Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמדה מס' 1

YNV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר להתעלק פה על השרשור,

ברגע שהולכים לאשר דבר כזה במשרד רישוי איזה מסמכים צריך לקחת איתי לשם בלי לחזור וללכת פעמיים?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
אם אפשר להתעלק פה על השרשור,

ברגע שהולכים לאשר דבר כזה במשרד רישוי איזה מסמכים צריך לקחת איתי לשם בלי לחזור וללכת פעמיים?

בהנחה שאתה בעל הרכב:

תעודת זהות.

שטר מכר של המנוע.

אישור התקנה ממוסך מורשה על המנוע.

רשיונות תקפים.

89 ש"ח לתשלום על הרשיון החדש.

אם לרכב מנוע דיזל, עליך לצרף בנוסף אישור בדיקת עשן למנוע (הקפד שהאישור יצא עם מספר המנוע החדש ולא עם מספר המנוע הישן).

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כן אני בעל הרכב

אישור התקנה ממוסך מורשה, זה מכל מוסך או רק מוסך מרכזי של החברה?

יש מוסכים מורשים שהם לא מוסכים מורשים של החברה זה משנה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
שלום יניב, תתחדש.

אם סיימת איתם בהצלחה...

תודה רבה לכולם. קול פנימי אמר לי שפה אני אקבל תשובות רציניות יותר מהמוקד הטלפוני של משרד הרישוי.

אשמח להצטרף למועדון ה-5.

לגבי עמדה מס' 1, בעוונותי אני מחזיק סיקס שמנועו הוחלף לא מזמן. עמדתי בעמדה מס' 1 בשביל שינוי מבנה ואישור החלפת מנוע. הבוחן הציץ במסמכים ושלח אותי לאשר את המנוע במכון טסטים. במכון הטסטים שלחו אותי שוב לעמ'מס 1 בגלל שהמנוע לא מיבוא.

יש כאלה שהמזל מאיר להם פנים במיוחד.

יניב

05082006(002)_1024.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אשמח להצטרף למועדון ה-5.
נשמח שתצטרף לשורותינו!

אתה מוזמן ליצור קשר עם משרד המועדון, הנמצא ברחוב שדה בוקר 10 גבעתיים, טל. 7318818 - 03

שעות פעילות משרד המועדון:

א', ב', ד', ה': 13:30 - 08:30 מענה טלפוני 10:00 עד 13:00

ג': 20:00 - 15:00 מענה טלפוני 16:00 עד 19:00

ערבי חג בלבד: 12:00 - 08:00 מענה טלפוני 09:00 עד 11:00

בנוסף תוכל להגיע למפגש השבועי שלנו בת"א, בימי שישי במגרש החניה שמאחורי Coffee To Go, רחוב אינשטיין פינת לבנון ברמת-אביב, בין השעות 16:30-19:00.

שאל את החבר'ה על אירית בורג, אחראית על קשר עם חברים חדשים, ו/או על קובי מילוא (הח"מ), ו/או על כל חבר וועד אחר שישמח למסור לך פרטים נוספים ולהכיר לך חברים לשריטה.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...