אם כן אתה לא מוכן לוותר על האיכות והעוצמה של הבמה האחורית שלך

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

או פשוט לחבר אותם לרדיו דיסק, אלא אם כן אתה לא מוכן לוותר על האיכות והעוצמה של הבמה האחורית שלך

המק אודיו אתה מתכוון שיבוא במקום הקיקר ? .

מאחורה הקומפ' שאני הולך לשים הם יחסית חלשים המגבר הזה יהיה חזק מידי בשבילם , אי מעדיף להשאיר ת'סאב על המגבר הזה שידחוף אותו נכון . ולהביא מגבר 2 יציאות שיתאים לאחוריים .

השאלה היא בקשר למגבר הקיקר , הוא לא מוגזם מידי ?

פורסם

ממש לא! אבל ממש ממש לא! אל תחשוב על זה אפילו. הבן אדם אומר לך תקציב של 4K ואתה מציע לו מגבר בין הפשוטים שיש? מצטער אבל זה ממש לא יחזיק לו את הקומפ' ושלא נדבר על הסאב.

עריכה: לא שמתי לב לשאלה השניה. אני הייתי ממליץ לך מגבר 4 ערוצים לקומפוננטים ועוד מגבר 2 ערוצים או מונו לסאב.

תתחדש בכל מקרה,

רותם

רותם

פורסם
ממש לא! אבל ממש ממש לא! אל תחשוב על זה אפילו. הבן אדם אומר לך תקציב של 4K ואתה מציע לו מגבר בין הפשוטים שיש? מצטער אבל זה ממש לא יחזיק לו את הקומפ' ושלא נדבר על הסאב.

עריכה: לא שמתי לב לשאלה השניה. אני הייתי ממליץ לך מגבר 4 ערוצים לקומפוננטים ועוד מגבר 2 ערוצים או מונו לסאב.

תתחדש בכל מקרה,

רותם

קודם כל תודה על התגובה. . .

השאלה היא כזאת - המגבר שלי היום הוא קיקר , נתתי לינק בהודעה הראשונה של התרד הזה .

1-איך המגבר הזה מבחינת איכות ?

2-הוא שווה את המחיר שלו (4000 ש"ח) ? או שאפשר למצוא משהו טוב בהרבה ממנו במחיר כזה או אפילו נמוך ממנו ?

3-הוא לא מוגזם מיידי בשביל להגביר הייבריד אוביישן ואת הסאב ?

כי לשים עליו את הMBQ שהם דיי חלשים (60-130 RMS) זה לא הגיוני כי המגבר יפרק אותם !!

פורסם

אני לא מכיר את המגבר אישית. אם זה מעניין אותך אני אגיד לך בכללי מה שאני יודע על קיקר בתור מגברים (שוב לא על סמך ניסיון אלא על סמך "שמועות" וקריאה בלבד..)

1. המגברים של קיקר איכותיים.

2. המגברים של קיקר נחשבים יקרים יחסית. שוב לא יודע ספציפית עליו. ולא בקיא מספיק בשביל להציע לך חלופות. אל תדאג לא ישכחו אותך עוד כמה דק' יגיבו לך.. ואם לא אז מחר.. פשוט מאוחר קצת עכשיו חח

3. אל תדאג כי אין חזק מדי במגבר, יש חלש מדי.. (= לא מכיר תמגבר אולי הוא לא משתלם כלכלית בשביל הסט הזה. עם כיוונים נכונים הכל יכול להיות מדהים. במיוחד בסטים שיש לך (=

רותם

• תוכן חדש...