Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת מצבר נדלקת !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות,אל תחפשי בעיות באוטו,אם אין בעיית טעינה תניעי וסעי לשלום.

גם אצלי ברנו יש קריזות כאלו,לפעמים הכל נעלם בשניה,לפעמים אני נותן קצת גז,לא נורא.

פורסם

ההר הוליד עכבר!

מעיון נוסף בהיסטוריית השאלות של פותח השרשור. מתברר שהסלד לא יציב מרגע קניית הרכב,

הסלד כוון במוסך צמפיון בראשל"צ, הסלד הורד במקצת הסלד כמובן לא נישאר יציב, ונורת הטעינה כמובן נדלקת בסרק, עד ללחיצה על דוושת התאוצה, אני מהמר שהמצב יחמיר הרכב באיזה שהוא שלב יתכבה בעת עצירה, הסלד יכוון שוב במוסך, במקום לנקות לשפץ ולכוון את הקרבורטור, במכון קרבורטורים ,

תצרוכת הדלק תעלה, הרכב יתחממם, הרכב יתקשה להתכבות בעת שהמנוע חם ויסבול מהתלקחות עצמית, והרכב ימשיך להסתובב כל הזמן במוסכים, האמינו לי בסרט הזה הייתי עשרות פעמים, ישראלי מסדר את רכבו רק כשהוא נעצר לו בכביש, ואז כל לוכדי הפרירים המסתובבים בכבישים, מתנפלים על הטרף ומשחילים לו את האלמנט, ברסוס ספריי קרבורטורים במחיר של קרבורטור חדש!

ההמשך ידוע הוא מגיע בסוף למכון קרבורטורים בגרר....

בברכה

ותודה על הקריאה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתם תוהים מהיכן לצביקה כזה ניסיון עשיר עם סקודה פורמן/פבוריט, זו אשמת אחותי. :-D

לשואל המקורי - קיבלת הרגע חיזוק שלישי.

מה לעשות, בפבוריט משנתוני 93' המצב שתיארת תקין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...